ולפותח השירשור , אל תסכים בשום אופן לדמי ביטול .
בוא ניצא מהנחה שיש לה קלינטורה חזקה , ונגיד שבגללך היא הפסידה לקוח אז במקרה הזה למרות שאני נגד דמי ביטול , אולי היה מקום להניח שכן מגיע , אבל הרי גם היא וגם אתה יודעים שהיא לא בדיוק ה"טעם" של רוב הגברים , אז אני בטוח שאין יותר מידי לקוחות שהיו בתור , מה עוד שהיא גם שיקרה בפרטים שהחליטה שעירום מלא זה עם תחתונים .
ובינינו , אם היא הייתה שווה , או אפילו נראית טוב , אז אין ביטולים . כשגבר חרמן אז הוא לא עושה יותר מידי מיונים , אבל כנראה שהיא הייתה באמת דוחה.
ומה זאת השטות שהיא לא נותנת לך לצאת? אצבע שלך יוצאת לדרך מיד לאחר סיבוב המפתח והוצאתו , מחייגת 100 ונמסר דיווח " נחטפתי ואני כלוא בכתובת כך כך דירה כך וכך ואני חושש לחיי" . ניידת יוצאת חיש קל ומגיעה תוך 5 דקות , שוברת את הדלת ומכניסה את אותה שמנה דובה למעצר .
לי קרה אותו דבר , אז אני בנון שלנט , ואפילו שהיה כלב בדירה , מתקשר ל 100 ושואל " כמה מקבלים היום על חטיפה ? " והמפגרת מתקשרת גם ומבקשת מהמוקדן שישלחו ניידת לעצור אותי כי היא זונה ולא שילמתי לה חחחח איזה מטומטמת.בקיצור המוקדן אמר לי שמקבלים 5 שנים בפנים על חטיפה , אני מסרתי את המידע לאותה פוסטמה , והדלת נפתחה לרווחה וככה יצאתי לחופשי. פגשתי את הניידת למטה וכבר לא היה לי כוח להגיש תלונה אז איחלתי להם לילה טוב ובכך ניגמר הסיפור.