כ בר מחולון ספה מעל אווזי - דף 3 - סקס אדיר

בר מחולון ספה מעל אווזי

21
היי
הייתי בחולון באורגים 1.
לצערי לא זוכר את השם של הבחורה.
הייתה נראית בערך באזור ה-38 עם עבודת גב מלאה (קעקוע על כל הגב). ציצי קצת נפול, שחומה קצת.

היא עשתה מסאג' חרא, אבל נתנה לי לגמור לה בעמידה על הפלחיים שלה.

חוץ מזה אין לי משהו טוב להגיע. לא אחזור אליה.
אורן

בר מחולון ספה מעל אווזי

24
טוב ברור לי לגמרי מה קורה כאן החליטו ליפול על בר בכוונה תחילה מסיבה זו או אחרת , אנשים לא מטומטמים ויבינו שיש סיבה כאן שאינה נראית לעין עדיף לא להגיב להאשמות המגוחכות והטיפשיות בעליל זה בא ממקור לא נכון ומסיבות הלא נכונות אולי זה בגלל שהיא כבר לא עושה אקסטרות או שאנשיפ פשוט משועממים אז לכל המשועממים למיניהם תבדקו טוב לפני שתכתבו שטויות כאלה כי כולם מכירים אותה ויודעים טוב מאוד מי היא אגב יש בחורה חדשה בספא האורגים 1 שמה וונסה קטנטונת חמודה מאוד אתיופית שיהיה בהצלחה!חיוך
אין על התימניות

בר מחולון ספה מעל אווזי

25
פר הרבעה אתה פשוט צודק!
הלכתי למקום אתמול בערב בעקבות ההמלצות על בר, ולא התאכזבתי.
קיבלה אותי יפה, חמודה מאד, מי שאוהב את המראה התימני, כמוני, יאהב את המראה שלה.
פעם ראשונה שלי איתה, ואמרתי לה מראש שאני רוצה לגמור פעמיים, היא אמרה לי תוספת 50 שח, סה''כ 300, זרמתי.
עשתה לי הרפיה על ההתחלה אחרי המקלחת, פשוט תענוג, היא עושה את זה עם שמן מחמם כזה, תחושה אדירה. המגע שלה הוא מהטובים ללא ספק. בפעם השנייה אחרי המסאג, זה אפילו היה עוד יותר כייף, אתה מרגיש שהיא מרוקנת אותך אבל ביפה ובעדינות ואתה מרגיש שהוצאת את הכל.
מעבר לכך, הפתיע אותי המסאג הטוב והמרגיע בין לבין ההרפיות, הרגיש לי מקצועי אפילו הייתי אומר או לפחות קרוב לזה, לא משהו שמקבלים לרוב במקומות כאלה. בסוף היא שאלה אותי אם אני מכיר את הפורום ואם אני אדווח עליה, אמרתי לה שכן ובכייף ושמגיע לה שאדווח עליה.

בר מחולון ספה מעל אווזי

29
בר בת 30 בערך מראה של ילדה אישה , סוג של לוליטה קטנה לא מוגדרת ... קומפקטית שחומה חזה גדול עור רך למגע עיניים בהירות , סקסית בטירוף יודעת לפנק גבר ..... וגם די נעימה לשיחה בחורה איניליגנטית מאוד ניהלה בעבר מקום , מתחשבת אכפתית ועדינה ... פקדתי ים בנות והיא המומלצת שלי מאז ומתמיד תהנה....
אין על התימניות

בר מחולון ספה מעל אווזי

30
הייתי היום עם בר והיה מופלא (אין מה להרחיב...כבר כתבתי עליה מספיק...באמת ממתק תימני).

הסיבה שאני כותב היא בגלל שגיליתי משהו חדש על האורגים 1 שלא ידעתי - תמיד הטריד אותי שיש חדר המתנה משותף ועם כל האהבה לחברי הפורום אני מעדיף להיכנס ולצאת בדיסקרטיות :). הבנתי היום שיש חדרי המתנה דיסקרטיים וצריך פשוט לומר לפקידה שחשובה לך הדיסקרטיות והיא תפנה אותך לשם. אז למי שזה עוזר...תהנו.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”