כ קרליבך 12 - דף 3 - סקס אדיר

קרליבך 12

21
שלום לכולם, גם אני בדקתי לאחרונה מיהן הבנות בקרליבך 12 ועברתי שם בשתי הזדמנויות לראות את הבנות. אז א. אני לא מסכים עם משוגע לעיסוי שכל הבנות שם פרות. יש בנות שאני מכיר ממקומות אחרים ומתקופות אחרות. כמו שמומו ציין, יש את דיאנה ואת אלין לדוגמא. דיאנה נראית רוסיה בלונדינית ברמה, גוף סבבה, לא נכנסתי אתה כי היא לא מוכנה לחיכוכים בבודי וגמירה עליה. אלין היא בחורה די שווה שאני מכיר ממספר מקומות בעבר, אבל גם לא אחת שעושה בודי עם כל הקטעים האהובים עלי. את מוניקה, שגם אותה מומו ציין כשווה, לא ראיתי עדיין. אז מה שאני ממליץ הוא לברר עם כל בחורה שם לפני הטיפול מה היא עושה ומה לא עושה, כנראה שאצל כל אחת התפריט הוא שונה, ודברים בוודאי משתנים ומשתפרים לפי מידת ההיכרות והטיפ.
מחפש את הדבר האמיתי!

קרליבך 12

23
לא הבנות שציינתי, כי מראש חיפשתי את האיכותיות, ואלה גם לא עושות בודי מלא, כמו שציינתי.
אני מציע שתסתכל בשרשור השני על קרליבך 12 ( לא יודע למה לא איחדו עם שרשור זה...), שבו כתב מומו אדיר על זה שיש שם בנות שעושות אקסטרות ויש את אלה שלא עושות, וגם כן כתב שדיאנה ואלין הן די קשות וכנראה לא זורמות לאקסטרות.
מחפש את הדבר האמיתי!

קרליבך 12

25
המקום הוא אוסף של בנות מכל מיני סוגים...חלקן זונות בהגדרה וחלקן מעסות. אין הגבלות וניתן לעשות סקס.

קחו בחשבון:
1. הרוב המכריע שם נראות רע!
2. לרוב תגיעו לדיל שיכלול אקט אחד בין 300 ל 400 שח ל 20 דקות על מיטת עיסוי וזה לא משתלם בעליל.

קרליבך 12

27
המספר שלהם 054-5906341 לא זמין כבר כמה שעות/

עריכה- תפסתי אותם במספר אחר.

שאלתי אם יש אפשרות ל-40 דקות (כי אני תמיד הולך על פעמיים, ובטח על זה גם לוקחים כסף)- המחיר שביקשו- 300 ש"ח ל-45 דקות.

יקר לי מדי, לא טרחתי להגיע.

קרליבך 12

28
הייתי, באתי במיוחד בשביל נוגה שעשתה לי טובה למרות שאני לא "מהקבועים". נראית לא רע, אבל גם לא טוב כ"כ. קצת סקסית. גוף עם קצת גבשושיות מוזרות, לא הבנתי מה זה. מריחה חזק מסיגריות, לי זה לא הפריע. אבל מכנית וקרה, והכי מצחיק שאחרי 10 דקות בדיוק שאני אצלה, וכמעט גומר מעבודת יד שלה, ניסיתי לעכב אותה כדי לא לגמור, לא חשבתי שהיא מתכוונת שאגמור כבר. אז היא בנחמדות ועדינות אמרה לי שכבר עומד להיגמר הזמן... גמרתי והסתכלתי בשעון, אחרי המקלחת שאחרי כל האירוע היה 15 דקות, למרות ששילמתי על 30 ולמרות שנתנו לי לחכות 20 דקות בערך.

קרליבך 12

29
חברי היקר
בתור אחד מהקבועים ללא מרכאות של נוגה אני חייב לסדר לך תראש לגבי "הנקבוביות שלה" כמו שתיארת בצורה בוטה ולא מחמיאה
לדבר שכל כך מחמיאה לאישה כל כך סקסית כמותה אלו נקודות חן נקודות יפות שמוסיפות לה לסקסיות שלה
אם הבנתי נכון מדברך עבודת היד שלה פועלת טוב אם היא הצליחה בכזו מקצועיות להביא אותך לשם
העדינות שלה היא משהו שלא לכל אחת יש שם לאחר שחבריי היקרים דגמו כמה וכמה מהבנות שם
אני חייב לציין בערך אותה תחושה שגרמה לי להגיב לך חברי האישה הזו נכון היא לא נראית לא רע לא רע בכלל !! היא מהממת
על טעם וריח לא ניתן להתווכח אך נראה שיש קנוניה קטנה אולי אני טועה אך בתור לקוח שמבקר אותה מידי שבוע נשמע לי תמוה ביותר הביקורת הלא מפרגנת שלך היא מפנקת ויודעת לגעת המסאג שלה גורם לי להשפריץ עוד לפני שהתחילה בעבודת היד הנהדרת שלה
ואני לקוח שעדין לא שבע ממנה
חברים אני ממליץ לקחת בערבון מוגבל כל תגובה ותגובה פה ובכלל על כל אחת ואחת אם מקרליבך ואם מכל מקום אחר אני אישית חוויתי אכזבות וחוויתי לעומת זאת חווית נהדרות לאחר כמה וכמה קטילות של חברים פה
אין חכם כבעל ניסיון
אני לא מאשים ביחצנות כזו או אחרת או בניסיון להזיק לאישה עובדת
אבל אני אכן לא מסוגל להבין איך יש כל כך הרבה מרוצים מהשרות של נוגה מקרליבך וכמה בודדים שהחוויה שלהם שונה לגמרי
אז האם הבעיה היא בלקוח או בנערה ?
מאחל לנו חווית טובות וכנות שתוביל אותנו להנאות גדולות
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”