כ מסאגי ממש מפנק בהכשרת יישוב 7 ראשון לציון - סקס אדיר

מסאגי ממש מפנק בהכשרת יישוב 7 ראשון לציון

1
היום קיבלתי מסאגי הכי מפנק בראשון לציון באיזור תעשיה החדש רחוב הכשרת יישוב 7.הגעתי למקום היו שלוש בנות צעירות בחורה בלונדינית רזה בת 25,בחורה בלונדינית בת 26 עם חזה ענק טבעי ובחורה ישראלית בת 24 שלושתן נראות טוב אבל בחרתי בבחורה עם חזה ענק כי אני מת על החזה הגדול.המחיר במקום 200 שקל ל40 דקות ובחורה הסבירה לי שזה ללא מין הסכמתי כי אני לא מחפש סקס ומחלות.העיסוי היה מדהים ואני חושב שמקצועי עם שחרור 40 דקות מלאות.בשום מקום לא קיבלתי בחיים 40 דקות מלאות ומסאגי ברמה כזאת.הבחורה פשוט מדהימה חזה ענק טבעי אין דברים כאלה והפינוק מושלם למישהו שלא מחפש סקס ומחלות.ממליץ בחום.

2
אורן יופי שנהנית, ואני מבין שאתה חדש בפורום, אבל בשביל שהאנשים כאן יפיקו תועלת מהדיווח שלך, כדאי שתציין גם את שמות המעסות, ובייחוד איך קוראים לזאת עם החזה הגדול שהיית אתה.
נחמד שזכרת שאחת בת 24, השניה בת 25 והשלישית בת 26, אבל זה לא ממש תורם לנו משהו, ובינינו, לא נראה לי שזאת האמת... ( בפעם הבאה תבדוק תעודות זהות שלהן... )אבשלום2014-03-10 17:51:24
מחפש את הדבר האמיתי!

3
תקשיב יא "ותיק" אחד אם יש לך בעיה עם זה שיש לי זיכרון טוב אז תדחוף אותה לת....ת שלך.אף אחד לא חייב לך כלום ובטח לא אני ואם כל כך מעניין אותך למה מתי איך וכמה אז תקפוץ לביקור קצר ותבדוק בעצמך.אני נהניתי והשארתי תגובה.חדש בפורום אני בטוח לט וכנראה יש לך בעיה עם הראיה כי אני רואה שלא קראת תגובות שלי על המקומות אחרים שהייתי בהם.אז תרכוש משקפיים וקדימה חבוב. אורן 1232014-03-10 19:35:52

8
אדמין - האם ישנה סיבה שאדון אורן האלים אינו מושעה מהפורום באופן מיידי?
הוא כמו האוהדים של קבוצת ווימבלדון באנגליה. שום קלאסה, שום סטייל. פשוט עובר ושובר חלון ראווה בלי כל סיבה.
הגיע הזמן לקישטה, לא?
I fart in your general direction
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”