כ מלון אורכידאה אילת - דף 9 - סקס אדיר

מלון אורכידאה אילת

84
[QUOTE=עיסוי_קצף]מי שמגיע לספא הזה שידווח בבקשה אם יש או אין שם יותר הרפיות.
כי אם אין, אין ממש סיבה לרדת לאילת...
[/QUOTE]
טוב - שר התיירות אתה כבר לא תהיה...
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

מלון אורכידאה אילת

85
[QUOTE=קישקשתא]
[QUOTE=עיסוי_קצף]מי שמגיע לספא הזה שידווח בבקשה אם יש או אין שם יותר הרפיות.
כי אם אין, אין ממש סיבה לרדת לאילת...
[/QUOTE]
טוב - שר התיירות אתה כבר לא תהיה...
[/QUOTE]

צחוק
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מלון אורכידאה אילת

86
אז זהו, הכתבה במאקו חיסלה את האפשרות היחידה אולי למשהו סביר באילת?

מצחיק לקרוא את התגובות שם. כניראה שהפמניסטיות עושות עבודה טובה. בכל תגובה זה " ואם זו הייתה הבת שלך" או כמובן שכופים עליהן לעשות את זה והן לא שם מבחירה. כמה בורות יש בתחום הזה, כולם עדיין חושבים רק על זונות רחוב מסוממות כאשר ברוב המקרים, אלו או צעירות שבא להן לעשות הרבה כסף או מבוגרות שצריכות השלמת הכנסה. כולן בחרו את זה ולרובן אין שום סרסור וגם במכונים אין משטר אימה.

נכון, יש מקרים של נשים הנכנסות לזה עקב איזה ניצול מיני בילדות, סוג של הענשה ופגיעה עצמית, אך ברוב המקרים זה לא כך וגם לאותן נשים יש את זכות הבחירה.

מלון אורכידאה אילת

88
אני אמנם לא הייתי בין אלה שדגמו את הספא באורכידאה, אבל אני לא מבין מה כל העניין לחפש שירותי מין או עיסויים דווקא באילת כשיש כל הרבה באזור המרכז??
יש עקרון ידוע בכלכלה, שבמקום שאין הרבה שירותים מסוג מסוים, השירות הוא פחות טוב באופן בסיסי, והמחיר הוא גבוה יותר, ויש יותר סיכוי ל"נפילות", אז למה לחפש שם מלכתחילה?
מחפש את הדבר האמיתי!

מלון אורכידאה אילת

89
אבשלום אתה צודק בקשר לכלכלה.
יחד עם זאת, יש אנשים שמגיעים לאילת גם לצורך עבודה ולא רק חופשה.
כשהעבודה מסתיימת, נותר זמן פנוי גם לבלות וסקס על כל סוגיו וגווניו הוא מה שקוראי הפורום מחפשים...
יחס גורר יחס

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”