כ סוזנה - עיסוי פלוס מבת 45~ פרטית מראשון לציון - דף 4 - סקס אדיר

סוזנה - עיסוי פלוס מבת 45~ פרטית מראשון לציון

33
שבוע שעבר יצא לי לדגום את סוזנה המדוברת לפי דעתי היא ניראה טוב חזה בינוני גדול הייתה שירותית מאוד עם ידיים מעולות בודי מפנק
קיבלה השפרצה שטענה שלא נתקלה בדבר כזה
לי היה מאוד כיף מאמין שאני יחזור בעתיד הקרוב מאוד

34
טוב אז אחרי כל הדיווחים פה החלטתי גם אני לדגום את הבחורה.

התקשרתי למספר (הבחורה מפרסמת גם ביד2 בשתי מודעות שונות) וקיבלתי את הכתובת הגדוד העברי 62, בפועל הבניין האמיתי נמצא ממול, עליתי אליה לבית, היא פתחה לי את הדלת עם שמלה וורודה צמודה שמבליטה את החזה הגדול והטוסיק הדי מוצק שלה, שילמתי 150 ואז התחילה במסג' חלש ותוך כדי חפרה די הרבה - כנראה ממש משעמם לה כבר מהעבודה הזו.. אח"כ הורידה את השימלה, הורידה לה את התחתון ואז היא התחילה בעבודת ידיים תוך כדי שאני נוגע לה בכל הגוף, היא לא נותנת שידחפו לה אצבעות אבל אין לה בעיה שיגעו חופשי (אמרה שנשים זה לא כמו גברים, לא מספיק רק לגעת בשביל לגמור ושאבוא פעם הבאה בבוקר ואז יהיה לה יותר כוח לגמור כי בערב היא עייפה אחרי כל היום), הובלתי אותה למיטה שם המשכתי לגעת לה בכל הגוף תוך כדי שהיא משפשפת לי את הזין, סובבתי אותה שתשכב עם הבטן על המיטה ואז שפשפתי לה את הזין על התחת עד שגמרתי לה על הישבן (במהלך השפשוף הכמעט נכנסתי לה בטעות עם הזין לתחת והיא צחקה קריצה), אחרי שגמרתי היא נכנסה להתקלח בזמן שהתלבשתי ואז יצאה עם מגבת גדולה של אורנג' על הגוף היפה שלה ואמרה לי לבוא פעם הבאה בשעות הבוקר עם יותר כסף ולא עם "כסף קטן" ויהיה יותר מעניין.. חייכתי אליה, המשכנו קצת לדבר עליה ועל החתולים שלה והלכתי.

לסיכום חוויה לא רעה, יצאתי משם אחרי משהו כמו חצי שעה, היא ממש נחמדה אומנם קצת חופרת אבל לא נורא בכלל..

36
אז ככה,
הייתי אצל סוזנה לפני מספר ימים ולא יצא לי לדווח.
גולת הכותרת כמו שכבר נאמר היא החזה שלה, שלטעמי, בתור חובב חזה גדול הוא לא פחות ממדהים
ביחס לגודל הוא לא נחשב נפול והגודל באמת מכובד. גם הפטמות יפות

מבחינת הטיפול, אישה נעימה, אשת שיחה לכל דבר.
לא מבין כל כך במסאג, אבל ראיתי שהשתדלה ואף ביקשה שלא נדבר מספר דקות כדי ליצור אווירה של רוגע ושחרור
תוך כדי העיסוי נתנה לי ללטף את החזה אבל לא למטה.

במיטה זרמה לדוגי ולמסיונרית ובדוגי לא התקשתה לקבל פעילות אגרסיבית במעט :)
הסכימה ללקק לה את החזה כרצוני, מה שמאוד הוסיף מבחינתי לביקור !
לבסוף לאחר כמה דקות טובות הורדתי את הקונדום וביקשתי ממנה להושיט ידיים, שבתוכן כאמור השפרצתי

סה"כ אחלה תמורה לכסף
מבחינת הגוף כמובן שעברה הריון והאגן רחב אבל זה נסבל
נוכחות של ילד בסלון לא הפריעה לי

תהנו!

38
פעם נוספת הוכח שהגודל הוא עניין יחסי.

בעקבות ההודעה של shooter, יצאתי לבדוק את סוזנה. היא מפרסמת ביד 2 וניתן לקבל את הטל' שלה בפרטי.

ועכשיו לעיקר:
הוא כתב: "גולת הכותרת כמו שכבר נאמר היא החזה שלה, שלטעמי, בתור חובב חזה גדול הוא לא פחות ממדהים ביחס לגודל הוא לא נחשב נפול והגודל באמת מכובד."

ואני רוצה להעמיד דברים על דיוקם ככל הנוגע לחובבי החזה וגודלו. החזה שלה הוא לא גדול. הוא בקושי בינוני. ממוצע. מילים כ- גולת הכותרת, מדהים, מכובד ועוד שאר ירקות כאלה הן זריית חול בעיניהם של חובבי החזה.

על הגברת עצמה ומה שהיא מעניקה נכתב יותר במדוייק לפניי ולכן אין טעם לחזור.
לסיכום, לא לחובבי הזאנר.

God helps those who help themselves

39
colt - אתה כל כך צודק!
אני נחלתי מפח נפש ובזבוז זמן בגלל כל מיני מתלהמים שבילדותם שיחקו כדורסל עם כדוריד...
איזה חבר'ה מבאסים, מוליכי השולל האלה.
בשביל זה אלוהי החזיות טבע בהן מידות, כדי שנדע בערכים מוחלטים מה גודל המילוי ומה רמת "האינטיליגנציה".

I fart in your general direction

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”