כ דיווחים רציניים - סקס אדיר

דיווחים רציניים

1
באתר סקסאדיר ישנם מלא דיווחים על מקומות שעושים שם רע לבודי מסאז, בתור אדם שאוהב ללכת פעמיים בחודש למסאז טוב ובודי ברמה טובה אני מתקשה להבין את אותם אנשים שהולכים למקומות שבהם נכנסים לדירה עלובה, מתקלחים 2 דקות, אבל ממתינים 5 דקות עד שהבחורה תחזור לחדר ובסוף מקבלים ליטופים סתמיים ובודי עלוב שנגמר אחרי 15 דקות. אתם צריכים לזכור שאנחנו משלמים על כל ביקור כזה מינימום 200 שקלים עבור כביכול 40 דקות.

אז נכון שאני חוזר על עצמי ואני מרבה להמליץ על ליזה מהרצליה ויובל מרמת גן, אבל הסיבה שאני עושה זאת כי אני באמת מתקשה למצוא בחורות ברמות הגבוהות. קיימים באתר מלא פרסומות של בחורות שעובדות באיזור רמת גן, תל אביב איזורים שאני נוטה לבדוק בחורות חדשות ולרוב מוצא עצמי מתאכזב. אשמח לשמוע בפוסט הנוכחי דיווחים רציניים על בחורות או אפילו מקומות שממש טוב ללכת אליהם, שהיחס הוא טוב, שהבחורה נראית סבבה, שהשירות אדיב והבחורה מצדיקה כל שקל. למשל אתם מכירים מקום עם מלא בחורות, אבל יש מישהי ספיציפית ששווה לבוא בשבילה אז לציין שלא סתם נבזבז כסף וזמן יקר.

ליזה מהרצליה מעולה והמון פונים אליי לגביה ואני באמת ממליץ, לא רק בגלל המראה המקסים שלה, אבל גם בגלל שהיא נותנת שירות מעולה עבור 250 שקלים, והכל נעשה בסבלנות בלי לחץ.
יובל מרמת גן, מותק של בחורה בעלת גוף מהפנט, הבעיה היחידה שהיא דורשת 400 שקל עבור טיפול, זאת הבעיה היחידה, אבל היא שווה את זה מבחינת השירות והרמת חרמון שהיא מביאה בזמן טיפול.
חשוב לי לציין שאלה הבחורות שאני נוטה ללכת באופן קבוע, בנוסף אני מציין את לינדה מתל אביב, אליה הלכתי פעם אחת והיא נורא שירותית ומקסימה, אבל המראה שלה טיפה מלא וזה הדבר היחידי שלגביי מפריע, כל השאר היא עושה בצורה הטובה ביותר.
נ.ב כל הבחורות שאני ציינתי ושיבחתי ניתן למצוא את הנייד שלהם בחיפוש פשוט אם עושים, כבר דובר על כולן לא מעט.

דיווחים רציניים

3
מסכים איתך. לדעתי כדאי לחלק את הנשים לשתי קבוצות גיל.
בגיל המבוגר: 1. מנסיוני דיאנה מרמת גן מאוד שירותית, לא תקתקנית, וכאשר אינה עייפה רואים שהיא אוהבת את מה שעושה.
בעיקר, קשובה ללקוח.
2. ההונגריה מכפר סבא מצוינת, אבל בחודשיים האחרונים אין תשובה. אולי מישהו יודע משהו?
3. ירדנה ארזי מאוד שירותית אבל יותר מונוטונית מהשתיים הראשונות. מתרכזת בעיקר במציצה. אם תלמד שאפשר הדדיות עם לקוח אני חושב שהיא תשתבח מאוד.
4. אני ממתין לגב' מפואבלו אספניול לדגימה אחרי שתלד. ממה שקראתי היא כלבבי.

דיווחים רציניים

4
לובר1982
מסכים איתך גם.
שים לב ששני ההמלצות שלך מוגדרות כ מעסות "פרטיות" ולא במכונים ואני חושב שזה גם הסיבה לשירות הטוב שהם יכולות לתת.

שים אותן בכל ספא עם עוד עובדות והן איבדו את זה.
ואם מדברים על ספא, מי שמומלצת על ידי זה סנדרה מ גלריה ספא בראשון, וכן מאיה מ לנטה ספא,

ליזה מהרצליה לדעתי לאחרונה כבר לא מה שהיה ואני מכיר כבר 3 שנים.

דיווחים רציניים

6
כוסמין, אני חייב לשאול אותך שאלה, ובלי קשר תקח הכל באווירה טובה. מדוע אתה הולך למישהי שלא מתפשטת? הרי מה ההגדרה של בודי מסאז? לעשות מסאז כולל הבודי בעירום אחרת זה סתם מסאז. לא מבין מה הטעם ללכת למקומות כאלה, אם אתה הולך למישהי שלא מתפשטת לך כבר למישהי ממש מקצועית שעושה רק מסאז.

דיווחים רציניים

7
השאלה שלך לא במקומה, כל אחד הולך למה שהוא אוהב. אני למשל ממש נגד זה שבחורה תתפשט, אם אני מגיע לכזו, אני אוסר עליה להוריד את התחתונים שלה . הסיבה היא שלא בא לי שהנוזלים שלה ימרחו עלי מאחר והם עשויים להעביר בסיכוי נמוך אמנם מחלות. ולי לא בא להעביר מחלות לאשתי.
אני מעדיף מבוגרות, שמשקיעות במסג, יודעות לשלוח מדי פעם ידיים לאיזורים אסטרטגיים ובסוף נותנות עבודת יד הרפייתית מעולה. זה חשוב לי.
השמן - אוהב מסאג'ים, מכיר את הפורום מתקופת YAHOO ויוניקורן האגדי.

דיווחים רציניים

8
מסכים עם השמן החרמן, כל אחד הולך למה שהוא אוהב.
אני למשל אוהב מסג' מיקצועי אבל ממש מיקצועי ובסוף הרפיה.
לא צריך בודי ודברים כאלו. מנסיון שלי קשה מאוד למצוא מישהי
שעושה הכל, כלומר גם מסג' מיקצועי גם בודי טוב וגם שרות כמו שצריך.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)

דיווחים רציניים

9
יש את דניאל חתולית מהקריות בחורה יפה שעושה גם מסג מקצועי גם בודי מדהים וגם ‏GFE‏ ברמה גבוהה חפש את השרשור. יש את חגית מנתניה מבוגרת לא מתפשטת אבל עיסוי מקצועי והרפייה מעולה לשמן החרמן שלנו
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

דיווחים רציניים

10
השמן והחרמן לא באתי לצאת מתנשא או להגיד שהוא טמבל שמשלם על זה, פשוט ניסיתי להבין מדוע ללכת למקומות כאלה כשאתה כבר משלם כסף, אבל אם יש כאלה שאוהבים שהבחורה לא מתפשטת אז שיהנו. דרך אגב שימו לב שמעל 800 אנשים צפו בפוסט הזה ויש פה פחות מעשרה דיווחים.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”