כ מעסה חדשה בספא האורגים בחולון - אור - סקס אדיר

מעסה חדשה בספא האורגים בחולון - אור

1
שלום לכולם,
זמן רב לא דיווחתי על מעסה חדשה, גם בגלל נסיונות גמילה מהתחום, וגם כי אין הרבה מעסות חדשות מוצלחות. כמעט תמיד כשמישהו מדווח על מעסה חדשה, מתברר לאלה מבינינו שצברו ותק בתחום, שמדובר במישהי שאנו מכירים מספא אחר, או שעבדה בעבר, הפסיקה ושוב חזרה ל"סיבוב" נוסף.
אז הפעם - לשם שינוי - מישהי חדשה באמת ( לפחות אני לא הכרתי אותה עד היום...). כבר אקדים את השאלות, ואומר: זאת לא אור שעבדה בעבר בספא בחולון, שהיתה מהמומלצות של ז'ונגלר, וגם לא אור שגם קראו לה נוי, הבחורה הקטנטנה שעבדה במסגר 66 בתל אביב בין היתר וגם בספא בחולון עד לא מזמן.
הבחורה כבת 25, גובה בערך 1.60 מ', צברית רזה עם נקודות ליד העיניים ( נדמה לי שזה קעקועים או איפור קבוע, לא בטוח...), נאה מאד בעיניי, יש לה פירסינג בבטן.
היא עובדת שם פחות מחודש. באתי לנטו מסאז' והרפייה, לא ביקשתי כלום מעבר, ולקחתי 40 דקות ב- 250 ₪. היא נתנה לי את מלוא הזמן, לפני כן שאלה במקצועיות איזה חוזק מסאז' אני מבקש ואם יש לי איזה בעיות שהיא צריכה לדעת עליהן. אכן מקצועית מאד! המסאז' היה מרגיע מאד ומלטף, היא נתנה לי את מלוא הזמן. כשהסתובבתי על הבטן היא שמה לי מטלית לחה על הפנים, חוויה מיוחדת ושונה ממסאז'ים של אחרות! גם ההרפיה היתה סבבה, הבחורה סקסית מאד.
לא ניסיתי שום דברים מעבר, ולא שאלתי אותה. זאת לא היתה המטרה, וגם לא נראה לי מתאים לפעם ראשונה אצלה. לא נראה לי שיש אקסטרות ( בהתאם למדיניות הספא כידוע ). לסיכום מומלצת מאד בעיני, בטוח שאחזור אליה בקרוב. ראיתי שיש לה כבר לקוחות שחוזרים אליה בזמן הקצר שהיא שם, וחלק גם מזמינים מראש שעה, וגם מאריכים לטיפול נוסף. לי הספיקו 40 דקות לפעם ראשונה. אבשלום2013-04-12 18:16:08
מחפש את הדבר האמיתי!

2
תודה על הגילוי אבשלום,

רק שאלה לי אליך בקר למחיר
250 ש"ח זה ממש לא המחיר של האורגים חולון (לפחות בביקורים שלי שם שהפסיקו לפני יותר משנה)
ולמרות שיש כאן כאלה ששוב יקפצו עלי בגלל נושא המחיר, נשמע לי ממש מוגזם לשלם 250 ש"ח בשביל מסג' והרפיה
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

3
ידידי צעיר לנצח,
כנראה שלא עקבת כאן אחרי הנושא של המחיר לגבי הספא בחולון.
דווקא יש שם אפשרות גם לחצי שעה ב- 200 ₪, כהתחשבות מיוחדת באלה שמעט לחוצים בכסף.
אני לוקח שם לפעמים את הטיפולים של החצי שעה ולפעמים של ה- 40 דקות, איך שיוצא. במקרה של אור, אני דווקא ממליץ לקחת 40 דקות ולהיכנס לשאנטי עד כמה שאפשר...
מחפש את הדבר האמיתי!

4
משום מה בפעמים האחרונות שלי שילמתי שם 180 ש"ח. האמת שאני לא יודע האם זה היה עבור 40 דקות או חצי שעה, כי תמיד מצאתי את עצמי בחוץ אחרי חצי שעה... בכל מקרה, כל זה היה זה אחרי שהעלו מ 160 לפני איזה שנתיים שלוש
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

5
נראה לי שאתה מתבלבל עם מקום אחר.
בפעם הראשונה שלי שם המחיר היה 200 ₪ ל- 40 דקות והמקום היה בחודשים הראשונים לאחר הפתיחה. הכוכבות של המקום היו אז טופז, בר ועדן. המקום לא קיים יותר משלוש שנים להערכתי.
מחפש את הדבר האמיתי!

8
זאת אור אחרת, חשבתי שזה ברור מהדיווח שלי.
צעיר לנצח, אני מסכים איתך שטופז היא מעסה מיוחדת, אבל היו בספא הזה עוד כמה מעסות מצוינות שאהבתי ללכת אליהן, ועדיין יש שם בחורות מומלצות לטעמי כמו קאתי ומירי לדוגמא.
מחפש את הדבר האמיתי!

9
קבלו עדכון קטן: הבחורה החדשה באורגים שקוראת לעצמה "אור " זאת "תום" שעבדה ביונה הנביא, אחת המומלצות .

אבל היא כבר לא עובדת יותר באורגים , קננסו אותה שם בגלל שנשאררה בחדר כמה דקות מעבר לזמן הקצוב... והיא החליטה לעזסוב,

אם מישהו יודע לאן נעלמה אשמח לשמוע ( גם בפרטי זה בסדר...)
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”