מלון אורכידאה אילת
72אשמח לתמונת מצב מעודכנת על הספא באורכידאה.עיסוי_קצף 2013-04-21 15:16:53
על איזה מלון מדובר ? זה שבמרכז העיר, זה שליד הריף החדש או זה שליד המצפה התת ימי ?
האם הספא עבר למיקום אחר ככתוב מספר הודעות מעליי ???
אגיע לשם בקרוב ואדגום.
יחס גורר יחס
מלון אורכידאה אילת
73תשכחו מאורכידיאה.
חבר חזר אתמול מאילת היה באורכידיאה 4 ימים .
ניסה שם מאסז וביקש הרפיה, הבחורה לא הסכימה והפסיקה את המאסז .
מזל שאישתו נשארה בחדר....
מלון אורכידאה אילת
74משהו לוקה בחסר כאן,הרי לא יתכן שבהפרש של חודש-תעלם ה"הרפיה" מאותו מקום...
הנוסע 2013-04-23 00:46:42
שאגב,לא הבהרתם,האם הספא עדיין במקומו הותיק במלון,או האם עבר למקום אחר(שאולי פה קבור השינוי).
מלון אורכידאה אילת
75שימו לב שיש שני מלונות אורכידאה באילת ושניהם גם קרובים אחד לשני.
האחד אורכידאה המקורי, כל המלון בסגנון תאילנדי, משם היו כל הדיווחים הקודמים והישנים, והשאלה מה קורה שם היום
השני הוא אורכידאה ריף, אשר נמצא קצת יותר דרומית וממש על החוף והוא לא בסגנון תאילנדי , גם שם יש ספא, אך אין שם שום סיכוי לקבל אקסטרה , חבל על הזמן ועל עוגמת הנפש וכאמור לכל המתחכמים אם תבקשו ישירות מהמעסה בחדר תקבלו תגובה מאד לא סימפטית .
מלון אורכידאה אילת
77אני הייתי שם די ממזמן ואני לא שואל לשמות שלהם, זה לא מעניין אותי, בפעם האחרונה שהייתי, הייתי במלון אמריקנה, אבל לא היה שם כלום, למרות שנתנו לי להבין שכן יהיה שם. חזרתי למלון והתפרקתי ידנית
השמן - אוהב מסאג'ים, מכיר את הפורום מתקופת YAHOO ויוניקורן האגדי.
מלון אורכידאה אילת
78לאחר ביקור ספא אורכידאה אני יכול לאשר שעדיין אפשר לקבל את אותו השירות כמו תמיד, אך לא עם כולן אירנה לא שם ויש מישהי במקומה שעושה את העבודה בצורה מאד טובה, אני לא אחשוף את שמה כדי לא לפגוע בשמה הטוב בפומבי
אז בפרטי ובבקשה רק מי שתכלס באילת ולא סתם מי שרוצה להעשיר את הידע הכללי שלו :)
מלון אורכידאה אילת
79[QUOTE=sidekik]לאחר ביקור ספא אורכידאה אני יכול לאשר שעדיין אפשר לקבל את אותו השירות כמו תמיד, אך לא עם כולן אירנה לא שם ויש מישהי במקומה שעושה את העבודה בצורה מאד טובה, אני לא אחשוף את שמה כדי לא לפגוע בשמה הטוב בפומבי
אני בדרך לשם בקרוב מאד,ושלחתי לך בפרטי-אך אין תגובה...
אז בפרטי ובבקשה רק מי שתכלס באילת ולא סתם מי שרוצה להעשיר את הידע הכללי שלו :)
[/QUOTE]
אני בדרך לשם בקרוב מאד,ושלחתי לך בפרטי-אך אין תגובה...
ואגב,אם תירשום כאן "בגלוי"-כמו שעושים כולם על הכל-זה לא יפגע בשמה הטוב,אלא אפילו יעשה לשמה טוב 

תיבחר איך מתאים לך-רק תגיב.