24
על ידי השמן_החרמן
עיסוי מטריף
מקום - קרליבך 12 קומת מרתף
המעסה – קרן
קרן אור חדרה לחיי, כשהגעתי לספא היפה הזה לא ציפיתי לראות בחורה כה יפה, היא הראשונה שראיתי וכישראלי תאב בצע למרות שהופתעתי מיופיה ביקשתי לראות את האחרות, ממש לא מצאו חן בעיני, אחת מבוגרת והשנייה ישראלית לא לטעמי אם כי הראתה כוונות טובות.
ביקשתי ישר שיקראו לבחורה הראשונה.
אציין, שמכניסים אותך לחדר קטן והבחרות נכנסות מה שמוביל לדיסקרטיות יחסית.
נכנסתי לחדר, בחדר יש גם מקלחת, הייתי שם בצהרי היום, לקחתי העיסוי של 30 דקות ומאחר והיה חם בזבזתי לפחות 10 דקות על מקלחת שזה היה תענוג אדיר באמצע יום העבודה (אני בן 50 אוטוטו, לא ילד והצלחתי לדחות את סיפוקי בכמה דקות)
קרן נכנסה לחדר, מדובר בבחורה צעיר להערכתי גיל 27, ברונטית, צבע עור מדהים, היא נכנסה לחדר וישר התפשטה לחלוטין, מעולם לא ראיתי גוף שכזה, גוף מושלם, חזה קטן וחצוף עם פטמות חומות בהירות מדהימות, אני כל הזמן חושב על הגוף המושלם שלה וכבר עברו מספר ימים.
להפתעתה (כנראה) ביקשתי ממנה להחזיר את תחתוניה, מי ששואל למה, יש לי רף אדום מבחינתי, כל עוד מדובר בהרפיה, לתפיסתי זו בגידה לא חמורה אלא חלק מעיסוי. היא כמובן החזירה את התחתונים שכיסו את ישבנה המושלם.
לרגע אומר לכם שכל מה שרציתי זה לזיין אותה ושכחתי מכל הרף האדום שהצבתי את עצמי ורק רציתי שתשב על הפנים שלי עם הישבן המהמם ותזיין לי את הפרצוף כמובן שזה לא קרה כי אני לא מאפשר לעצמי זאת.
נשכבתי על המיטה והיא נגעה בי בצורה מאוד נעימה ובלי לתקתק, מהר מאוד לא יכולתי להתאפק והסתובבתי על מנת לצפות בגופה החלומי, וצפיתי ונהניתי, היא יודעת העבודה, ליטפה לי את הביצים בצורה מענגת והזקיפה לי את הזין. אוננה בצורה מענגת, הוסיפה שמן לכף ידה והתחילה לשפשף לי בלי למהר, ביקשתי שתעלה למיטה ואז שמתי לב למחזה נדיר במחוזותינו.
כפות רגליים מדהימות, מטופחות ברמה גבוהה ולא ניתן להגדיר אותן אחרת לבד זה שאלו כפות רגליים ענוגות. ולי יש חולשה לכפות רגליים יותר מאשר לכוס פתוח לרוחה (הגזמתי קצת)
ביקשתי ממנה לאונן לי עם כפות רגליה, היא עלתה למיטה, פישקה לי את רגליי, ישבה ממולי ורגליה הענוגות התחילו לטפל לי בביצים ובזין, זה היה מדהים, פשוט מדהים, היא אוננה לי כמה דקות עם הרגליים, היא שמנה את כפות רגליה והעמידה אותן אחת מול השניה כך שהשקע של הכף רגל יצר מעין מערה קטנה שחדרתי אליה שוב ושוב, הרגשתי שאני מגיע לשיא, ביקשתי ממנה שתשפשף לי עם היד, היא ישר התקרבה והחלה לשפשף לי את היד, מהר מאוד התזתי ואהבתי לראות שהיא ממשיכה לאונן לי גם שכל הזרע ניגר על ידיה . היא פשוט היתה מדהימה.
קרן אור אמיתית
תודה לך.
השמן - אוהב מסאג'ים, מכיר את הפורום מתקופת YAHOO ויוניקורן האגדי.