עיסוי בבאר שבע - דייוחים על עלמה מסאז'יסטית
14[QUOTE=Student]יש מספר טלפון או מודעה?
[/QUOTE]
UMA 2014-03-24 19:56:28
[/QUOTE]
יחס גורר יחס
עיסוי בבאר שבע - דייוחים על עלמה מסאז'יסטית
15חשקה נפשי בעיסוי טנטרי, אז התקשרתי למרינה שהיא המעסה המועדפת עליי באזור הדרום. היא הייתה טרודה בעניין משפחתי, אז הציעה לי לנסות את עלמה שעובדת בדירה בשכונה ג'. מכיוון שזכרתי שהיא פעם דיברה איתי עליה, אמרתי "יאללה נדגום". מרינה דאגה טלפונית לתיאום ואף תידרכה את עלמה מה אני אוהב.
הגעתי בשעה שביקשתי ועלמה פתחה לי את הדלת. היא ישר הבינה שאני זה שנשלחתי על ידי מרינה וביצעה איתי תאום ציפיות נוסף, נקודה לטובתה.
ציינה שהמחיר הוא 400₪ לשעה והסכימה לקבל אותי ל-3 שעות.
הגעתי מקולח, אז התפשטתי ונשכבתי על מיטת הספא שזכורה לי מהפעמים הקודמות שבהן הגעתי לדירה הזו ובחלקם הגדול אף תוקתקתי על ידי נטלי ויבה...
עלמה באה והחלה בסדרת ליטופים מגרה עם מגע עדין, מרפרף ורך שהעביר צמרמורת בכל גופי. פתחנו בשיחת הכרות שבה עלמה נתגלתה כאישה מאוד מעניינת, אשר למדה עיסוי יחד עם מרינה והן חברות כבר 20 שנה. היא מאוד אינטליגנטית, דוברת מספר רב של שפות וביקרה בכל קצווי תבל. החלפנו חוויות מטיולים לארה"ב ולתאילנד שם היא סיפרה לי על נסיונה ב-soapy massage שאני כל כך אוהב.
עלמה היא אישה בשנות ה-50 להערכתי, גבוהה מהממוצע, שיער שחור, עיניים כחולות מהממות, עור לבן, חזה גדול ואמיתי, תחת מכובד ועסיסי ומבנה גוף מלא, אך ללא שומן - ממש חטובה עם בטן שרירית !
חילקה את הזמן לשלושה חלקים והעניקה לי עיסוי מקצועי ומפנק לכל אברי הגוף, כולל התמקדות בכפות הרגליים.
כשהגיענו לחלק האירוטי, קיבלתי מעט יותר מהתפריט הרגיל, כי לטענתה "אני חתיך"...
פינקה אותי עם הרפיה מהסוג שאני אוהב, בסבלנות ובלי לחץ. הבטיחה בפעם הבאה עוד משהו שאני אוהב...
היא ענתה לטלפונים תוך כדי, אך רק למרינה ולמשפחתה, לא ללקוחות.
הטלפון צילצל כמעט ללא הפסקה...
היא לא מוכנה לתת את מספר הטלפון הפרטי שלה, כי לדבריה מתקשרים בשעות הזויות.
היא עובדת בימים א,ד,ה ולעיתים גם ו'.
קיבלתי זמן מלא ולכן אחזור.
ולמי שזה עדיין לא היה ברור, אני ממש לא בטוח שמדובר באותה עלמה שעליה נפתח השירשור. שאלתי אותה והיא טוענת שבשנים הללו היא בכלל לא עבדה בבאר שבע. לא רציתי לפתוח פוסט חדש, כדי לתת לחברים לנסות לחבר את חלקי הפאזל.
יחס גורר יחס