ראשית, כדי לא לגזול מזמנם של חלק (ניכר?) מהקוראים אציין כי מדובר בעיסוי מקצועי + הרפיה כשמעסה לבושה לאורך כל הטיפול.
לאחר תקופה די ארוכה שלא הייתי באף עיסוי חשקה נפשי בעיסוי מקצועי, אם אפשר (ורצוי מאוד), שיכלול את בונוס ההרפיה.
בחיפוש אחר מודעות באזור השרון מצאתי מודעה המבטיחה עיסוי מקצועי, התקשרתי לקבל פרטים ובטלפון הבטיחה שעה של עיסוי מקצועי "לכל הגוף" ואף חידדנו את נושא כל הגוף. חיפוש לפי מספר הטלפון לא העלה כלום.
שמתי את פעמיי אל הגברת, בנין סטנדרטי, קומת קרקע - אזור דיסקרטי.
פתחה אישה, רוסיה (מציין את זה רק משום שמקריאה בפורום ראיתי שזו אחת השאלות שתמיד נשאלות), מניח שבסביבות גיל ה 50, רזה, נראית טוב מאוד ושמורה היטב לבושה טרנינג והובילה אותי לחדר הטיפולים הכולל מיטת עיסוי וכל שאר מיני השמנים.
הדירה וחדר הטיפולים נקיים מאוד, בסלון ישנו ארון המלא גביעים. מסתבר שהגברת הייתה מאמנת בתחום ספורט כלשהו וכנראה מאמנת גם את ילדיה למצוינות בספורט.
התפשטתי ונשכבתי על המיטה (הגעתי מקולח), והיא החלה בעיסוי אחד המקצועיים שקיבלתי, פשוט מעולה.
במשך כ 50 דקות עברה על כל שריר ושריר בגוף - ציון 10 מתוך 10.

לאחר מכן בקשה להסתובב, קצת ליטופים, שמן והחלה לטפל בחבר מהקומה מתחת גם כן בצורה איטית ומגרה. לאחר מספר דקות בהן היא עושה עבודת קודש גמרתי בקול תרועה רמה (מטאפורית).
ניקתה אותי במגבונים התלבשתי ויצאתי לדרכי מרוקן ומרוצה.

לכל מי שמחפש אקסטרות ו/או עירום - ממש לא נראה לי בכיוון לא ביקשתי ולא בדקתי) אך נראה כי היא מעסה מקצועית שזורמת להרפיה בלבד.
אז מה היה לנו:
עיסוי מקצועי 10/10
מראה 7/10
מחיר 150 שח לשעה שלמה !!!
לדעתי מומלצת מאוד.
איני יודע אם ניתן לפרסם את הטלפון למרות שמפרסמת ביד 2, להקל על המעוניינים - חפשו ביד 2 "עיסוי מקצוי" (הטעות במקור)
שלוש ספרות אחרונות 128.

מאחל לכולם קיץ מצוין.