כ נינה - עוד עיסוי גרוע בנתניה - דף 2 - סקס אדיר

נינה - עוד עיסוי גרוע בנתניה

14
אוקי, אני רואה לפי הדיווחים כאן שבנתניה שהיא נהייתה הרבה יותר זורמת- היא אף פעם לא הציעה בודי בירושלים. אגב, שמה למיטב זכרוני ליליאן.

למרות הדיווח של זנב קשיח, אני בזמנו בירושלים מאוד נהניתי אצלה, והעיסוי היה טוב ככל שאני זוכר. מה שכן, בניגוד להתנהלות של זנב קשיח, אני אף פעם לא שלחתי לה ידיים בחוסר סבלנות תוך כדי העיסוי, תמיד בעדינות ובהסכמה שלה אחרי שכבר התהפכתי- בגדול, זה לא היה הסגנון שלה, אז לא רציתי להעכיר את האווירה ולהלחיץ אותה.

ניכר מהדיווח שהבחור היה קצת חסר סבלנות ("אחרי זמן שנראה כמו נצח, ביקשה שאסתובב") ובא בראש אחר לגמרי מהראש של הבחורה, וזה לדעתי העיב קצת על הרושם שנשאר אצלו.

למרות זאת, הכל עניין של טעם אישי ותיאום ציפיות...

בדבר אחד אני ללא ספק מסכים עם הרשמים של זנב קשיח, אם היא הייתה זורמת יותר היא ללא ספק הייתה יותר אטרקטיבית.

עולם הדימויים המיניים שלנו מעוצב על ידי תעשיית הפורנו. ההתמכרות הזאת הרסה את הבריאות ואת הכיס, אבל אי אפשר להפסיק. כמו שנאמר, כשהזין עומד השכל בתחת כל פעם מחדש...    

15
הייתי אצל לילאה השבוע בנתניה
הפרסום בהחלט עשה את שלו והיא מוצפת בעבודה
מקבלת ברחוב בנתניה ליד הים
נראה כאילו היא גרה בדירה לבדה
מבחינת מראה לילאה נראית סביב גיל ה50 פלוס מינוס
הגיל ניכר על גופה העסיסי אבל גולת הכותרת זה החזה שלה שנראה ממש טוב וגדול
עושה עיסוי באהבה ממש
משקיעה וחשוב לה שתצא מרוצה
עבודת יד לא מקצועית במיוחד אבל זורמת....בנוסף מחלצת שדיים מהחולצה וניתן ללוש אותם
לסיכום :
אוהבי המבוגרות/סבתות לייט יאוהבו אותה בהחלט
היא לא מילף אז לא לבוא עם ציפיות....
אני אישית נהנתי לא יודע אם אני אחזור
אולי רק שאהיה בסביבה
חג שמח (-:

16
מצאתי אותה ביד 2 ואחרי קריאת השרשור החלטתי לבדוק. התעריף העדכני 200 ל50 דקות ו250 לשעה ורבע. ליליה באיזור ה 50, נראית לא משהו בכלל. הכל אצלה משנה סדורה: הנעליים פה, הבגדים שם, השעון כאן. המיטה נקיה ומסודרת, לא מציעה מקלחת לפני אבל טורחת למרק את כפות ידי במטליות לחות. נותנת את מלוא הזמן, אבל אם בבוא היום יתחילו לשווק מעסה רובוטית ליליה היתה שם קודם, בגרסה לא מוצלחת במיוחד. מעבירה את הזמן בעיסוי סתמי כשאני על הבטן, ללא שום רמיזות מגרות. אחרי ההיפוך חולצת שד בשביל הפרוטוקול (שופע, לזכותה...) ואחרי דקה של עיסוי בטן עוברת למנה העיקרית, לא לפני שמיקמה מפית ניר באופן שתקלוט את התוצרת. הרפיה מיומנת ומכנית, ניתן ללוש את הדד. במאמץ ניכר הצלחתי לגמור. ניגוב יסודי, כנראה כדי לחסוך מקלחת ואני בחוץ בדיוק בתום הזמן הנקוב. חוויה סתמית מינוס.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”