כ עיסוי טנטרי -האם משהוא ביקר ויכול לתת חוות דעת ? - דף 2 - סקס אדיר

עיסוי טנטרי -האם משהוא ביקר ויכול לתת חוות דעת ?

11

התקשרתי לטלפון שלהם .. עונה לי פקידה .. שואלת אותי אם אני יודע מה זה טנטרה? ...
אומר לה ניסיתי פעם .. אבל מעוניין לשמוע ...
שמעתי דברים שלא חושב שיעניינו אותכם .. על פילוסופיית הטנטרה ...
בתכלס .. יש כל מיני עיסוי וזה נע בין 450-650 ... בין שעה - שעה וחצי ... נשמע הזוי?! ..

בכל זאת קבעתי תור .. וביקשתי מישהי עם חזה גדול ... כיוונה אותי לרחוב חובבי ציון ..

מבחינת חנייה ... זאת ת"א .. תלוי במזל שלך ... ובזמן שאתה מגיע ... אבל יש הרבה מקומות חנייה קרובים ..

קצת פרטים על המקום:
דירה שנמצאת בקומת קרקע .. מושקעת .. נקייה .. מקום רחב וגדול ..
בכניסה יש שלט גדול עם הלוגו שלהם .. אסור center .. דרך אגב יש להם אתר ... תכתבו בגוגל ותקבלו ...
לא חושב שמותר לפרסם בו ...

דירה מאוד נקייה .. ומסודרת .. וגדולה .. לא ספרתי חדרים .. בקיצור אהבתי ..
דיסקרטיות .. מבחוץ .. זה מצד שמאל של הבניין ורחוק "מכביש ראשי" .. השלט רחוק מהכביש .. אבל בטח מי שרואה אותך יורד למטה יודע איפה אתה הולך ..
בפנים .. מקבלת אותך בחורה בחדר לבד .. ולפי הבטחתם .. כל אחד מקבלים אותו בחדר נפרד .. ואין מצב "להתנגשות" .. צחוק

קיבלה אותי בחורה צעירה להערכתי בשנות ה-20 ... עם חזה בינוני ולא גדול! .. כמו שביקשתי! ..
קיבלה אותי בחדר קטן .. לתת פרטים ומה מצפה לי ... במפגש המחירים פתאום השתנו ...
350 ש"ח לחצי שעה למה שנקרא מפגש טנטרה .. ללא עירום!!! ... באי באי לא לזה באתי ..
או 450-650 ... וכל מיני סיפורים שלא הבנתי .. בקיצור בחרתי מה שנקרה עיסוי טנטרה ללכל הגוף ובהתמקדות בעיסוי לאיבר המין 500 ש"ח לשעה.... מאוד יקר ... אבל אני מודע מה המחירים "לטנטרה" ....
נתנה לי חלוק חדש עם נעל בית לבנים בתוך מעטפת .. נראה ממש חדש .. (נו זה חלק מ 500Ouch)
תיכנס למקלחת ותבוא לחדר ... מקלחת בכלל בחדר לבד ולא באותו חדר עיסוי .. אני עובר בין חדרים .. אבל נראה לי שהייתי הלקוח היחיד באותו רקע ... קך שמבחינת דיסקרטיות במקרים אחרים .. לא יודע איך מתפקדים!

למפגש עצמו...
אחרי מקלחת ...לבשתי חלוק ... נכנסתי לחדר עיסוי ... חדר גדול ממוזגן .. סגנון הודי .. ברקע מתנגנת מוסיקה הודית מן הסתם ...
הבחורה נכנסה אמרה תתפשט ועוד כמה דקות תחזור ...
אחרי כ - 3 ד' .. חזרה ... התפשטה ... נראתה לי בחורה יפה .. חזה בינוני מעט נפול אבל יפה בהחלט ... אהבתי ...
שכבתי על הבטן .. התחילה "בעיסוי הטנטרה" ... ולמי ששואל זה לא ממש עיסוי מקצועי .. זה רק מגע נעים בכל חלקי הגוף כולל בין הרגליים עם כל הגוף של הבחורה ... מגע מחרמן אם אתם רוצים ..
בערך 10 דקות ... ות ת ה פ ך!!!!! ..... בו נדלקה לי נורה אדומה!! .... חשבתי לי שבעוד כמה דקות אני יוצא ...
אז הו לא כך היה ... ונשמתי לרווחה :-) ...
כמעט 40 דקות של עיסוי של איבר המין ומסביב לו עם שמן חם ... מאוד מחרמן .. מאוד אהבתי ... ופשוט לא נותנת לך לגמור ...
היא אומרת אם אתה מרגיש מאוד חרמן .. תנשום עמוק .. כאילו שמאותת לה .. ואז היא מרגיעה .. ושוב חוזרת ...
אחרי שגמרתי .. שוב הופתעתי .. חשבתי שגמרנו .. אלה שהיא ניגבה אותי מכל השמן עם מים חמים במגבת ... והכל חדש ..
ואז שוב תתהפך .. המשיכה בעיסוי משחררהייתי אומר לזה .. אבל גם מחרמן אבל בקטנה .. ארי זה אחרי גמירה .. 10 דקות ...
וסיימנו ..
מגבת חדשה ... תתקלח .... ובאי באי !!! .. הייתי כשעה ו 20 דקות ... כך שהשעה של העיסוי היא הנטו ...

לסיכום ... הכל טוב ויפה ... אהבתי .. עיסוי טנטרה מחרמן ביותר .. חוויה שממליץ עליה .... אבל רק פעם - פעמיים בשנה כולה ...

וזה רק מסיבה אחת .. למרות שזה נראה מושקע .. מקבלים אותך אחלה .. מקבל את מלוא הזמן שהובטח לך .. לא כולל המקלחת והסברי המפגש וכולה ...

אבל באמת 500 ש"ח ... מאוד יקר !! ...

אולי בגלל ההשקעה וזה .... 400 ש"ח יותר הגיוני ...

UMA2013-01-05 22:55:37
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”