כ פאטיה ספא בסגולה פתח תקוה - דף 3 - סקס אדיר

פאטיה ספא בסגולה פתח תקוה

21
ידידי קוזמו, אם תגלול למעלה, תראה שמזמן הזהירו לגבי המקום הזה ואיכות הבנות בו.
אני אף הבהרתי שהספא בצומת סגולה לא נשמע לי מקום ראוי.
ועוד דבר: אם אני בא למקום למטרת מסאז' והרפייה ומתכוון לשלם 200 ש"ח לשם כך, אך מגלה שיש אופציית פינוק מלא ב- 350 ש"ח, רוב הסיכויים שהייתי מחליט לא להיכנס לטיפול ב- 200 ש"ח, כי מראש הסיכויים שתתוקתק הם גבוהים. השאיפה של המקום היא כמובן שרוב הלקוחות יבואו לפינוק מלא, ומי שמשלם רק 200 ש"ח, מתוקתק ומקבל יחס לא משהו. לכן הייתי בוחר אחת מהשתיים: או מוסיף כסף ונהנה מפינוק מלא, או ( רוב הסיכויים ) שהייתי פשוט חוזר הביתה או הולך למקום אחר.
מה שקרה לך - זאת הסיבה בגדול למה אני מעדיף מקומות ששומרים על מחיר אחיד, רמה גבוהה של שירות ובלי אקסטרות, ובהם יש יותר סיכויים שתקבל זמן מלא כמו שמגיע לך!

אבשלום2013-04-05 18:28:36
מחפש את הדבר האמיתי!

23
היום בקרתי שם. היתה שם אחת אתיופית רזה מאוד בלי שדיים שחער קצוץ הקיצר לא לטעמי. אז באה ברזילאית(לדעתי גם היא אתיופית) קצת שמנמנה אבל חזה גדול. אז החלטתי לדגום אותה. המחיר הוא 250;שקל לסקס ו 230 למאסז.
היא התחילה במסאז...לא שאני יכול לקרוא לזה מסאז כי היא רק ליטפה את התחת. אחרי איזה שתי דקות אמרה לי להסתובב. העבירה את השדיים על הזין שלי..היה ממש כיף. ואז היא הלבישה קונדום והתחילה למצוץ. תאמת מציצה טובה למרות הקונדום. אבל שוב..אחרי 2 דקות נשכבה על הגב ואמרה לי להכניס אותו. אני תאמת רציתי שתרכב אבל היא בשלה. טוב..גם ככה הייתי חרמן אז שיהיה מסיונרית. אני מתחיל לזיין ובזמן הזה מעסה את השדיים הגדולים והרכים שלה. ואני חייב לציין שנהנתי מזה. אבל תוך איזה חמש דקות גמרתי וישר זרקה אותי מעליה, קמה והתלבשה.
לסיכום: תיקתוקיה ברמה בינלאומית אני חושב שכל הסיפור לקח 15 דק אולי. להוציא את הזמן שעבר שחיכתי לה עד שהועילה בטובו לחזור. אבל לגעת בשדיים הרכות האלה היה ממש חוויה עבורי.
בקיצור לא ממליץ אלא אם 1. אתם ממהרים הביתה ובא לכם חפוז 2. אתם בסביבה 3. אתם אוהבים חזה גדול ורך שכיף למחוץ.
במקרה הנל עניתי על כל הקריטריונים אז לא הכי התאכזבתי שבעולם. אבל לשיקולכם

24
הייתי אמש עם בחורה ששכחתי את שמה - נפילה רצינית, לא להתקרב!
נראית צעירה כבת 21-22, לא יפה בפנים אבל גוף נחמד בהירה עם חזה יפה, היחידה שראיתי וישר נכנסתי, 220 ש"ח לעיסוי עם הרפיה 30 דקות, אמרה שאפשר לגעת בחזה ובתחת, בלי נשיקות ובלי לגעת בכוס. אמרה שהיא רוסיה אבל אין לה מבטא בכלל וגם לא נראית כזאת, אולי קווקזית.
פעמיים הלכה וחזרה כל פעם ל5-10 דקות לפני שבכלל התחלנו. (בדיעבד יש מצב שעשתה עוד לקוחות בזמן הזה...)
דקה וחצי עיסויי ירכיים וישר הלכה לאיבר, כמובטח אפשרה לחרמן את הציצי אבל הייתה בתנוחה שהייתי צריך ממש להתאמץ בשביל זה ולא התקרבה. 5 דקות סיימתי, אחרי שהיא זירזה אותי. אח"כ ביקשתי לקבל עיסוי בזמן שנותר אז היא סירבה ואמרה שזה "עד 30 דקות ואין עיסוי אחרי הגמירה"...
220 ש"ח של בזבוז, רק טיפה יותר טוב מלהביא ביד בבית על פורנו טוב.
הייתה אופציה של 320 ש"ח "פינוק מלא", זיון, מציצה, אפשר ללקק לה את החזה והגוף. לא ניסיתי וגם לא הולך לנסות.
גם אמרתי לה בפנים בסוף העיסוי שאין מצב שאני חוזר לשם בעקבות השרות הזה.
במסדרון וחדר הכניסה אין דיסקרטיות והקליינטים בעיקר בני מיעוטים.

לסיכום, נסיון רע, לא שווה את הכסף.

25
לא יודע על מה אתם מדברים. אתמול הייתי שם ונכנסתי עם צעירה שחורדינית שלקה 300 ש"ח ונתנה זיון מהסרטים. הזין שלי היה הסוכריה שלה היא פשוט הכניסה אותו עמוק לפה כולל לשון וכ'ו והיא היתה חרמנית אש.

זה אחלה מקום אני אישית ממליץ.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”