היי חברים,
//// הקדמה- הפוסט מיועד למי שאוהב לקבל עיסוי טוב לפני הפריקה- אין סקס, יש הרפייה מצויינת (יש גם אופציה להורדת חלק עליון לפי כימיה עם המטופל ויש חזה מעולההה) - בכל מקרה, לא מדובר בבחורה זולה, אלא באישה עם כבוד עצמי שיש לכבד ולנהוג בה בנימוס ///
לאחרונה נתקלתי במודעה ביד2 באזור נתניה, עם תמונה של מעסה שנראתה לי מוכרת. עיסוי בעלות בין 150 ל-200 ש"ח (פירסמה שתי מודעות עם שני מחירים).
yad2.co.il/Alternative/Alternative_info.php?MystiqueID=141346לאחר שהרמתי טלפון, זיהיתי את הקול ואת הבחורה, בעבר הייתה מעניקה עיסויים מצויינים בירושלים בשכונת קריית יובל למי שמכיר. הבחורה לדעתי סביב גיל 45, פנים נאות, גוף חטוב יחסית ובכל מקרה שמורה וסקסית (ככל שאני זוכר מביקוריי אצלה עד לפני שנתיים-שלוש בירושלים). אני לא סגור במאה אחוז לגבי השם שלה, נדמה לי שקוראת לעצמה ליליאן/לילה- או משהו קרוב לזה.
מאחר והייתי אצלה בעבר מספר פעמים, ובמשך תקופה לא מבוטלת חיפשתי אותה בירושלים, ועכשיו נמצאה האבידה, החלטתי שאני יכול לכתוב לכם דיווח על סמך הביקורים שלי אצלה בעבר.
כמו שאמרתי לעיל אך ביתר פירוט: הבחורה בעלת שיער שחור, גובה ממוצע 1.60 בערך, פנים חמודות ועדינות, במקור ממוצא רוסי, אך דוברת עברית תקנית וחיה כנראה הרבה שנים בארץ. היא נעימת הליכות ומנומסת, בעלת קול מאוד מרגיע וענוג. כיום סביב גיל 45, גוף שמור ויפה. חטובה יחסית ויש לה חזה מעולה (ככל שידיי זוכרות מהפעם האחרונה שלשתי אותו)- חזה גדול יחסית ומעוצב- נעים למגע ואמיתי, פטמות יפות - אחלה של חזה וזה אחד הדברים שאני זוכר בבירור בחלוף 3 שנים :)
לגבי הטיפול:
הטיפול שלה בחלק של העיסוי הוא מקצועי מאוד - יש לה ידיים מעולות והיא מגיעה מתרבות רוסית של מוסר עבודה גבוה שניכרת בה, כי היא עושה עיסוי אמיתי ומושקע כמו שצריך ולא מחפפת (בניגוד לרוסיות הצעירות בעת המודרנית).
לאחר תום שלב העיסוי המקצועי על הבטן, היא עוברת לשלב ב' - עיסוי הישבן, הביצים והכלי, מהחלק האחורי - עיסוי מעולה ועדין, תוך לישה עדינה של האזור המחרמן הזה והיא יודעת את העבודה.
רק בתום השלב הזה, היא מבקשת להתהפך ואז ישנה הרפייה מעולה עד לפורקן מוחלט.
אני חייב לציין כי ככל שזכור לי, בשלב העיסוי העדין של שמוליק כשאני שכוב על הגב, שאלתי בנימוס אם אפשר לגעת בחזה המדהים שלה והיא נענתה בחיוב כבר בפעם הראשונה שהייתי אצלה. היא הורידה בשלב מסוים את חזייה ונגלה לעיני חזה די מדהים ומחרמן רצח, שעבר תהליך לישה לא מבוטל תוך כדי העיסוי שנתנה לשמוליק. כמו כן, היו גיחות של היד גם לאזור הישבן, אבל בזמנו לא ניסיתי להגיע ליותר מזה - מאוד נהניתי ממנה בכללי והיא נותנת לך תחושה של נעימות וקלאסה, לא תחושה של טיפול "זול" ושל בזבוז כסף רגע לאחר הגמירה.
בסבירות גבוהה מאוד, הקטע עם החזה הוא תלוי כימיה, ויכול להיות שיהיו אנשים שיזרמו איתה בכיף.
הטלפון שלה מופיע גם במודעה בלינק שפרסמתי בתחילת הפוסט (052-4111833), למרות שהטלפון שהיה לי בתקופת ירושלים הוא אחר (כנראה החליפה, לא ניסיתי את השני).
גם כאן, אין צורך לתקוף בשאלות מיותרות בטלפון - יש הרפייה, השאר תלוי זרימה.
מקווה שהועלתי לכם במשהו
המעוסה
[הועבר לשרשור המתאים]
עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...