כ שלום בקשר לאירופאית ברמת גן - סקס אדיר

שלום בקשר לאירופאית ברמת גן

1
שלום חברים לפורום

אתמול ראיתי את המודעה הזאת והיא תפסה לי את העין, אני יודע שהתמונות לא אמיתיות אבל החלטתי להתקשר. הבחורה נשמעת צעירה, ישראלית, ענתה בצורה נורא נחמדה ואמרה שהיא מקבלת ברחוב ארנון 21 עד שתיים לפנות בוקר, טוענת שהיא פרטית. הקטע שרציתי להגיע אבל בדקה ה 90 התקשרה אליי ידידה טובה.
רציתי לדעת האם מישהו היה אצלה ויכול לתת פרטים נוספים עליה? כבר היו לי כמה נפילות במסאז

054-3993757

UMA2013-01-28 10:35:37

3
טוב, אז חבר טוב שלי הרים את הכפפה והלך לבחורה, בגלל שהוא לא רשום בפורום אני מדווח על מה שהיה. הוא קבע לשעה חמש וחיכה כ 15 דקות עד שיאשרו לו להיכנס. הדירה ממוקמת ברחוב ארנון ברמת גן, אבל ממה שהצלחתי להבין ממנו קיבלו אותו בבית ליד.
הבחורה שקיבלה אותו היתה רוסיה, עם שיער בלונד צבוע קצר, בעלת מבנה יפה, בת 35 ככה. היא ביקשה ממנו 200 שקל עבור מסאז והרפייה בסוף.
הוא סיפר שהמקלחת ממוקמת מחוץ לחדר ולמרות שנטען שהיא מקבלת לבד היתה באותו החדר פקידה וכשהוא יצא חיכתה בחורה נוספת על הספה, בנוסף כשרצה לצאת מהחדר לאחר שנגמר המסאז הוא היה צריך לחכות טיפה.
לזכות המקום הבנתי שהמסאז לא רע והבחורה משקיעה בבודי, בסוף היא מבקשת שתסתובב והיא עושה הרפייה טובה ונשארת בעירום למרות שהוא טען שהיא נשארה בחוטיני עד שהוא הוריד אותם בזמן ההרפייה.
זה הדיווח מקווה שעזרתי במשהו

UMA2013-01-29 22:56:24

7
מדובר על מעסה מחבר העמים שנראית לא רע די רזה וחזה טוב. בגיל 32 בערך.
בלונדינית עם שיער קצר. מסג מקצועי והרפיה. הבודי חלש ובקושי.
יש לה פוטנציאל אבל היא מאד קרירה והעסק נוטה ליותר מסג (עשתה לי קליקים) ופחות בודי.

היתרון שהיא נראית יחסית טוב וחזה יפה בינוני עומד.
החסרון שהיא קרירה יחסית,
המקלחת מחוץ לחדר ואתה מרגיש כמו ילד שזה עתה השכיר דירה ומסתובב לו ערום בבית. והיה מורגש שיש עוד מישהו בבית וזה לא נעים. שנכנסתי חשבתי שזה גבר. שיצאתי הבנתי שזו הפקידה הישראלית יושבת שם. בכל אופן המעסה לא ישראלית.
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

10
שלום רב
אני מחדש את השרשור הזה למרות הביקורת החלוקה שלי בעבר

לאחרונה המודעה אומרת שיש גם אתיופית
משיחת טלפון התברר לי כי היום היא נמצאת
אז צר לי כי אני השבוע לא יכול להגיע למסאגים והייתי רוצה מאד שמישהו מהחברים ילך לאתיופית אחרי שיוודא טלפונית וידווח לנו
הטלפון שם: 0543993757

המדווח הנבחר יקבל ממני שי צנוע

בברכה
יוני
הויזארד
מה שאתה נותן זה מה שתקבל
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”