כ מסאג' לאמידים בצ'אט של וואלה - סקס אדיר

מסאג' לאמידים בצ'אט של וואלה

1
במסגרת הצייד בצ'אט של וואלה נתקלתי בניק צ'אט לאמידים". מתוך סקרנות החלטתי לבדוק במה מדובר ולהלן השיחה:

אני: היי, אפשר לשמוע פרטים לגבי המסאג'?
צ'אט לאמידים: כן בשמחה. מדובר על מסאג' מפנק
אני: כמה יעלה לי התענוג?
צ'אט לאמידים: 800 שקל
אני: זה כולל סקס?
צ'אט לאמידים: מאמי אני לא זונה אני עושה מסאג' מפנק וזה כולל גם ג'קוזי
אני: מאמי ב-200 שקל אני יכול לבלות בג'קוזי יום שלם. בשביל להיות שעה בג'קוזי ושתגעי לי קצת בתחת אני צריך לשלם 800 שקל?
צ'אט לאמידים: - המשתמש בחר להתעלם ממך צחוק

מה אתם אומרים על חוצפה שכזו? 800 שקל למסאג'? חחחחחחחחחחחח צריך להיות לא נורמלי עם תעודות כדי לשלם סכום כזה עבור מסאג'.

5
[QUOTE=stardust]לא חסר זקנים , רקובים ושאר אומללים שישלמו גם יותר רק בשביל לראות משהי ערומה - עובדות החיים הן חדות כמו סכין :)

[/QUOTE]
ידידי הלא זקן ,הלא רקוב, והלא אומלל, אני חושב שאתה צריך להתנצל על התגובה שלדעתי לא במקום.
חג שמח לך ולהם.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

6
[QUOTE=כוסמין] [QUOTE=stardust]לא חסר זקנים , רקובים ושאר אומללים שישלמו גם יותר רק בשביל לראות משהי ערומה - עובדות החיים הן חדות כמו סכין :) [/QUOTE]
ידידי הלא זקן ,הלא רקוב, והלא אומלל, אני חושב שאתה צריך להתנצל על התגובה שלדעתי לא במקום.

חג שמח לך ולהם.
[/QUOTE]

בהחלט כך מר stardust שלפי סגנון ההתבטאות שלך היית משנה את הניק ל dust.

אגב אני כזקן רקוב ואומלל גם לא אשלם מחיר כזה לחרטבונה כזו.

מי שמאונן לא מזיין

8
[QUOTE=dark prince]הצאט וגם אטרף ידועים כמקומות שבנות עפות גבוה...אבל זה משהו מאד מבודד...

סיפרה לי כבר ידידה שהיא היתה הרבה בצאט של וואלה לצוד פראיירים ומצאה כמה (לא הרבה אבל מצאה).
[/QUOTE]

ממש כך! המחירים הננקבים בצ'ט ובאטרף הזויים לחלוטין.

הבעיה היא שוב לא אותן מובטלות צעירות שפתחו עוסק מורשה בין הרגליים (כנראה עדיף על שכר מינימום שיכלו להרוויח בשוק העבודה).

הבעיה היא הלקוחות שמוכנים לשלם ובזה גורמים להן לבקש, אם לא היו משלמים הן היו מורידות מחיר.

אבל פה יש לנו מובטלת שעלתה על סטרט אפ, בלי סקס 800 וכנראה שיש אידיוטים שגם משלמים.

חג שמח!
מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”