כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

1
הבוקר "פגשתי" אותה בצ'אט של וואלה.
נתנה מייד מספר טלפון והגעתי אלייה.

בת 23, בהירה, מלאה, שיער ארוך, נעימה, חזה ענק.
מבג' 250 שקלים + אופצייה למציצה בתוספת של 100 שקלים.

אני נהנתי, די זורמת, מאשרת להכניס אצבעות וכו'. אחרי 3 שעות חזרתי שוב לצ'אט ושם "פגשתי" אחת אחרת שמסרה לי מספר אחר שמכווין לאותו מקום.

מישהו יכול להאיר בנושא?

(כמובן, למי שמעוניין מוסר טלפון בפרטי - בכיף)

סאני קפואלה2013-07-31 13:54:55

ז'יבוטינסקי בבני ברק

2
אכן כך

אכן זה הדבר

אומנם אז הציעה רק סקס בתוספת ולא מציצה

אולי עובר עליה תהליך של הבנה והפנמה

ראה שרשור מעסה פרטית יסמין

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=28081

סופר לה טיב יקיר הפורום

חשוב לא לתת כתובת מדוייקת

בפרט שהיא פרטית ובפרט שהיא באיזור חרדי.

אני לא רוצה לחשוב מה משוגעים עלולים לעסות שידעו עליה

שלחתי הודעה פרטית לסאני ואם יתברר שזו אותה אחת (מה שנראה ככה)

נעשה איחוד שרשורים

בברכה

יוני
UMA2013-07-31 16:42:51
מה שאתה נותן זה מה שתקבל

ז'יבוטינסקי בבני ברק

5
הי,
ביקרתי את הגברת הצעירה. שמה שרי, גילה 23-26, שמנמנה, שדיים ענקיים, פנים נאות.
היא פתחה לי את הדלת עם חיוך קטן.
יש לה פנים בהירות ומלאות בחן. בתוך החדר נתנה לי פרטים: 250 עבור מסג, תוספת 100 למציצה. הסתפקתי במסג'.
מקלחת זריזה ואני שוב בחדר, היא מתפשטת ונשארת עם תחתונים. היא מבקשת ממני לשכב על המיטה הזוגית. "אפשר חיבוק לפני" אני שואל, בוודאי. אני מקבל חיבוק מעט הססני, אבל ארוך ולאט לאט היא נפתחת. פניה קרובות לפני, כמעט נשיקה. שפתי נוגעות בצווארה, ידיי מגפפות את גבה, עכוזה ושדיה. היא לא נשארת חייבת ומחזירה לי... מלטפת בעדינות, נושקת לגופי, מנשפת. כל הזמן מתנשפת.
אני מציעה לעזור לצאת מהתחתונים, היא מסכימה ברצון. אני נופל לברכי, מושך את תחתוניה מטה ומבלה ארוכות בליטופים ונשיקות של בטנה ורגליה. אני מסובב אותה ומעניק טיפול מסור לאחוריה. אני מרים מבט ומתבונן בקפלי גופה המלא מאוד.
היא מציעה שאשכב על המיטה. אני מציית. במשך כ 10 - 15 דקות היא מעסה את גבי, מאוד נחמד ומרגיע, אך לא יותר מכך. מתי שהו היא מבקשת ממני להתהפך. היא ממשיכה לללטף את גופי, שדיה הענקיים נוגעים קלות בגופי. היא מלטפת ומגרה אותי באיטיות. אני מבקש להרגיש את התחת הגדול שלה על הזין שלי. היא מתיישבת אל ביטני, התחת שלה מחליק על הזין שלי. אני צופה בשדיה הענקיים, בקפלי משמניה ובפניה היפות. אני מבקש ממנה שתשב עם התחת שלה על הפנים שלי, היא מנסה להבין בדיוק מה אני רוצה ומוכנה.... התחת שלה מחליק על הפנים שלי, אני ממשיך ותוקע אצבע עמוק לתוך הכוס שלי ובאטיות משגל אותה באצבעי. היא רוכנת מטה מחזיקה ברגליי, התחת שלה מפוסק ופתוח לעיני, הגב שלה מוטה מטה כשאני מזיין אותה עם האצבע. הרגליים שלה פסוקות והתחת שלה פתוח לרווחה, גופה רוכן מטה ואני מתענג אל המראה היפה לעיניי....
בשלב מסויים היא מתחילה לטפל בזין שלי, מלטפת, מחליקה, משפשפת.... עד לגמירה.
כולי פועם מהריגוש... לוקח את הזמן להרגע. היא לובשת חלוק שמשאיר את שדיה חשופים ומתיישבת לידי, גופה קרוב אליי, היא נשענת עליי. היא נשארת כך לידי, מדברים מעט, מדי פעם נושקת לגופי, נוגעת בי, ... תענוג שאני לא רוצה לעזוב.

החדר: ישן אך מרוהט ונחמד.
המקלחת: ישנה, ברזים לא מתפקדים....
הבחורה: נעימה ועדינה מאוד, משתדלת לרצות. שדייה ענקיים, גדולים מידי לטעמי, יש לה גוף שמן/מלא . פניה נאות.
האם אחזור: כן.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

7
מדובר בבית קרקע שצריך לעלות משהו כמו 10 מדרגות מהמדרכה של ז'בוטינסקי בכדי להגיע אליו?
לשרי יש כלב שהיא נועלת באחד החדרים?
כפי שזה נראה שני דברים לעולם לא ישתנו: ביבי תמיד יהיה ראש ממשלה ושרון תמיד תשאר בת 20.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”