כ טניה - מעסה פרטית מתל אביב - דף 8 - סקס אדיר

טניה - מעסה פרטית מתל אביב

73
דיווח ראשון שלי אז מקווה לעמוד בסטנדרטים הגבוהים פה...
קפצתי היום לטטיאנה/טניה (השם האמיתי עוד לא ברור)
עליתי במעלית יחד עם רוסיה בת 40 פלוס שנראתה ממש טוב והתפללתי שזאת היא... התאכזבתי כשלחצה על קומה 6 ואני 5
דופק בדלת ופתחה רוסיה די מבוגרת 50 פלוס שנראית לא להיט בכלל אבל כבר באתי ואחרי ביקורות כ״כ טובות אני יוותר?
מיד לחדר טיפולים הורדתי בגדים ונשכבתי על המיטה
לקחתי דיל של שעה ומינוס 170 בכיס
הטיפול היה ממש מושקע מתחילה מהרגלים ועושה אחלה עבודה זה הרגיש לי ממש מושקע, היה שלב שהיא ממש המריצה לי את הדם מהרגלים לכיוון המפשעה וזה היה כ״כ טוב שגמרתי בפעם הראשונה ;) (ובקושי עמד לי)
המשיכה לתחת והגב ושוב חזרה לתחת עם הרבה שמן חם וכשבר לא יכולתי הרמתי מעט את הישבן והיא משפשפת לי ומעסה את הביצים עד הגמירה השניה ;)
המשיכה עיסוי הסתובבתי על הגב והיא דאגה ושאלה לוודא שגמרתי (יכולי לתת לה לשפשף לפעם שלישית אבל מיותר)
סיימתי ועשיתי את המקלחת המדוברת השארתי 20 טיפ לקחתי שוקולד והלכתי לשתות בירה בים
יש מצב שאחזור גם בגלל המחיר וגם בגלל העיסוי.. היעד הבא זה למצוא צעירה שנראית טוב ותטפל במחירים דומים אם יש אז אשמח לשמוע)
בקיצור שבת שלום ותודה על המידע היה לי כיף
אוהב אתכן מתפתלות מהנאה, וכן אני יכול להביא כמעט כל אחת להשפרצה

75
נ פ י ל ה !!!
הייתי אצל הגברת לפני כמה זמן.
העיסוי עצמו היה כפי שתארו החברים, אבל כשזה הגיע להרפיה זה היה פשוט נורא.
היא ניסתה שאוותר את החלק הזה, וכשביקשתי שתעשה אותו היא עשתה את זה בגסות שזה ממש כאב. חשבתי לקום וללכת באותו רגע, אבל כבר הייתי חם אז נשארתי עד הסוף, אבל יצאתי משם בהרגשה ממש לא טובה.
אני לא חוזר לשם

76
ממש דנדש בדיווחים אך כקורא וותיק בפורום רציתי לדווח.....
טוב אז ככה....
קבעתי עם הגברת למסלול של ה170, העיסוי מעולה, מקום דיקרטי, נקי מאוד, ובאווירה של עיסוי נטו. כמו שכתבו קודמיי ההרפיה מכאנית מידי, גם לי היא עשתה כשאני רכון על 4 והיא משחקת תוך כדי גם ברקטום. לא היתה מוכנה בשום אופן לבצע הרפיה נוספת.
בפעם השנייה כבר קבעתי איתה מראש לעיסוי ושני הרפיות במחיר של 200. מה אומר לכם????? לא רעיון טוב!
היא ממש עשתה את ההרפיה השניה במאולץ. והתחילה לנגן לי שזו לא המטרה ומספיקה הרפיה 1.
על נגיעות בה ומישוש של איברים בכלל הס מלהזכיר. כך שאני לא יודע אם להאמין או לא לחברה שטענו שחלצה שד וכדו'.
חוצמזה שהעיסוי 10 וזו היתה עיקר המטרה שהגעתי אליה כל נושא הארוטיקה והמיניות חלש חלש חלשShockedShockedShocked

78
היא חולצת. שד כאשר הבחור מתמהמה במגירה
הבחורה מנסה מעולה אך קשוחה לא לכל אחד
לגבי הגמירה זה ממש ממש לא הקטע שלה
ארוטיקה הס מלהזכיר
היא מומלצת לחובבי המארז הקשוח הסובייטי שפחות אכפת להם מאירוטיקה וגיטרה
בדירה ומקלחת מאוד סבירים ונעימים ובמחיר מאוד משתלם
[

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”