[QUOTE=רוצה חמודה]טוב הייתי אצל הבחורה המדוברת- תמניה קטנה קיבלה אותי במושב יציץ עברה נכון להיום לארח בדירה ברחובות.
תמניה קטנה רזה אבל לא רזה כמו ימית התמניה.גוף בהיר יחסית לתמניות פיטמות חומות טוסיק קצת רחב לא קטן. טוענת שהיא לפני חתונה ורוצה לעשות סקס וכסף לפני שהיא מתמסדת כי אחרי זה אי אפשר... . ממש בחורה עם "עקרונות".נמוכה בערך 1.60 חזה קטן- בינוני .
נפגשנו התחלנו בחירמונים הדדיים הבחורה לא נותנת חוויה כמו של חברה להפך רחוק מיזה. הפלוס היחידי היה שהיא אוהבת שיורדים לה אני ירדתי לה משהו כמו 10-15 דקות עד שגמרה בהתחלה הירידה הייתה איטית ונעימה ואז הבחורה מתחילה לתת לך הוראות להכניס את הלשון פנימה לחפור לה עמוק ואז היא הצמידה את הראש שלי חזק חזק לכוס הנוטף שלה והתחילה להשתולל, להשתפשף לי על הפנים בלי סוף עד לגמירה שלה...
לא קיבלתי מציצה כי אני לא חובב מציצות עם גומי , התחלנו בזיון תחילה במיסיונרית על פי בקשתה מרימה יפה את הרגליים למעלה ונותנת לך לחדוק עמוק, אני אישית לא חובב התנוחה ולבחורה היו כל מיני הערות מפגרות כמו אתה נושם עליי...השטות הזאת הוציאה לי את החשק לזיין ולכן עברנו לאחר כמה דקות לדוגי חזק מאחורה . מאחר והיא לא ממש שירותית ולא עושה לך ממש חשק להאריך את הזיון פימפמתי אותה מאחורה למשך מספר דקות, לא נותנת קונטרות ולא ממש איתך במשך הזיון שואלת כל הזמן אתה גומר? גמרת? עוד משהו שמוציא את החשק לזיין, הוצאתי את הזין הורדתי את הקונדום ונתתי לה לשפשף אותו עד הגמירה.
המחיר 500 ש"ח בשיחה טלפונית איתה לאחר מס' שבועות אמרה שתמורת 200 ש"ח נוספים היא תוריד את הגומי במהלך המציצה, באותה השיחה הבנתי שהיא שיתפה פעולה עם עוד בחורה תמניה קטנה שמופיעה בצאט וואלה ומארחת בחיפה .שניהם ביחד אירחו ברחובות תמורת 1000 ש"ח לשעה. החיפאית עדיין מארחת בחיפה תמורת 500 ש"ח טיפה יותר מלאה אבל קטנטונת- שולחת תמונות בצאט וואלה למי שמבקש.
בקיצור אני לא חוזר אליה לא שווה את המחיר.
הטלפון ברחובות מסתיים 805, אם זה לא הטלפון שפורסם ביד 2 אני ייתן אותו בפרטי למי שמבקש. כמו כן הטלפון של החיפאית שאותה לא ביקרתי, גם כן מוכן למסור אותו בפרטי.
בהצלחה
[/QUOTE]
אני הורדתי אותה במחיר
אבל גם זה לא ממש שווה
ופגשתי אותה בדירה ברחובות וזה היה לפני חודש בערך
אז אין לי מושג אם היא עברה עכשיו או לא
היא שתפה פעולה עם חברה אבל שתיהן יורדות עם גומי ולא עושות ביניהן כלום
לא ממש שווה