מכיוון שהביקור הקודם והראשון שלי אצל לינדה השאיר בי טעם של עוד, חיפשתי הזדמנות נוספת לבלות במחיצתה. העובדה שהיא סוף סוף עברה דירה למקום עם מקלחת נורמלית, בהחלט גרם לי לחפש חלון זמנים לבקר אותה שוב. חיכיתי שהיא תחזור מחופשתה בחו"ל וניסיתי ליצור איתה קשר. קבענו לתאריך מסוים ולעת בוקר מוקדמת, אך נאלצתי בלילה שלפני להודיע לה על ביטול, עקב אירוע בלתי צפוי שלא באשמתי. לפני מספר ימים נפלה בידי הזדמנות פז להגיע ממש קרוב למעונה החדש, אז ניסיתי לקבוע איתה, אך היא הייתה זמינה רק מאוחר בלילה, בשעות שבהן אני כבר נוחר...
החלטתי שהיא שווה נסיעה מיוחדת, אז ארגנתי את לוח הזמנים שלי באופן שיאפשר לי להגיע אליה לשעתיים בשעות הבוקר, בלי לחץ. הגעתי לאחר מספר דקות איחור (הודעתי מראש) וראיתי המון אנשים ליד הכתובת שהיא מסרה לי, עומדים ומנסים להוציא שיחה או מסמסים. לרגע חששתי שלינדה עובדת בשיטת ה-"כל הקודם זוכה" ושלמי שקבע איתה מראש, אין תיעדוף. התקשרתי והיא לא ענתה, מה שהדליק לי מנורה אדומה נוספת. סימסתי לה שהגעתי לכתובת שמסרה לי (מרחק הליכה מעזריאלי) ורק אז היא התקשרה אליי מחסום והפנתה אותי לבניין הסמוך, היכן שלא עמד אף אחד...
עליתי לקומה שאמרה לי והיא כבר חיכתה לי עם דלת פתוחה. איך שראיתי אותה, אורו עיניי וחיבקתי אותה חיבוק חזק עם נשיקה ארוכה מאוד ולוהטת (DFK). זה היה הדדי לגמרי ולא היה לי ספק שגם היא שמחה לפגוש אותי בשנית. נכנסנו לדירת הפנטהאוז והתאכזבתי קלות לגלות שאין לה אמבטיה או ג'קוזי, אלא סתם מקלחון סטנדרטי. שילמתי 800 ש"ח כמו בפעם הקודמת, התפשטתי והיא הציעה מקלחת. כמובן שביקשתי מקלחת משותפת (כפי שתאמנו מראש) והיא הסכימה בחפץ לב. הביאה לי נעלי אצבע כדי שלא אסתובב יחף בדירתה והודיתי לה על השירות עם ההקפדה על כל פרט. גם בדירה הזו יש לה מתקן אטמור לחימום המים, רק שהפעם הוא אכן עובד ומוציא זרם חזק וחם לשם שינוי !
הכינה מראש כפי שביקשתי, מספר סוגי סבון ושמפו וזכיתי לפינוק יסודי ומלכותי מידיה, שכלל חפיפה ארוכה, סיבון פנים עם סבון יעודי לכך וסיבון מקיף ומענג בכל הגוף, עם התמקדות באזור שכולנו אוהבים...
כמובן שהחזרתי לה באותו מטבע והתענגתי ארוכות לסבן את גופה הרך, תוך חיבוק הדוק מאחורה, נישוק צווארה הענוג וחפינת שני שדיה המלכותיים. היא גם לא טמנה את ידה בצלחת והתחככה בי עם גופה כמו בבודי מסאג', אבל בעמידה !
נקיים, רעננים ומדיפים ניחוחות צעדנו מחוץ למקלחת והתנגבנו במגבת רכה במיוחד שהיא הכינה עבורי. נשכבתי על מיטת הספא והיא החלה בעיסוי. יש לי קילומטרז' מכובד ביותר אצל מגוון רחב של מעסות ולכן אני קובע חד משמעית שהעיסוי אותו לינדה העניקה לי, מתברג בקלות ב-TOP 3 של כל העיסויים שקיבלתי מאז ומעולם. היא יודעת היטב מה היא עושה, ללא היסוסים ותוך מגע רציף מאיבר לאיבר בעוצמות משתנות ובטכניקות עיסוי שונות. ממש לא כמו חלק גדול מהמעסות האירוטיות שסתם שופכות שמן ולשות את הגב כמו בצק...
תוך כדי העיסוי תיחקרתי אותה מעט על הבילוי האחרון שלה בחו"ל והיא סיפרה לי כמה דברים מעניינים שלא ידעתי לגבי הפורום וחלק מהדמויות המרכזיות שבו. ברקע הייתה מוזיקה נעימה מאוד לאוזן, של ביצועי cover לשירים מוכרים וידועים, אך בקצב איטי מאוד ו-unplugged. היא אהבה שזיהיתי את רוב השירים וידעתי לשיר אותם, כולל המילים הנכונות ואף החמיאה לי על כך.
באופן ממש חלק היא עברה מהעיסוי הקלאסי לעיסוי עם אבנים חמות ומשם לעיסוי פרוסטטה שהציעה והסכמתי. עברתי מספיק עיסויי פרוסטטה, כולל אצל חלק מהשמות המובילים בתחום (יאנה, סוזי וכו') אבל תמיד הרגשתי שסתם חופרים לי בתחת ולא ממש הבנתי מה ההנאה בזה. גם אף פעם זה לא השפיע לי על הזקפה, אלא להפך ואף פעם לא גמרתי מזה. הפעם לינדה עיסתה אותי באיטיות מחרפנת, תוך שידה השנייה דואגת ללטף את אשכיי כל הזמן. זה התחיל משעמם כמו תמיד, אך התחלף בהרגשה טובה שמעולם לא חוויתי, תוך שהיא מגבירה את הקצב, חודרת עמוק יותר ואף מרטיטה את אצבעה, כדי להגביר את התענוג. זרמתי איתה בקונטרות, עד שהרגשתי שמיציתי את הקטע. היא החלה את העיסוי האירוטי באזור חלציי ואז עלתה עליי לבודי מטריף חושים. נשפה באוזניי וליקקה אותם תוך שהיא מועכת את שדיה המפוארים על כל אזורי גופי תוך התמקדות בחריץ הישבן, כדי שארגיש אותם היטב.
עברה ל-HAND JOB איטי ומענג, עם המון תנועות חדשות שטרם חוויתי ושהרגישו כמו משק כנפי פרפר על הזין שלי. הרגשתי שאני עומד לגמור, אז עצרתי אותה והיא המשיכה לחרמן אותי בדרכים אחרות כגון ליקוק פטמות הדדי. עברה ל-TIT FUCK עצבני ביותר ועצרתי אותה שוב כדי לא לגמור. חזרה לעיסוי משולב של TIT FUCK עם HAND JOB, עד שכבר לא יכולתי להתאפק יותר, הקשתתי את הגב והתפוצצתי לתוך החזה החם והמשומן שלה באורגזמה שמימית !
נתנה לי "לנחות" כמה דקות ובינתיים ניקתה אותי עם מגבונים. נכנסה להתקלח והזמינה אותי וכך זכיתי לעוד מקלחת משותפת ויסודית עם לינדה המתוקה !
נפרדנו לשלום תוך שאני מרעיף עליה מחמאות על איכות הבילוי איתה, תוך הבטחה שאחזור, אבל בפעם הבאה במלונית עם ג'קוזי. חיבקה אותי ונישקה אותי ורק אז ליוותה אותי לחום וללחות המהבילים של תל אביב המיוזעת. הצצתי בשעון וראיתי שבילינו יחדיו שעתיים וחצי !
לסיכום: לינדה היא בחורה חמודה ומתוקה ברמות על, שיודעת להעניק עיסוי מפנק ומקצועי ביותר, מבלי להוריד מאיכות החלק האירוטי הייחודי שלה. תוסיפו לזה מקלחת משותפת ארוכה ויסודית ותקבלו מתכון מנצח מבחינתי !