כ נינה - עוד עיסוי גרוע בנתניה - סקס אדיר

נינה - עוד עיסוי גרוע בנתניה

1
היו לי שעתיים להרוג בנתניה. בפורום לא מצאתי המלצה למשהו אז חיפשתי ביד 2. מצאתי את ההודעה של נינה טלפון 052-4111833.

סגרתי איתה על עיסוי של שעה בלי בודי ב 200.
נינה כבת 55 ונראת כמו הילדה ממשפחת אדמס רק זקנה. עובדת בביתה המרווח והנקי בנתניה.
ביקשתי להתקלח. לגיטימי ביום קיץ חם להתקלח לפני. אמרה לי - לא. אי אפשר להתקלח לא לפני ולא אחרי! ניסיתי להתווכח ולא עזר לי.

נשכבתי על הבטן והיא עשתה לי עיסוי חלש ומעצבן או חזק וכואב. הקיצר - אין לה מושג. כדי לשפר את מצבי ניסיתי לגעת בה בעדינות והיא בעדינות הזיזה לי את היד. אחרי זמן שנראה כמו נצח ביקשה שאסתובב. בינתיים היא חלצה שד אחד כאילו היא הולכת להניק אותי. ומה אני אגיד לכם - למרות גילה מדובר בשד מושלם. אשכולית חלקה עם פטמה ורודה ועדינה. החמאתי וביקשתי שתוציא גם את השני והיא אמרה לי להפסיק לדבר שטויות :(

התחילה להגמיר אותי תוך כדי שאני ממולל את פיטמטה עד המטח הגואל.

סיכום - אין סיבה ללכת אליה. כבר היה עדיף לעשות סיבוב באיקאה.

מחפש שיננית שעושה הרפיה

3
אני גם מעדיף שיכוך מלא אבל זה ניק מעפן. ציר מרכזי או פין פציל דוקא יכולים לבוא בחשבון.

אני אשמח עם מומחי הפורום פה יוכלו לתת טיפים של מה לשאול בטלפון ואיזה נורות אדומות צריכות להדלק בעת שיחה עם גברת חדשה בטלפון כדי למנוע נפילה. עדיף כמובן לעשות זאת בשרשור חדש.
מחפש שיננית שעושה הרפיה

4
נתקלתי בפרסום ביד 2 על עיסוי מפנק ומשחרר המחיר 100 ש"ח ויש תמונה אפילו שנראית אמיתית!!!!

התקשרתי הבחורה אומרת שעושה כל מיני סוגי מסאג' וזורקת לאוויר שמות שבטח גם לה אין מושג מה הם....
ואומרת שאם אני צריך אז יש בסוף הרפייה מוחא כפייהמוחא כפייה
המחיר 100 ש"ח ל 20 דק 150 ל 40. אמרתי לעצמי שבמחיר כזה לא יכולה להיות נפילה.... מקס הלכו 100

מגיע לכתובת בניין מגורים רגיל לחלוטין עולה במעלית ופותחת את הדלת הבחורה שבתמונה.. התמונה קצת ישנה אבל זו היא.
הבחורה, ליליה שמה, כבת 50 רוסייה גוף שמור היטב חזה גדול לבושה סקסי....
מבקשת כסף ורושמת חשבונית (זה עוד לא קרה לי)
מתחיל על הבטן הבחורה מאוד יגיינית ומנקה לי את הידיים עם מגבון לח וגם דואגת שהכיסוי על מיטת המסאג' יישב טוב. העיסוי די סתמי ולא מקצועי חלקו עם מגבת חלקו בלי.
לאחר כ 15 דק מבקשת שאסתובב חושפת את שדייה הנעימים למגע ומתחילה ישר בהרפיה... גומר והביתה

לא נראה לי שעושה אקסטרות אבל לא שאלתי

לדעתי שווה ביותר בשביל 100 ש"ח לפרוק קצת על הדרך

[הועבר לשרשור המתאים]
טייגר וודס כי אין חור שאני לא משחיל

10
היי חברים,

//// הקדמה- הפוסט מיועד למי שאוהב לקבל עיסוי טוב לפני הפריקה- אין סקס, יש הרפייה מצויינת (יש גם אופציה להורדת חלק עליון לפי כימיה עם המטופל ויש חזה מעולההה) - בכל מקרה, לא מדובר בבחורה זולה, אלא באישה עם כבוד עצמי שיש לכבד ולנהוג בה בנימוס ///

לאחרונה נתקלתי במודעה ביד2 באזור נתניה, עם תמונה של מעסה שנראתה לי מוכרת. עיסוי בעלות בין 150 ל-200 ש"ח (פירסמה שתי מודעות עם שני מחירים).

yad2.co.il/Alternative/Alternative_info.php?MystiqueID=141346
לאחר שהרמתי טלפון, זיהיתי את הקול ואת הבחורה, בעבר הייתה מעניקה עיסויים מצויינים בירושלים בשכונת קריית יובל למי שמכיר. הבחורה לדעתי סביב גיל 45, פנים נאות, גוף חטוב יחסית ובכל מקרה שמורה וסקסית (ככל שאני זוכר מביקוריי אצלה עד לפני שנתיים-שלוש בירושלים). אני לא סגור במאה אחוז לגבי השם שלה, נדמה לי שקוראת לעצמה ליליאן/לילה- או משהו קרוב לזה.

מאחר והייתי אצלה בעבר מספר פעמים, ובמשך תקופה לא מבוטלת חיפשתי אותה בירושלים, ועכשיו נמצאה האבידה, החלטתי שאני יכול לכתוב לכם דיווח על סמך הביקורים שלי אצלה בעבר.

כמו שאמרתי לעיל אך ביתר פירוט: הבחורה בעלת שיער שחור, גובה ממוצע 1.60 בערך, פנים חמודות ועדינות, במקור ממוצא רוסי, אך דוברת עברית תקנית וחיה כנראה הרבה שנים בארץ. היא נעימת הליכות ומנומסת, בעלת קול מאוד מרגיע וענוג. כיום סביב גיל 45, גוף שמור ויפה. חטובה יחסית ויש לה חזה מעולה (ככל שידיי זוכרות מהפעם האחרונה שלשתי אותו)- חזה גדול יחסית ומעוצב- נעים למגע ואמיתי, פטמות יפות - אחלה של חזה וזה אחד הדברים שאני זוכר בבירור בחלוף 3 שנים :)

לגבי הטיפול:

הטיפול שלה בחלק של העיסוי הוא מקצועי מאוד - יש לה ידיים מעולות והיא מגיעה מתרבות רוסית של מוסר עבודה גבוה שניכרת בה, כי היא עושה עיסוי אמיתי ומושקע כמו שצריך ולא מחפפת (בניגוד לרוסיות הצעירות בעת המודרנית).

לאחר תום שלב העיסוי המקצועי על הבטן, היא עוברת לשלב ב' - עיסוי הישבן, הביצים והכלי, מהחלק האחורי - עיסוי מעולה ועדין, תוך לישה עדינה של האזור המחרמן הזה והיא יודעת את העבודה.

רק בתום השלב הזה, היא מבקשת להתהפך ואז ישנה הרפייה מעולה עד לפורקן מוחלט.

אני חייב לציין כי ככל שזכור לי, בשלב העיסוי העדין של שמוליק כשאני שכוב על הגב, שאלתי בנימוס אם אפשר לגעת בחזה המדהים שלה והיא נענתה בחיוב כבר בפעם הראשונה שהייתי אצלה. היא הורידה בשלב מסוים את חזייה ונגלה לעיני חזה די מדהים ומחרמן רצח, שעבר תהליך לישה לא מבוטל תוך כדי העיסוי שנתנה לשמוליק. כמו כן, היו גיחות של היד גם לאזור הישבן, אבל בזמנו לא ניסיתי להגיע ליותר מזה - מאוד נהניתי ממנה בכללי והיא נותנת לך תחושה של נעימות וקלאסה, לא תחושה של טיפול "זול" ושל בזבוז כסף רגע לאחר הגמירה.

בסבירות גבוהה מאוד, הקטע עם החזה הוא תלוי כימיה, ויכול להיות שיהיו אנשים שיזרמו איתה בכיף.

הטלפון שלה מופיע גם במודעה בלינק שפרסמתי בתחילת הפוסט (052-4111833), למרות שהטלפון שהיה לי בתקופת ירושלים הוא אחר (כנראה החליפה, לא ניסיתי את השני).

גם כאן, אין צורך לתקוף בשאלות מיותרות בטלפון - יש הרפייה, השאר תלוי זרימה.

מקווה שהועלתי לכם במשהו

המעוסה

[הועבר לשרשור המתאים]
עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...    
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”