כ מרינה - מעסה מחולון - דף 7 - סקס אדיר

מרינה - מעסה מחולון

63
[QUOTE=gunner]מרינה החמודה מרימה את הרף כל עוד אתה לא מגיע לבני ברק.

בבני ברק ישנו "יקום מקביל" ... ומימדים אחרים...[/QUOTE]

יכול להיות שבתורת היחסות שרי מבני ברק לוקחת אותה.

לגבי תחרות אחד על אחד,מרינה משאירה לה עשן.
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

מרינה - מעסה מחולון

65
היי חברה מדובר בבחורה שמנה מבוגרת טיפה אבל מפנקת מאיזור חולון.
300 למפגש של עד שעה זורמת עם אוראלי הדדי ובלי גומי (רק האוראלי כן)למרות שלא התלהבה צריכים לגרום לה לזרום.
יכול להיות שהיא מפורסמת גם באחד האיזורים ומכייוון שאני חדש אני לא יודע אם זה פורסם עדיין.
נחמדה מחייכת ציצים ענקיים עור רך חלקה למטה מרגישים את המנוע שלה יופי מקווה שאהבתם את הדווח הראשון שלי מספר טלפון הוא:0547930606

מרינה - מעסה מחולון

66
שאלה למבינים-התקשרתי מטלפון חסום לגיברת ושאלתי פרטים-ושאלתי "כמה עולה סקס" וכצפוי היא אמרה אין!!!..אז היות ובא לי ללכת ואני בא יחסית לא מקרוב ולא רוצה ל"בזבז" רק על מסג, איך אני יכול לדעת אם יש או אין סקס כי חלק מהדיווחים אומרים שיש וחלק אין ..אז מי יודע בוודאות וכמה זה עולה .

מרינה - מעסה מחולון

69
אחד המגיבים למעלה סיפר שתמורת 400 ש"ח היא גם מזדיינת. לא מציאה גדולה, יש לה בטן גדולה מאוד, גם לא מתקלחת בין אחד לשני, מסתפקת בניגוב הדדים עם מגבונים. שכל אחד יעשה את השיקול שלו.
כולם על ה... שלי

מרינה - מעסה מחולון

70
אתמול החלטתי קצת לגוון

אחרי ביקור בשבוע שעבר אצל מוניק(הבטחתי להפסיק לדווח עליה)הלכתי על האופציה של מרינה.
הרמתי טלפון בשעות הבוקר וקבענו לשעות הצהריים-לא לקחה שם או טלפון כבר היה צריך להדליק לי נורה אדומה.
התקשרתי חצי שעה לפני השעה פתאום יש לה משהוא אחר בוא נאחר את הפגישה בחצי שעה -נורה שנייה.
התקשרתי בשעה המיועדת לחכות עוד 10 דקות ברקע אני שומע בית פעיל אנשים/ילדים צועקים בבית-עוד נורה.
נכנסתי בדלת נעמדה מולי אמפי דמטי (לפי דעתי) גוצה נמוכה שמנה תחת ענק וחתיכת מרפסת מקדימה.
ישר הובלתי לחדר השינה מיטת עיסוי ישנה כסף עבר מיד ליד התחילה לבצע עיסוי.
לבחורה יש שמחת חיים כמו לכלב מת-מרפרפת עם היד והשדיים העניות שלה על הגב בערך 10 דקות
לאחר מכן סיבוב ואז רואים של השדיים הענקיות שלה -בחיים שלי לא ראיתי כזה גודל אני חושב שכל ציץ שוקל 3-4 ק"ג ואני לא מגזים.
לאחר כמה דקות עולה עלי לזיון בין השדיים עוד כמה דקות השפרצה ניגוב ויאללה הביתה.
סה"כ-חוויה,אני בטוח לא יחזור אליה(יש את מוניק וירדנה ארזי)צריך לבקר פעם אחת רק לראות את הגודל
שש בש

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”