כשאני הייתי שם היתה במקלחת רק מגבת אחת תלויה ורק מברשת שיניים אחת.
אז לא יודע כמה אמין כל הסיפור הזה של החבר....
עיסוי מלפית דתיה צעירה
1121. זובי דתיה.
2. אני לא יודע אם זה אמת וגם לא ממש מעניין אותי אם להיות כנה...

עיסוי מלפית דתיה צעירה
113[QUOTE=wow]היא היום שלחה לי סמס אם ארצה להגיע אליה לעיסוי.
[/QUOTE]
אם היא שולחת הודעות סימן שהיא פחות עסוקה ואם המצב ימשיך תוריד מחירים.
היא שכחה שהייתי אצלה.
מזלה שאני לא נשוי ובטעות אשתי לא ראתה את זה.
מומלץ לא להתקשר אליך ממספר רגיל, אלא רק מחסוי.
כמו שנאמר כאן, היא קצת / הרבה מטורללת.
עיסוי מלפית דתיה צעירה
115הייתי אצל אסתר והיה נחמד.
העיסוי עדין אבל נחמד
אחר כך הסתובבתי והיא ליטפה קצת את ה***
עלתה על המיטה והעבירה אותו בין השדיים החמודים שלה
הם מרגישים כמו שקיות מים, ממש תחושה מוזרה ואולי בגלל זה היא ממש רגישה שם
אחר כך ישבה עלי הפוך וליטפה את ה*** והביצים
עד להשפרצה
עיסוי מלפית דתיה צעירה
116[QUOTE=brother31]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
האמת שלאו דווקא..
יותר נוח לה להתנהל ב-SMS.
אם היא הייתה משועממת היא הייתה מתחילה להתקשר לאנשים שהיו אצלה להציע להם לחזור אללה טלמרקטינג 

עיסוי מלפית דתיה צעירה
118טוב חברים. יש לי כמה דברים לומר על אסתר כדי לעשות פה סדר.
חד וחלק לפחות מההתנסות האחרונה שלי איתה מלפני כמה ימים - מדובר במסאזיסטית הפרטית הכי טובה שיש היום בשוק!
נתחיל העובדה שהיא נראית ממש טוב בעיניי - היא דומה לקרן פלס בפנים (מאד אוהב את הפנים של קרן פלס :) ). הגוף שלה רזה - עסיסי כמעט מושלם בעיניי. יש לה חזה בינוני גדול עם פיטמות יפות וגדולות. החזה טבעי וקצת נפול ואני מת על זה. יש לה בטן שטוחה ותחת נהדר (מותן צרה ותחת עסיסי). היא מגולחת למטה עם איבר מין מעט בולט וסקסי.
לגבי היחס - הבחורה ממש חמודה ואפשר לדבר איתה על הכל (מי שלא בא לו על מבטא אמריקאי יכול לדבר איתה באנגלית). חששתי שהפכה לחמדנית אבל ממש לא - מחיר זהה ובלי שום בעיה עם 2 הרפיות - קריטי בשבילי. הבחורה דיברה איתי על חברה שלה בפרטים אז לא נראה לי שהיא ממציאה לכל אלו שזה הטריד אותם. בנוסף קיבלתי את כל הזמן ללא שניה פחות בנחת וברוגע ובטח שלא תקתוק.
לגבי העיסוי - זה חלק שבדרך כלל לא ממש מעניין אותי אבל שהייתי אצלה היא התעקשה בין הרפיות לעשות לי עיסוי ותקשיבו - הבחורה מעסה מעולה!! - היא לא הכאיבה לי כמו מעסות אחרות וידעה לגעת בי בצורה ששיחררה לי שרירים תפוסים וגם ידעה לגעת עדין כמו שאני אוהב. אני יכול לומר בודאות שמי שמחפש מסאז היא בהחלט בקטגוריה של טובה בתחום (לא משפשפת סדרתית ללא הכשרה כמו במכונים).
אני לא מחפש בודי ולדעתי כל בחורה שלא עושה סקס לא תעשה בודי כמו בתאילנד כמו שצריך ולכן אין לי מושג אין היא באספקט הזה. מה שכן היא עשתה לי יופי של הרפיות (יש לי תחושה שהיא פיתחה מיומנות מאז שלא היתה בקטע של הרפיות :) ).
לסיכום - במחיר שהיא דורשת ל-2 הרפיות ללא בודי עם מסאז מעולה בין הרפיות ל 45 דקות (200) היא הכי טובה שיש היום בשוק ואני ממש ממליץ
עיסוי מלפית דתיה צעירה
119קצת נסחפת.
היא אכן בחורה חביבה ביותר, נותנת את כל הזמן שצריך ואף יותר ובכלל בחורה חמודה בלי קשר לעיסוי עצמו. אבל, היא מעסה סבירה בלבד (ואני כל שבוע בעיסוי רגיל) וההרפיה שלה סבירה בלבד גם כן.
כמו כל מפגש בתחום הזה, ב-90% מהמקרים זה עניין של כימייה ומשיכה.