שלום לכולם כיוון שאין יותר מדיי כיוונים באשדוד רק כמה פרטיות והפצועות של״ לה ספא״ אז הנה חצי דיווח
ושאלה קטנה הדיווח הוא על בחורה דיי ותיקה בשם טלי עובדת במשך היום נראית טוב מאוד לטעמי. עיניים כחולות שיער שחור חזה בינוני פלוס מנותח , בת 38 בערך אבל שמורה עושה עיסוי מעולה , משקיעה יש קצת הרגשה של מישהי שעשתה את זה כבר המון לא הייתי או ר תיק יש אבל קצת מכני מבחינת בודי והרפיה דיי זורמת נותנת לגמור בין הציצי רק לא להשפריץ לפנים סה״כ חוויה נחמדה לסכום הזה
230 ש״ח היה חסר לי קצת אינטימיות אבל התאכזבתי בהחלט מתוקה
עוד מישהי שנמצאת בערב בלונדינית ישראלית מחומצנת גמדה , לא זוכר את שמה , לא ממליץ להכנס איתה
מבאסת קצת ודיי חופרת על זה שהיא מרוקאית אש , א׳ י לא נהניתי אולי מישהו אחר כן
אחרי שחפרתי לכם לשאלתי
יש מישהי חדשה עובדת רק בוקר בשם שירלי או שי לי
מבטא גרוזיני או קווקזי
נראית סבבה קצת שרירית
מישהו היה דגם את הגברת??
ספארקס באשדוד
2בתור תושב האיזור וכמשתמש מתחיל אני נוטל על עצמי את המשימה להשיג פרטים לגבי הגברת המדוברת בהקדם האפשרי
ספארקס באשדוד
4יש תגובה כבר אחינו כי יש לי עוד דיווח על בחורה מהספא בשם לנה
דבר אליי אני רוצה לדגום
ספארקס באשדוד
5הבטחתי דיווח והתעכבתי קצת ייתר על המידה, הייתי במקום בשבוע שעבר, אין יותר מדי מה לחדש, למי שכבר התנסה אזיי מדובר באותה גברת בשינוי אדרת, רק הבנות התחלפו כנראה, נכנסתי עם מישהי שאת שמה למען האמת לא שאלתי אך אני יכול לספר שמדובר בישראלית בת 25 לערך, שחומה מבנה גוף לא רזה אך בטוח לא מלא, חזה בגודל בינוני+ סיליקון (ופה נחלתי את האכזבה הגדולה בתור שונא שדיים מאובנים) מסאג' נחמד ולא מעבר הייתה אופצייה להרפייה שלא מיממשתי ולא התעניינתי לגביי האקסטרות או אם קיימות בכלל, לגביי הגרוזינית/קווקזית לא נתקלתי ולא קיבלתי תשובה מדוייקת לשאלה האם אכן קיימת אחת כזו במקום, (אולי לא נחשפת מבחינת העדה על מנת להישמר)
ספארקס באשדוד
7[QUOTE=Shual]שלום לכולם כיוון שאין יותר מדיי כיוונים באשדוד רק כמה פרטיות והפצועות של״ לה ספא״[/QUOTE]
מישהו יכול בבקשה לשפוך אור על אשדוד על בחורות פרטיות + טלפון לפגישה
תודה רבה