כ מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה - דף 10 - סקס אדיר

מעסה מהרצליה - ליזה / ליסה

95
היא לא עושה סקס או מוצצת, אבל היא עושה המון דברים מגרים. לעומת אחרות היא נותנת 45 דקות מעצמה, שכולל מסאז חזק ומעולה. היא משאירה מספיק זמן שאפשר ברגוע להינות מהמגע איתה, וכמו שהרבה ציינו התחת שלה דורש המון תשומת לב. אין הרבה בחורות שיודעות מתי להיות אגרסיביות ומתי להיות עדינות.

97
לאחרונה פנו אליי מספר אנשים ושאלו לגבי ליזה. אני חייב להגיד שאני מרגיש כאילו אני היחצן היחיד שלה, כאשר אני יודע שיש פה לא מעט שהולכים אליה ומשום מה בוחרים להביט מהצד ופחות לכתוב. אז ככה, שוב פעם הייתי אצלה ליזה והיה פשוט מדהים. לפעמים קצת חבל לי שהיא עובדת בתחום, כי היא בחורה חכמה ונעימה, אבל מצד שני במחשבה האגואיסטית אני שמח שיש אותה כי אצלה אני מקבל מסאז ברמה גבוהה, ואני גומר אצלה כפי שלא גומר אצל בחורות אחרות. משהו במראה הסקסי והישבן הלוהט שלה גורם לי לקוות שיום אחד יהיה אפשר לקבל אצלה יותר מהפינוק הרגיל. אני כותב זאת כי כל כמה זמן אני מנסה מסאז במקום נוסף ומגלה שחבל על הכסף ושווה ללכת אליה. פעם הייתי מוכן להוציא 400 שקל בשביל יובל, אבל מאז שהיא פרשה רק הולך לליזה כי כל השאר עושות טובה שהן מלטפות לך את הגב ובמקרה הטוב אתה נמצא 15 דקות בטיפול. אז לשני אלה שכתבו לי בפרטי שאני נשמע כמו יחצן, אז תמשיכו לחשוב, אני פשוט נהנה מהמסאז שלה ומהאופן שבו היא נוגעת בכל חלק בגופי.

99
ליזה חמודה ומאוד שירותית כפי שכבר הרבה לפניי ציינו.
עפ"י הפוסט נראה שהיא ותיקה בתחום, אבל זה ממש לא מורגש בזמן הטיפול, היא נותנת מעצמה 100%.

לאחר שבועיים של ניסיונות, הצלחתי לתאם אתה ואכן יש תמורה בעד האגרה.
אין הרבה מה לפרט לגבי המפגש, הכל התנהל בדיוק כפי שפירטו החבר'ה לפניי.
הסיבה שאני כותב את התגובה הזאת היא בראש ובראשונה לפרגן לליזה, אבל בנוסף לעזור גם לכל אלה שאהבו את אלכס מרמת גן, שכמובן אני אחד מהם (ומצפה לחזרתה).
ליזה מאוד דומה לאלכס מבחינת השירות והמסאג' (שאולי אפילו קצת יותר טוב), היה לי קטע במפגש שכמעט קראתי לה אלכס בטעות...

בקיצור, ממליץ בחום, אני בטח אחזור.
A man's gotta do what a man's gotta do

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”