כ מחפש פרטית באיזור שוהם -מודיעין - סקס אדיר

מחפש פרטית באיזור שוהם -מודיעין

1
שלום לכולם , אני חדש פה ורק לאחרונה אושרתי ע"י המנהלים אבל כבר די הרבה זמן שאני קורא כאן את הפוסטים של החברים ונהנה מהמידע , מקווה לתרום את חלקי לכולם בנושא שמעניין אותנו ולשמו התכנסנו .

אני מחפש כבר הרבה זמן מישהי באיזור שוהם - מודיעין איכותית וטובה פרטית שעובדת בבית , לעיסוי טוב והרפיה או יותר מזה , הנשים שעובדות כרגע באיזור מספרן לא רב וכבר דגמתי כנראה את כולן ולצערי לא מצאתי את מבוקשי ,

הנשים הללו מהאיזור הוזכרו כאן בפורום וניתנו כאן כבר חוות דעת על השירות שלהן יש למשל את אור במודיעין שבעבר נקראה טל ...היא תקתקנית מדופלמת ( מפרסמת ביד 2 ) ,יש את הדתיה מלפיד שעבדה גם במודיעין, היא קצת פסיכית עבדה פעם גם עם הבת שלה , גם יקרה וגם תקתקנית ..., יש בשוהם את מור ( מפרסמת ביד 2 ) , ממנה צריך ממש להתרחק עיסוי ברמה ירודה והרפיה מכנית ולא מספקת , חבל על הכסף ועוגמת הנפש ...להיזהר ממנה !!

בעבר היתה במודיעין אחת פרטית בשם ..היתה מצויינת , אבל עברה לירושלים ,

בעבר הרחוק לפני מס' שנים היתה מישהי שבקרתי אותה ושעבדה בגבעון החדשה ...אולי מישהו מכיר ויודע ?

גם בבית אריה היתה מישהי שעבדה לפני מס' שנים ושאבדתי קשר איתה , אולי מישהו מכיר ...

אודה למי שיכול להפנות אותי למישהי טובה באיזור

תודה מראש

2
אם תצליח למצוא ,אני אשמח לדעת בעצמי.

אני תושב מודיעין וחפשתי די הרבה . את המצאי הגרוע הזכרת בפוסט שלך ומעבר לזה - אני אישית לא מצאתי כלום.

מודיעין עדיין עיר קטנה ולדעתי כל בחורה שתנסה לארח תתגלה בתוך יומיים על ידי השכנים ,המקומונים וכל מי שאתה לא רוצה שידעו על התחביבים הדיסקרטים שלך צחוק

בשביל זה המציאו את גוש דן - גדול ,מגוון ודיסקרטי!

3
אני דווקא לא תושב מודיעין , לא חיייב להיות דווקא בעיר מודיעין עצמה , התכווני יותר לאיזור רבתי כולל שוהם , בית אריה ,ישובים לאורך כביש 443 וכן הלאה ,

גוש דן גדול ורווי דווקא בישובים קטנים אפשר למצוא נשים שעובדות בביתם הפרטי ומעניקות שירות מצויין דיסקרטי וסולידי ...וזה מה שאני מחפש .

4
הי חברים

כמו שתוארבהתחלה בדיוק כך אין מישהי טובה אור שהיתה טל לא שווה כלום

יש את ענת שעכשיו היא גם אור תקתקנית אבל זורמת

יש בשוהם באייר פורט סיטי מעסה נורית מהחדר כושר נחמדה חזה ענק פטמות גדולות חפש בפורום נורית חדר כושר אם תרצה טלפון דבר איתי בפרטי האמת לא ביקרתי אותה כבר שלושה חודשיים בערך..........

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=25185&PN=1

5
כן , אצל נורית מאיירפורט סיטי כבר הייתי ...בעיקר בגלל הסקרנות
ובעקבות ההמלצות בפורום , היה נחמד וללא ספק מעניין
עיסוי לא משהו אבל הפינוק במקום כזה מכובד ורשמי עושה את שלו .

אולי הותיקים והמבוגרים יותר שבנייכם זוכרים את זאת שעבדה בבית
לפני מס' שנים בבית אריה היתה ממשה מעולה ( לא זוכר את שמה ) .

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”