כ דניאלה קרליבך 12 - סקס אדיר

דניאלה קרליבך 12

1
שלום לכולם !

אני משתמש חדש פה , ובכלל פעם ראשונה נכנס לפורום כלשהו.

את האתר הזה הכרתי ממש בקיץ האחרון (אוגוסט) ומאז קראתי קצת בפורום עיסוי ובכלל ....

קראתי על הרבה מקומות שחוזרים עליהם כמו " גבעון" שאני מבין שזה שם של רחוב צחוק יונה הנביא וכולי...

מה שכן אחרי עשרות טלפונים שעשיתי למקומות האלו, החלטתי ללכת ל "קרליבך 12" (בעברי לא ממש הלכתי לעיסויים)

המקום היה חדש לפי מה שהבנתי, נראה מפואר, הפקידה הכניסה אותי לחדר המתנה, וקראה לבחורה בשם " דניאלה"

ישראלית צעירונת בערך 24 רזה ממש רזה (אוהב רזות ) גוף סקסי חזה קטן, בחורה חייכנית וחמודה, שאפשר לפתח איתה שיחה בכייף .

נכנסנו לחדר ששם היה מקלחון כמובן שדניאלה השאירה אותי שם לכמה דקות, להתקלח . חזרה שאני שוכב על הבטן והתחילה בעיסוי שהאמת לא הכי מקצועי (לא שאני כזה מומחה) אבל הבחורה חמודה וכייף לדבר איתה על הכל . המחיר 250 ש"ח ל-40 דקות ולא שהייתי בהרבה מקומות, אבל כולל המקלחות של לפני ואחרי אלו היו 40 דקות מלאות . כמובן שאחרי זה היתה הרפיה ידנית שלפניה קצת בודי, ולא ממש ביקשתי או ניסיתי תוספות .

לסיכום מקום באמת נחמד, יחס טוב, ולא ממש מלחיץ

בהצלחה ....

UMA2013-10-20 10:27:36

דניאלה קרליבך 12

3
[QUOTE=wow]
תודה על הדיווח.
תוכל קצת לפרט על המראה של דניאלה?

[/QUOTE]
בהחלט.

לי אישית יש משיכה לרזות ודניאלה ממש רזה. כמו כן נראית כמו בת 16 . גובה בערך 1.65, שיער קרוב לבלונד , חזה ממש קטן כמו של נערה , היא דיי בהירה, רגליים סקסיות רזות ויפות, ישבן קטן ומעוצב , קומפקטית אמיתית ! חיוך של מליון דולר .

בקיצור חייכנית וחמודה נראית ממש טוב וממש צעירה, נותנת יחס טוב, לא "מתקתקת" אם כי בעיסוי לא הכי מקצועית , שווה לנסות אם היא עוד עובדת שם .

בהצלחה
UMA2013-10-21 07:48:17

דניאלה קרליבך 12

10
לפי מה שידוע לי, כשמעסה הופכת להיות פקידה, היא לא יכולה להמשיך "לרקוד על שתי החתונות" ולעסות כשבא לה. יש לה אחריות כלפי המקום, ואסור לה לקחת עבודה מהמעסות. לכן אני בספק אם השמועה שאורניקו שמע היא נכונה. אבל אין ספק שזה נשמע מעניין כשהיא הופכת ל"לא מושגת"...
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”