כ עיסוי מלפית דתיה צעירה - דף 10 - סקס אדיר

עיסוי מלפית דתיה צעירה

92
זה פשוט חוצפה דיברתי עם הגברת כדי לתאם איתה אחרי שבוע שלא ענתה שלחתי הודעה והיא חזרה אלי וניסיתי לקבוע איתה קודם כל כל הודעה שלה מגיעה אחרי הרבה זמן ולא ניתן לקיים איתה שיחה רציפה דבר שני העלתה את התעריף ל300 לכל החבילה ומתנהגת כאילו חייבים לה משהו טוב שלא הלכתי ומקווה שגם אתם לא תלכו אל הגברת
כדי לא לעודד אותה לעלות את המחירים ולדעתי גם להתייחס ללקוחות כלומר אלינו בכבוד ואני יודע פעם החלקתי את העלאת המחיר שלה אבל עכשיו זה כבר מוגזם

עיסוי מלפית דתיה צעירה

95
הייתי אצלה לפני שבועיים והיא עובדת גם עובדת

לדעתי היא המאסז'יסטית הכי טובה שיצא לי לדגום !!
היא יודעת לגעת פשוט חבל על הזמן, לא מפספסת אף נקודה בגוף!
מבחינת גוף היא נראית חמוד שדיים קצת נפולים אבל נעימים מאוד
הייתי כבר פעמיים ואני חושב ללכת שוב...

גוף: 8
ניהול זמן: 10
מסאז': 10

עיסוי מלפית דתיה צעירה

97
[QUOTE=brother31]

לא הבנת אותי, ולכן אסביר עצמי שוב.

אני בעד!!! פרסום בפורום אך לא בעד עליית מחירים.

ברגע שמעסה מפורסמת באתר, ובמיוחד בחורה פרטית שמפרסמת ביד 2 הרי שברור שכאשר שמה מוקלד "בפורום הנכבד"
הפרסום והתוצאות מוכפלים לה בכפליים (ויותר).
אם מעסה תעלה מחירים ואנחנו נפרסם "המלצה" שלא ללכת אליה עד להחזרת המחירים ההתחלתיים וההגיוניים, אני מבטיח לך שהיא תחזור למחירים הרגילים.
מעסה מקבלת הרבה כסף בעבור העבודה שלה (שבדרך כלל היא בכלל לא מקצועית) אך לא צריך לתת יד לניצולינו כמפרנסים.
50 שקל שאתה כותב זה תוספת לתשלום השמן. 250 ש"ח ל-45 דקות (מקסימום) זה הרבה מאוד כסף!!.
[/QUOTE]
לא נעים לי להגיד שכבר "התרעתי" על התופעה בעבר.
אבל איך אמר לי אדם חכם "שהזין בעננים השכל בתחתונים" ואם הציבור מטומטם ראז הציבור ישלם.
אנשים יכתבו כי כל אחד זכאי לעשות בכסף שלו מה שהוא רוצה ועוד בלה בלה. אבל ברור שכלל ראשון בכלכלה זה היצע וביקוש.
אין ספק ואין מחלוקת כי יש המון היצע השאלה היא בביקוש.
אם אנחנו נראה לה או לכל גברת אחרת שמעלה את המחירים בעקבות ההמלצות בפורום וריבוי הלקוחות, שהיא חודש תהיה מחוסרת עבודה אני מבטיח לכם שהמחירים יחזרו למקורם!!!.
אבל כל אחד חושב שאצלו זה יהיה אחרת.
לא אחת אני נתקבל בפורום באזהרות של מספר חברים שכותבים על מקום תיקתוקיה ועוד ביקוןרות רעות ואחרי זה מבקשים החברים מספרי טלפון כאילו מדובר על איזה עיסוי מדוגמנית צמרת.

עיסוי מלפית דתיה צעירה

98

הייתי אצלה היום בעקבות
מה שנכתב עלייה.

מכוונת לדירה נחמדה
ברחוב הרצל ברמת גן.

שיער ארוך,
כ-1.65 הגובה
שלה, בהירה,
חזה קטן עד בנינו,
נפול אבל נעים.

בכניסה לבית היא מבקשת