כ 3 המלצות ל titty fuck - דף 2 - סקס אדיר

3 המלצות ל titty fuck

12
שלום לכולם, אני חדש כאן...

אז אחרי נסיונות עקרים לתיאום, הצלחתי לתפוס את מאיה מכצנלסון.
בטלפון היא נשמעה קרירה ומתנשאת, אבל המחשבה על שדי הענק שהובטחו לי לא הרפתה ממני.. קבענו באחת עשרה בבוקר והגעתי שמח וטוב לב. חניתי בקרבת מקום, הפעלתי פנגו, את הארנק השארתי באוטו כמו תמיד ולקחתי איתי את הסכום המדובר (250).
מאיה פתחה את הדלת ובמבט ראשון לא נפלתי.. בחורה די גדולה אבל לא היה רמז לפיגורה נאה או פרצוף נעים... טוב היה חשוך.. כמובן שמייד הסתכלתי על החזה (אני חובב חזה ענקקקק) וראיתי שהוא ארוז בתוך חזייה מיושנת ובעל מראה לא מזמין...
מאיה ביקשה ממני לשכב על מיטת העיסויים בעירום ואמרה שהיא דופקת מקלחת רגע... ואז.. אז ראיתי את החזה.. את הקעקוע המקסים המעטר את הבטן המשתפלת.. תחת טיפה מוזר, הוא כאילו לא קיים אבל חמוד מאוד. מאיה נכנסה למקלחת ואני נשכבתי על מיטה, דוחף את הראש לחריץ ההוא של הראשים וחושב לעצמי "מעניין כמה גברים כבר דחפו פה ראש...". למותר לציין שהזין שלי עמד כמו מטורף.
ואז מאיה סיימה את המקלחת ונכנסה לחדר כשהיא מכוסה במגבת. קצת דאגתי שהיא תישאר ככה כל העיסוי... אך אל דאגה המגבת הוסרה חיש קל ומאיה עמדה שם עירומה כביום היוולדה, עם החזה שהוא אחד המתוקים שאי פעם ראיתי.
היא עשתה לי מסאז' עם אבנים חמות - כיף גדול אבל כל הזמן חששתי שתהיה לי כוויה או סימנים ושאישתי תגלה - וכל העניין היה נראה מאוד מקצועי. כשהיא נעמדה למראשותיי, החזה העצום שלה מועך לי את הראש, חשבתי לעצמי שבעצם אין לי מושג איך היא נרית - לא הספקתי ממש לראות את הפרצוף שלה.
המסאז נגמר.. ואז מאיה פרשה שמיכונת על המיטה הזוגית שבחדר והורתה לי לשכב. על הבטן!
שכבתי כלשראשי ראי בו לא הפסקתי להביט, וראיתי איך מאיה עושה לי מסאז בגבי עם שדי הענק שלה. מסאז מושקע ולבבי (הייתה לנו אחלה כימיה) כשהיא ממש ממעכת אותי כמו בצק, שוכבת עם כל כובד משקלה עלי (זה מטריף אותי, אני בחור צנום) ולא מפסיקה לרגע.
בשלב מסויים החלה לשלוח ידיים לאיברי המפואר, בעוד אני מרים את ישבני כחתולה מיוחמת היא מיששה אותו וליטפה את ביציי עד שלא יכולתי והתהפכתי. מאיה החלה לזיין את חבריקו עם שדיה, הו כמה רוך ועוצם, ואני הצעתי לה פרוסטטה למרות שעד אז מעולם לא עשיתי. מאיה חייכה ולבשה כפפה, מילאה את איברי ביצי וחריצי בשמן תינוקות דבק, והחלה לחלוב אותי תוך כדי שהיא חופרת קלות בישבני במיומנות מהולה בהרבה שמן.
גמרתי חזק. חזק מאוד. מאיה נהנתה מכל טיפה שהושפרצה עליה ונהמה בחושניות. היא הייתה ממש מתוקה!
העסק היה מושלם. הוחלפו חיוכים נשיקות וחיבוק ביציאה. בטוח שאחזור. אין על מאיה!!!!

בוגדנוביץ. אשמח לתגובות על הדיווח הראשון שלי....

3 המלצות ל titty fuck

16
[QUOTE=בוגדנוביץ'] שלום לכולם, אני חדש כאן...
אז אחרי נסיונות עקרים לתיאום, הצלחתי לתפוס את מאיה מכצנלסון.
בטלפון היא נשמעה קרירה ומתנשאת, אבל המחשבה על שדי הענק שהובטחו לי לא הרפתה ממני.. קבענו באחת עשרה בבוקר והגעתי שמח וטוב לב. חניתי בקרבת מקום, הפעלתי פנגו, את הארנק השארתי באוטו כמו תמיד ולקחתי איתי את הסכום המדובר (250).
מאיה פתחה את הדלת ובמבט ראשון לא נפלתי.. בחורה די גדולה אבל לא היה רמז לפיגורה נאה או פרצוף נעים... טוב היה חשוך.. כמובן שמייד הסתכלתי על החזה (אני חובב חזה ענקקקק) וראיתי שהוא ארוז בתוך חזייה מיושנת ובעל מראה לא מזמין...
מאיה ביקשה ממני לשכב על מיטת העיסויים בעירום ואמרה שהיא דופקת מקלחת רגע... ואז.. אז ראיתי את החזה.. את הקעקוע המקסים המעטר את הבטן המשתפלת.. תחת טיפה מוזר, הוא כאילו לא קיים אבל חמוד מאוד. מאיה נכנסה למקלחת ואני נשכבתי על מיטה, דוחף את הראש לחריץ ההוא של הראשים וחושב לעצמי "מעניין כמה גברים כבר דחפו פה ראש...". למותר לציין שהזין שלי עמד כמו מטורף.
ואז מאיה סיימה את המקלחת ונכנסה לחדר כשהיא מכוסה במגבת. קצת דאגתי שהיא תישאר ככה כל העיסוי... אך אל דאגה המגבת הוסרה חיש קל ומאיה עמדה שם עירומה כביום היוולדה, עם החזה שהוא אחד המתוקים שאי פעם ראיתי.
היא עשתה לי מסאז' עם אבנים חמות - כיף גדול אבל כל הזמן חששתי שתהיה לי כוויה או סימנים ושאישתי תגלה - וכל העניין היה נראה מאוד מקצועי. כשהיא נעמדה למראשותיי, החזה העצום שלה מועך לי את הראש, חשבתי לעצמי שבעצם אין לי מושג איך היא נרית - לא הספקתי ממש לראות את הפרצוף שלה.
המסאז נגמר.. ואז מאיה פרשה שמיכונת על המיטה הזוגית שבחדר והורתה לי לשכב. על הבטן!
שכבתי כלשראשי ראי בו לא הפסקתי להביט, וראיתי איך מאיה עושה לי מסאז בגבי עם שדי הענק שלה. מסאז מושקע ולבבי (הייתה לנו אחלה כימיה) כשהיא ממש ממעכת אותי כמו בצק, שוכבת עם כל כובד משקלה עלי (זה  מטריף אותי, אני בחור צנום) ולא מפסיקה לרגע.
בשלב מסויים החלה לשלוח ידיים לאיברי המפואר, בעוד אני מרים את ישבני כחתולה מיוחמת היא מיששה אותו וליטפה את ביציי עד שלא יכולתי והתהפכתי. מאיה החלה  לזיין את חבריקו עם שדיה, הו כמה רוך ועוצם, ואני הצעתי לה פרוסטטה למרות שעד אז מעולם לא עשיתי. מאיה חייכה ולבשה כפפה, מילאה את איברי ביצי וחריצי בשמן תינוקות דבק, והחלה לחלוב אותי תוך כדי שהיא חופרת קלות בישבני במיומנות מהולה בהרבה שמן.
גמרתי חזק. חזק מאוד. מאיה נהנתה מכל טיפה שהושפרצה עליה ונהמה בחושניות. היא הייתה ממש מתוקה!
העסק היה מושלם. הוחלפו חיוכים נשיקות וחיבוק ביציאה. בטוח שאחזור. אין על מאיה!!!!
בוגדנוביץ. אשמח לתגובות על הדיווח הראשון שלי....
[/QUOTE] אחלה דיווח, חן חן

3 המלצות ל titty fuck

17
טוב חברים ,לכל אלה שאוהבים חזה גדול אבל לא פחות חשוב להם שהחזה יהיה טבעי לחלוטין גם אם אפילו מתקיימים עליהם חוקי הגרביטציה של הטבע , אז ככה סכום תמונה עכשווי ,
אחרי ביקור שישי האחרון אצל ליז מיגאל אלון בת"א , שתוארה פה כצעירה בעלת חזה מידה DD ורזה!!! , מה שנשמע תחילה כמתחרה חזקה למיטל ( פלא עולם שמיני ) שכבר שבועות מתקיימים פה דיוניים שלא נגמרים בנוגע לגודל החזה שלה אם הוא ענק או רק גדול ומה טיב השירות שלה ,
אז אני מכריז בזאת באופן רשמי שמייטל לוקחת את כל הממומלצות פה וגם ליז שחשבתי שיכולה להתחרות בה בקוגוריה של רזות עם חזה גדול.
ליז חמודה אבל אין מה לעשות , היא לא צעירה כמו מיטל , הגוף שלה וסקסי כמו שמיטל , השירות שלה נחמד אבל לא יותר טוב משל מיטל , ולבסוףףףף אין אף אחת נכון להיום שיש לה חזה חזה יפה ומושלם כמו של הגברת מיטל , החזה שלה פשוט יפיפה גדול נעים , תאווה לעיניים !!!
בקיצור לא יודע להיד אם החזה שלה ענק אבל הוא יפיפה צבע מוקה , פיטמות גדולות , צורה מושלמת של חזה טבעי גדולללללל שאין דברים כאלה!!! חברה אני ראיתי תמידת חזייה שלה מידה G !!!
והכי חשוב ... החזה שלה טבעי 300% שלא כמו אצל ליז שאכן יש לה חזה גדול גם אבל יש לה שתלים מה שהורס לגמרי את תחושת המגעץ
כשמרימים את החזה של מיטל ולשים אותו סביב הזיין מרגישים את כובד משקלם בלי טיפה של סיליקון או שתלים אחרים ....
בקיצור מיטל את המלכה ,
וחברה תתיחסו אלייה בכבוד , תשמרו עליה כי היא עוף נדיר !!!

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”