כ ז'יבוטינסקי בבני ברק - דף 27 - סקס אדיר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

261
שחור אדום - המלצה בשבילך לעולם אל תשלול בנאדם לפני שאתה מכיר. אברהם זה לא רק הכינוי שלי אלא גם שמי. ואתה קורא לזה תחביב כמו שלנו התחביב הזה נמצא אצל כל אדם בעולם לחפש אחרי בנות וגם אצל אדם חרדי. אני מסכים שזה אסור אבל לכל אחד יש יצר הרע ואני רחוק מלהיות חרדי בכל מה שקשור לנושא של בנות רק במראה החיצוני בלבד אני חרדי. ודרך אגב אני לא בלעדי כזה תשאלו תבנות שאתם נפגשות איתם ותשמעו מה יגידו לכם. מה לעשות אנו בדור שיצר הנשים חזק מאד וקשה להתמודד איתו אז תבינו אחרת לא הייתם מבזבזים מלא כסף עליהם זה לא היה שווה אם היתם יכולים להתמודד.

ז'יבוטינסקי בבני ברק

266
אתמול פגשתי שוב את שרי
קבלה אותי בשמלה קצרה וגופיה צמודה שלא משאירה מקום לדמיון
נשלחתי למקלחת -וחזרתי לחדר שרי כבר חיכתה לי לתחילת הפינוק
נשכבתי על המיטה התחלנו לדבר על כל הנושאים בעולם
הבחורה סופר נחמדה אינטליגנטית נחמדה בטירוף וסקסית ביותר
לאחר כ 20-25 דקות הגיענו לחלק העיקרי
שרי יודעת בדיוק היכן לגעת ואיך לגרום לגבר להרגיש הכי בעננים
בודי מסז' עם עם החזה הענק שלה -כל החזה מקיף את הגב שלך.
גמירה ולאחר מכן שרי הציעה להוריד את השמן מהגוף כאשר אני מתקלח-אין עליה
פשוט אחת החווית הסקס הכי טובות שהיו לי
בטוח שיחזור
שש בש

ז'יבוטינסקי בבני ברק

267
שלום לכולם זה הדיווח הראשון שלי

אז לפני כשבוע הלכתי לבדוק מי זאת הבחורה המדוברת
הגעתי לז'בוטינסקי ואחרי 3 ניסיונות הצלחתי לתפוס את העלמה כאשר היא מקפידה על הסבר מדויק של הפרטים:
בודי מסאג 250 + מין אוראלי 100
קבענו שאגיע אליה מייד, כאן יש לציין שהיא לא קובעת מראש אלא יש להגיע לאזור ולהתקשר. במידה והיא פנויה היא מקבלת מעכשיו לעכשיו.
עליתי למעלה וכשראיתי אותה לומר את האמת מעט התאכזבתי...
יש לה אמנם שניים נדירים שטרם ראיתי כמותם אולם היא ממש לא מושכת ולמעט השדיים היא ממש לא עשתה לי את זה
אבל אמרתי שאני חייב פעם אחת לאחוז במו ידיי וה 250 החליפו ידיים
מבחינת המאסז' הוא היה די סתמי ומהר מאוד עברנו לתכלס

לסיכום אני לא אחזור..
אבל יש שדיים ממש גדולים לאוהבי הז'אנר

ז'יבוטינסקי בבני ברק

269
ראשית תודה רבה למי שמסר לי את הטלפון בפרטי.

אם לומר את האמת לא היה כל כך קשה להשיג ולקבוע איתה.
לעניינו.
אני מתרכז שניה לגבי המראה.
קודם כל מדובר בילידת ארה"ב . מבנה הגוף שלה שמנמן ,הפנים של אמרקאית שמנמנה והחזה..אין הרבה מה להוסיף.
מבחינת המראה התאכזבתי ממספר דברים: שיניים עקומות צהבהבות עד ירוקות,תחת שטוח יחסית למבנה גוף,לא היתה חלקה ב100%. פנים בגדר בסדר מינוס. חזה באמת ענק (היא קוראת לזה אטרקציה..) שאם לומר את האמת לא היה לי הרבה מה לעשות עם גודל כזה. זה פשוט TOO MUCH.
לגבי היחס,אין דברים כאלה הבחורה מנסה לעשות הכל שתהיה מרוצה ניסיתי ממש לבדוק את הגבולות שלה כמעט הסכימה להכל (לא ניסיתי סקס ). בעלת סבלנות רבה ועם מבט חודר בעיניים.
המיטה יחסית נוחה לא מיטת מסג'ים רגילה אלא מיטה זוגית. היה גם אור אדום ונרות דולקים..היה נחמד.
מסג' די סתמי אבל יודעת לענג שמגיעים לאיזור החלציים.
מציצה בסדר אבל קצת שרטה לי את הזין בכובע עם השיניים שלה (עד עכשיו יש לי איזור שנהיה קצת רגיש למגע..)

מקלחת עם 10 סוגי שמפו .

בקיצור חברים מה אגיד לכם. אני לא אחזור אליה כי לא נמשכתי למראה ולגודל של השדיים. אני אוהב שדיים גדולים אבל לא חיתיים כאלה.

למי שרוצה להתפנק ולא חשוב כל כך המראה- שילך והוא יהנה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”