[QUOTE=מוסלי]
נשיקה, עוד אחת צרפתית והנה אני כבר מבצע בה את תנוחת הפרפר בה אני משפשף את הכלי בין שדיה הזקופים. לא יודע להגיד אם זה סיליקון או שלא.
הניחוש שלי אומר שזה כן סיליקון אבל כזה שנעשה לפני הרבה מאוד זמן וכעת אף מרגיש חצי טבעי.
עלות: 200 ש"ח
טלפון: 052-3499881
[/QUOTE]
לפני מספר ימים התקשרתי אל הגברת, ענתה לי לאחר מספר נסיונות ללא מענה.
הגברת כבר לא ברחוב אל על, כיוונה אותי לרחוב ארלוזרוב ברמת גן.
בשעה המיועדת לא ענתה לטלפון, אבל לאחר כ 10 דקות כן ענתה וביקשה עוד 5 דקות של המתנה עד שתתפנה!
בחלוף 5 הדקות התקשרתי שוב ואז, לאחר שזיהתה אותי לפי צבע חולצתי, הנחתה אותי לבניין אחר ואף פתחה את דלת הכניסה כדי להקל על איתור הדירה.
כשנכנסתי, ראיתי לפני אשה בעלת גוף חטוב וחזה בינוני לבושה באימונית מחמיאה של אדידס, פניה איינן יפות, לא מכוערת, עם שפתיים טבעיות ומזמינות!
החדרון צר ומאורך, ומצוייד במקלחת מיניאטורית (מאולתרת משהו וצפופה אפילו לאדם אחד! לא נורא, לפחות אפשר להתקלח) ובקצהו מעין מטבחון קטנטן.
מאיה הציעה משהו קל לשתות ולאחר מספר דקות בה תיאמתי ציפיות והעברתי את האתנן (150 ש"ח ל 30 דקות, עם אפשרות להארכה בתוספת וכנראה גם תוספות בתוספת), התחלנו בפעילות אינטנסיבית!
לאחר שהסרתי את בגדי עזרתי לה להחלץ מהאימונית וכל מה שמתחתיה, נגלה לעני זוג שדיים בינוני - קטן אך זקוף ויפה, על גוף מחוטב ללא טיפת שומן עודף ו/או צלוליט (לאחר 2 לידות, כך סיפרה לי) מגרה ומעורר חשק, ללא היסוס התחלתי בחפינת שדיה וליטופם, כשאני מאחוריה נושק קלות לצוארה ומאיה מגיבה בנשימות קלות, מהר מאד הסתובבה ועברנו לנשיקות צרפתיות עמוקות (היה בה טעם קל של וודקה, נחמד), חיש קל עברנו למיטה (מיטת נוער נפתחת, אבל אין מקום לפותחה), העפנו את כריות הגב על הרצפה ונפלנו מחובקים על המיטה, עם נשיקות ומיזמוזים הדדיים. לאט לאט הדרמתי עד לפתח התאווה שלה (נקי ומריח נהדר מסבון נעים) וכך במשך זמן מה (מי חושב על מדידת זמן בכלל) ותוך החדרת אצבע מסמנת "בואי בואי" עד שהגברת פצחה בסידרת ויברציות בלתי נשלטת ןלאחר זמן מה ביקשה שאפסיק.... לקח לה כמה דקות להתאושש בהם שכבנו חבוקים...
מאיה הביא מאי שם מעיל מגן שלא הצליחה לפתוח את אריזתו ולאחר שעזרתי לה בכך, החלה בירידה נעימה, בהתחלה רק על הקצה ולאחר "עידוד" מצידי גם עמוק יותר עד שכמעט הופעל המטען, שוב עברנו לתנוחת 69 וגם אני המשכתי להנות משני העולמות!
לאחר מכן ביצענו מספר תנוחות עד לסיום מוצלח ביותר, לאחריו מאיה הסירה ממני את "מעיל המגן" וניקתה אותי עם מגבונים לחים!
מאיה הציעה לי עיסוי שהיה נחמד ובטח לא מקצועי, לאחריו ביצעתי לה אני עיסוי שחירמן אותי מאד ואז פצחנו בסיבוב שני שכלל שוב מספר תנוחות והיה ארוך וקצת מייגע עבורי בגילי המופלג, אבל הסתיים בתרועה נוספת.
לאחר מכן מקלחת שלי עם דלתות מקלחון פתוחות ומאיה "עוזרת" לי ולאחריה מקלחת של מאיה כשאני "עוזר" לה, שיחה קלה של מספר דקות בה סיפרה לי על חייה וגם ציננה כי מה שקרה איתי בדרך כלל אינו קורה עם אחרים, השארתי לה טיפה יפה ויצאתי לאור היום המעונן... כשהסתכלתי בשעון הסתבר כי הייתי אצלה למעלה משעה וחצי - איך הזמן רץ כשנהנים....
לסיכום:
ציון משוקלל בסולמומיק 7.5 מכובדים (לא אפרט).
האם אחזור? בוודאי, עם תקווה לשידור חוזר.....
UMA2013-09-25 11:20:56
פתגם סיני עתיק אומר שאם אין לך מה לומר, תאמר פתגם סיני עתיק...
לעולם אל תתווכח עם אידיוט! הוא יגרור אותך לרמה שלו ושם ינצח בזכות הנסיון
להתרגז זה להעניש את עצמך על טיפשות של אחרים....