דארק חבל שלא פגשת את יובל
מיטל - פלא עולם שמיני
92החזה גדול ובהחלט אחד הגדולים והמרשימים של בחורות פיפ שואו
ומיטל שנים פינקה אותי ועוד אלפי גברים בפיפ בתחנה הישנה ובתובל
בסהכ היתה תמיד סקסית ושווה 100
תמיד רצתה עוד
תמיד הספקתי במאה וככה שמרתי על רעות משולבת ריחוק מולה
לדעתי הייתי איתה בחיי 20-30 פעמים...
כרגע לא הייתי משקיע בה 200-300 ובשביל התענוג שאוהב יש תחליפים לא רעים
גניפר בתחנה עם ציצי מדהים וטבעי לחובבי גוף מלא וסקסי ועוד פירסינג בלשון!! וזורמת עשר
סנדרה בתובל לחובבי סיליקון וקצת מלאות
וכמובן שהשרוטה ששכחתי את שמה גם מתובל תותי פרוטי שעות היום עם חזה מדהים אבל יחס נורא מזעזע
אלו בחורות פיפ אבל אם תשלמו בהתאם יעשו פיפ פלוס
ומיטל שנים פינקה אותי ועוד אלפי גברים בפיפ בתחנה הישנה ובתובל
בסהכ היתה תמיד סקסית ושווה 100
תמיד רצתה עוד
תמיד הספקתי במאה וככה שמרתי על רעות משולבת ריחוק מולה
לדעתי הייתי איתה בחיי 20-30 פעמים...
כרגע לא הייתי משקיע בה 200-300 ובשביל התענוג שאוהב יש תחליפים לא רעים
גניפר בתחנה עם ציצי מדהים וטבעי לחובבי גוף מלא וסקסי ועוד פירסינג בלשון!! וזורמת עשר
סנדרה בתובל לחובבי סיליקון וקצת מלאות
וכמובן שהשרוטה ששכחתי את שמה גם מתובל תותי פרוטי שעות היום עם חזה מדהים אבל יחס נורא מזעזע
אלו בחורות פיפ אבל אם תשלמו בהתאם יעשו פיפ פלוס
מיטל - פלא עולם שמיני
94עדיין לא ביקרתי את מיטל ( קבענו פעמיים , אך בכל פעם אחד מאיתנו נאלץ לבטל ... ) , אבל הקוטביות פה בדיווחים ( כולל על "פרמטר" יחסית מוחלט - גודל החזה והגוף בכלל ) מפתיעה משהו .
תעשו כמו במו"מ - צד אחד מעלה תמונה ואומר שהחזה של מיטל גדול ממנו , השני מעלה תמונה ואומר שהחזה של מיטל קטן ממנו , וככה עד להתכנסות ...
תעשו כמו במו"מ - צד אחד מעלה תמונה ואומר שהחזה של מיטל גדול ממנו , השני מעלה תמונה ואומר שהחזה של מיטל קטן ממנו , וככה עד להתכנסות ...
מיטל - פלא עולם שמיני
95אני חושב שאין ממש קוטביות. יש מקבץ קטן של אנשים שבשבילם גדול זה מפלצתי וגם אין להם בעיה עם מלאות.
מרטין - בהמשך לאתגר שלך זה מבנה הגוף של מיטל והגודל. הפטמות של מיטל שחומות ובולטות וזה ההבדל.
מיטל - פלא עולם שמיני
96אהלן דארק
אני גם חובב גדול של מיטל אבל אין מצב שהחזה שלה כזה גדול...
יש לה לדעתי גוף מדהים וסקסי והחזה משתלב מצויין... ממליץ לכולם לנסות !
מיטל - פלא עולם שמיני
97[QUOTE=dark prince]אני חושב שאין ממש קוטביות. יש מקבץ קטן של אנשים שבשבילם גדול זה מפלצתי וגם אין להם בעיה עם מלאות.
[/QUOTE]
יש לה חצי מהגודל הזה במקרה הטוב.
מרטין - בהמשך לאתגר שלך זה מבנה הגוף של מיטל והגודל. הפטמות של מיטל שחומות ובולטות וזה ההבדל.
יש לה חצי מהגודל הזה במקרה הטוב.
מיטל - פלא עולם שמיני
98[QUOTE=dark prince]אני חושב שאין ממש קוטביות. יש מקבץ קטן של אנשים שבשבילם גדול זה מפלצתי וגם אין להם בעיה עם מלאות.
[/QUOTE]
יכלה לחלום על גודל כזה. אתם הוזים אנשים... אין ספק שהחזה שלה גדול יחסית למבנה הגוף שלה, אבל הוא ממש לא בגודל של הגברת בתמונה שהבאת (שהיא, אגב, הפנטזיה החדשה שלי כבר מספר חודשים).
עורך דין זה זונה, רק בלי הסקס.
מיטל - פלא עולם שמיני
100[QUOTE=אדבוקאט]
[QUOTE=dark prince]אני חושב שאין ממש קוטביות. יש מקבץ קטן של אנשים שבשבילם גדול זה מפלצתי וגם אין להם בעיה עם מלאות.
[/QUOTE]
הפוסט שלי מלפני חצי שנה תרם לכך? ;)
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30533&KW=&PID=241524#241524
[QUOTE=dark prince]אני חושב שאין ממש קוטביות. יש מקבץ קטן של אנשים שבשבילם גדול זה מפלצתי וגם אין להם בעיה עם מלאות.
יכלה לחלום על גודל כזה. אתם הוזים אנשים... אין ספק שהחזה שלה גדול יחסית למבנה הגוף שלה, אבל הוא ממש לא בגודל של הגברת בתמונה שהבאת (שהיא, אגב, הפנטזיה החדשה שלי כבר מספר חודשים).
[/QUOTE]הפוסט שלי מלפני חצי שנה תרם לכך? ;)
http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=30533&KW=&PID=241524#241524