עיסוי נחמד בשדרות יהודית בתל אביב
32התקשרתי ב18:00, ענתה לי הלן (משום מה נראה לי שרק היא עובדת שם)
התפריט כאמור 100 ש"ח, חצי שעה.
הלן
מבוגרת, לא זקנה. איזור אמצע גיל ה40. מלאה אך מוצקה, אין חזה. לבשה טיץ וגופיה צמודה שחורים.
בחורה מאוד נעימה ושלווה, נדיר בנוף של התחום.
המקום
כניסה לא הכי דיסקרטית בעולם, מרחוב לא ראשי אבל מדובר בבניין שגרים בו עוד אנשים. לי לא מפריע
הבניין עצמו ישן אך הדירה דיי משופצת והרגישה חדשה. המקום נקי ללא ריחות לא רצויים. מקלחת משופצת, קטנה אך נקיה ועם מים חמים.
חדר הטיפול (נפרד מהמקלחת) גם הוא נעים ונקי, עם מוזיקת רקע מרגיעה. מיטה רגילה ללא חור לראש, לצידה מראה לכל אורכה שמאפשרת לראות הכל (לא שיש מה לראות).
ה"עיסוי"
מציעה לעשות מקלחת (לבד), כמובן שעונה בחיוב - שרב!!!
ה"עיסוי"
10 דקות ראשונות - ליטופים. היא ממש משתדלת אבל זה ליטופים וכל מני שטיקים חסרי תועלת, אפילו לא במקומות שצריך לשחרר (כתפיים וצוואר).
ואז מתחיל משחק עם ציפורן של יד אחת על הביצים, ויד שניה עושה כזה מין אפקט של רטט סביב פי הטבעת. לא משהו מרשים במיוחד ולא קרוב לחדירה או אפילו לנגיעה בפי הטבעת עצמו.
"אתה יכול להתהפך" מתהפך, שמוליק פרווה.
שמה שמן ומתחילה במנה העיקרית - הרפיה סטנדרטית לגמרי, שום דבר מיוחד, כזאת שגם אישתך יודעת לעשות (כשיש לה כוח).
בזמן ההרפיה לא מראה שום התנגדות לנגיעות (מעל הבגדים). בישבן, בחזה. לא ניסיתי במקומות אחרים, הם גם לא ממש מעניינים בגיל הזה.
גומר, מנגבת, ואז מתחילה עיסוי כפות רגליים - אולי החלק הכי סבבה בכל הביקור.
אחרי 3 דקות מציעה מקלחת נוספת לסיום. עם כמות השמן שהיא שמה עלי - חובה מקלחת נוספת.
סיכום:
100 ש"ח, 25 דקות, 2 מקלחות, ליטופים + הרפיה סטנדרטית
האם אחזור? כן - אם אעבור עוד יום שרבי בתל אביב וארצה מקום לשכב בו 20 דקות + 2 מקלחות קרות ונעימות ובנוסף ארצה להרגיע את היצר שמא אשפוך סכום גבוה יותר על אחת התיקתוקיות שמסביב. רוב הסיכויים שזה לא יקרה.
העובדה שיש עדיין דברים כאלה ב100 ש"ח נותנת תקווה לתחום. אם היא הייתה כוסית הייתי חוזר כמעט ברמה שבועית.
שמה שמן ומתחילה במנה העיקרית - הרפיה סטנדרטית לגמרי, שום דבר מיוחד, כזאת שגם אישתך יודעת לעשות (כשיש לה כוח).
בזמן ההרפיה לא מראה שום התנגדות לנגיעות (מעל הבגדים). בישבן, בחזה. לא ניסיתי במקומות אחרים, הם גם לא ממש מעניינים בגיל הזה.
אחרי 3 דקות מציעה מקלחת נוספת לסיום. עם כמות השמן שהיא שמה עלי - חובה מקלחת נוספת.
סיכום:
האם אחזור? כן - אם אעבור עוד יום שרבי בתל אביב וארצה מקום לשכב בו 20 דקות + 2 מקלחות קרות ונעימות ובנוסף ארצה להרגיע את היצר שמא אשפוך סכום גבוה יותר על אחת התיקתוקיות שמסביב. רוב הסיכויים שזה לא יקרה.
העובדה שיש עדיין דברים כאלה ב100 ש"ח נותנת תקווה לתחום. אם היא הייתה כוסית הייתי חוזר כמעט ברמה שבועית.
33[QUOTE=ploni]התקשרתי ב18:00, ענתה לי הלן (משום מה נראה לי שרק היא עובדת שם)
התפריט כאמור 100 ש"ח, חצי שעה.
הלן
מבוגרת, לא זקנה. איזור אמצע גיל ה40. מלאה אך מוצקה, אין חזה. לבשה טיץ וגופיה צמודה שחורים.
בחורה מאוד נעימה ושלווה, נדיר בנוף של התחום.
המקום
כניסה לא הכי דיסקרטית בעולם, מרחוב לא ראשי אבל מדובר בבניין שגרים בו עוד אנשים. לי לא מפריע
הבניין עצמו ישן אך הדירה דיי משופצת והרגישה חדשה. המקום נקי ללא ריחות לא רצויים. מקלחת משופצת, קטנה אך נקיה ועם מים חמים.
חדר הטיפול (נפרד מהמקלחת) גם הוא נעים ונקי, עם מוזיקת רקע מרגיעה. מיטה רגילה ללא חור לראש, לצידה מראה לכל אורכה שמאפשרת לראות הכל (לא שיש מה לראות).
ה"עיסוי"
ה"עיסוי"
10 דקות ראשונות - ליטופים. היא ממש משתדלת אבל זה ליטופים וכל מני שטיקים חסרי תועלת, אפילו לא במקומות שצריך לשחרר (כתפיים וצוואר).
ואז מתחיל משחק עם ציפורן של יד אחת על הביצים, ויד שניה עושה כזה מין אפקט של רטט סביב פי הטבעת. לא משהו מרשים במיוחד ולא קרוב לחדירה או אפילו לנגיעה בפי הטבעת עצמו.
סיכום:
[/QUOTE]
סיכום:
גם אני הייתי עם הלן
עושה עבודה מקצועית בהחלט
יודעת לגעת במקומות הנכונים
אני דווקא אהבתי .
כל מה שכתב פלוני אמת לאמיתה
גם אני עברתי את החוויה הזאת
אבל זה שהיא לא מורידה בגדים מחבל בחוויה ...
8.5 בסולם שלמה המלך .
הבנתי שיש משמרות
הלן אחר הצהריים עד הערב ובלילה מרינה
מעניין אותי הבוקר
הבנתי שנטלי נמצאת
מישהוא יודע יותר פרטים על נטלי ויכול לתת יותר מידע עדכני ?
ברכה מראש משלמה המלך תהיה עליך .

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
34קבלו עידכון
נטלי כבר לא עובדת יותר במקום
בבוקר יש את סופי
כפי שהבנתי צוות הבנות לא השתנה מזה הרבה שנים .
וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.
36[QUOTE=סופר לה טיב]
[QUOTE=סופר לה טיב]סופיה, כך היא קוראת לעצמה, נראית כבת 50, נמוכה, שיער חלק קצר (צביע?) בלונד, מבנה גוף די מוצק, ומעין גיבנת או יותר מדויק כיפוף קל באזור הכתפיים.
העברית בסדר גמור.
[/QUOT
[QUOTE=סופר לה טיב]סופיה, כך היא קוראת לעצמה, נראית כבת 50, נמוכה, שיער חלק קצר (צביע?) בלונד, מבנה גוף די מוצק, ומעין גיבנת או יותר מדויק כיפוף קל באזור הכתפיים.
העברית בסדר גמור.
[/QUOT
לשאלתך פלוני,
זה תיאורה של סופי, אם כי בגלל הזמן שעבר יתכנו שינויים קלים.
לגיל המוערך צריך להוסיף מעט...
[/QUOTE]
סופר לה טיב
תגיד יצא לך להיות עם מרינה ?
אשמח לתיאור שלה נכון להיום .
38הייתי עם סופי לפני כמה ימים
בהתחלה נראית קשוחה
עושה מסאג מקצועי מאד (גמרה אותי ...)
ושחירור בסוף .
סופי לא מדברת כמעט ,רק ברגע ששואלים היא עונה
לא שאלת רוצה שקט תקבל ...(יתרון למי שואהב שקט בעיסוי )
סופי עובדת כל יום בשעות הבוקר 10 עד 16
חוץ מיום שלישי מ 16-22 .
סופי סוג של סבתא נחמדה ,מעסה טובה אפילו מאד
אבל חברים לא הייתם רוצים לזיין אותה ...
100 שח עברו ידיים , 2 מקלחות חם חם חברים ..
שמרו עליה חברים שתמשיך כל עוד היא יכולה .
7.5 בסולם שלמה המלך וזה בגלל העיסוי .
39אבד לי הטלפון של המקום מישהוא עם לב טוב ...יכול להעביר לי את המספר בפרטי
תודה .
40תודה לחברים ששלחו לי
אין צורך לשלוח מודה לכולם