כ דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה - דף 3 - סקס אדיר

דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה

21
גם לי הייתה תקופה שהייתי הולך כמה פעמים בשבוע בלי לראות בעיניים ולחשבן לכסף. אבל המציאות טפחה על פני
והתחלתי לראות את הנושא בצורה מאוד מחושבת. מבחינתי לא היה בא בחשבון לבזבז את שנות ה20 היפות במרדף שלא נגמר
אחר הכוס הבא. כדייטר סדרתי הבנתי שעלויות השגת הסקס באופן "הנורמלי" לא משתלמות אבל בכל זאת מצאתי איזון
בין לנסות ברגיל וכשאין הצלחה או שהיא לא מגיעה מספיק מהר לסגור את הפינה אצל זונה. לצערי לאט לאט כמות הבחורות לעומת נערות הליווי שהייתי איתן יצאו מכלל שליטה (עקבתי אחר המספרים) עד שזה הגיע למצב שמתוך 10 בחורות שהייתי איתן 9 היו זונות (היום זה כבר הרבה יותר כנראה) לעיתים העדפתי לוותר על היציאות בסופי שבוע על מנת להגיע לתוצאה הבטוחה אצל הזונה. אף פעם לא עצרתי לחשוב לעצמי אם אני מכור או לחשוב על ההשלכות של סגנון חיים זה. בשיחה עם אחת הזונות שהייתי אצלה פעם אחת ולאחר מכן הפכנו לידידים אמרתי לה שמיציתי את עניין הזונות ואני כבר לא מפיק מזה הנאה כמו פעם ושאני החלטתי להפסיק. היא אמרה לי שאני מכור וגם אם אני ארצה להפסיק אני לא אצליח. להפסיק הצלחתי... לחצי שנה. בבושת פנים פנימית חזרתי להתארח
לצערי בנישה שאני אוהב אין כל כך ברירה. הדבר שהשתנה לאחר החזרה להתארח זה התדירות. כיום בניגוד לעבר לא לוחץ לי אחרי שבוע ללכת להתארח. מביקור מוצלח אצל זונה אני יכול להרגיש מסופק ומלא לשבועיים ולעיתים אף יותר. בנוסף אני לא הולך "בכוח"
לדוגמא כרגע אין אופציות חדשות ומעניינות אז פשוט אני לא הולך כי אני יודע שאני לא יהנה מספיק כדי להצדיק את המחיר ואני מוצא לי "פיצויים" אחרים.
סקס מוריד עול מלבך

22
20,000 היקר,
מעריך מאוד את השיתוף האמיתי שלך אשר נובע ממעמקי לבך ותחושותייך העמוקות ביותר.
נושא ההתמכרות הנו מורכב ואיננו פשוט כלל וכלל, בעקרון האלמנטים אשר גורמים לנו הנאה/אדרנלין/אובדן חושים
כגון: סמים,הימורים, נהיגה מהירה, מתוקים, סקס על כל גווניו וכן מקרים יותר מורכבים כגון התמכרות לפשע (הדיבור המאנפף), נקיון וכ"ו.
אחת הבעיות המורכבות והידועות בכל התמכרות נקראת טולרנס, שהיא הגברת המינון על מנת להגיע לעוצמת החוויה העוצמתית הראשונית:סמים,סקס,הימורים וכ"ו. הדרך לא לאבד שליטה על החיים הנה לקבל החלטות ברזל ולעמוד בהן, לדוגמא: הקצבת סכום חודשי להימורים/סקס אשר לא זזים ממנו מילימטר ולא משנה מה יקרה,שנית קבלת החלטות אשר לא ידכאו אותך, אין ולו אחד מאיתנו שלא יצא לפחות פעם אחת מסקס בתשלום עם תחושה מגעילה של מה הייתי צריך את זה בכלל. על מנת להעלות את רף ההנאה ולהמנע מנפילות אתה צריך להחליט בדיוק מה אתה אוהב ולא להתפשר, לדוגמא חברנו היקר ג'וזף אשר איננו מתפשר על GFE ומוסר בריש גלי כי זוהי הדרישה והצורך הבסיסי שלו... מעבר לכך, אחת המטרות של הפורום הזה הנה לתת לחברים את מקסימום המידע האמיתי מחדרי חדרים על מנת שכל אחד יחליט מה מתאים לו ומה הוא רוצה בדיוק,על כן עלייך להשקיע לקרוא התרשמויות של חברים,יש באתר הזה כותבים מעולים. מעבר לכך, אומר כי על פניו, להערכתי, מההיבט הפסיכולוגי בלבד וממש ממש ללא צורך להעליב,קיימת התחושה שהנך "בורח" לסקס ומרדף התענוגות כחלק מהתמודדות מורכבת יותר שאין בכוחך או באפשרותך,לתקן כעת.
לסיום, אשקף כי חבר טוב שלי, שרף על נערות ליווי בחודש וחצי בערך 70,000 ש"ח מייד לאחר שאמו נפטרה, יש לכך אין ספור הסברים פסיכולוגיים (הליבידו כיצר החיים בהתמודדות עם המוות וכ"ו) אולם, לא ניתן היה לעצור את החבר,עד שהוא לא נרגע בעצמו והעניין הנו מורכב,הרבה הרבה יותר מסקס ונערות עובדות... אמליץ לך להחליט על תקציב ברזל חודשי שיש באפשרותך להשקיע וכן ללכת לנשים עובדות שמחות המקבלות אותך ללא משחק כVIP דבר המרומם נפש ומעניק לנו תחושה טובה כגברים וכבני אדם.
בהצלחה לכולם,
TD

"אלוהים אדירים מה אתה צוחק?

אנא אערף? העולם מצחיק אז צוחקים"

TD

23
היי חברים
האמת שכבר הרבה זמן אני מחכה לפוסט כזה. נדמה היה לי שכולם פה סבבה להם עם ההתמכרות, ואני שמח לשמוע שיש כאלה שלא. כמוני.
במחשבה לאחור אני מכור למין כמעט מגיל 17. הראשונה הייתה זונה בחוף תל ברוך. חוויה גועלית. אחר כך נערת ליווי. ואז זיונים ודייטים לעייפה, ותקופות ארוכות של נערת ליווי כל ערב (הייתי סלב, הרווחתי מלא).
עכשיו נשוי ואבא, ולפני שנה וקצת התגלגלתי חזרה לזונות. ברור שהפורום נותן לי לגיטימציה.
כבר התחלתי לעשות שטויות... כאילו במטרה להיתפס... כמו למשל הליכה למסאז' טנטרי שממוקם - שני בניינים ממני. היה מדהים, אישה עסיסית ומבינה עניין, הייתי חוזר ברגע זה אבל כבר קרה שהייתי בחוץ עם הילדים ואשתי וראיתי אותה יוצאת מה"עבודה". מסוכן נורא!
אז הפסקתי לחודשיים ונשבעתי שאפסיק לגמרי. אבל זה חזק ממני, כמו שכולכם יודעים.... גם חויות מבאסות עם נערות כבויות מרחיקות אותי מזה רק לחודש, ואז אני חוזר.
כרגע יש לי שמנה מדהימה מתוקה בבת-ים. אני מגיע פעם בשבוע, מתחרמנים, אני מתמוגג משדיה הענקיים, שם ראשי ביניהם אחחח...
ואח"כ עולה על מיטת הטיפולים, עומד על שש ומרים את ישבני הפעור... היא מלטפת לי את הסקרוטום, משרבטת את השרביט, ומפליקה לי בטוסיק.... אני גומר בתרועה, משלם 150 ש"ח והולך הבייתה לאישתי שלא יודעת כלום. רמז לזהות הבחורה - חדר טיפולים עם אור אולטרא סגול....
טוב חירמנתי את עצמי. הולך להתפרק אצלה לפני שתגיע הסערה...

שלכם - בוגדנוביץ

24
תוספת לדברים של החבר'ה הנשואים כאן.
"אני לא משלם לבחורה עבור מין, אני משלם לה ללכת."

לנהל רומן זה התקף לב, פתאום שולחת הודעה, פתאום מתקשרת "בטעות".....
צריך לנסוע אליה, להעלם לשעתיים באמצע היום... ימי הולדת
אללא יסתור

הולכים, משלמים, מקבלים שלום ולהתראות
אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

26
שחור אדום צודק וכל מילה בסלע, אנחנו משלמים עבור פינוק נקודתי שלא דורש יציאה למילואים,
ואם במילואים עסקינן מישהו יכול לשפוך קצת אור לגבי הגברת קורולובה מאשדוד, האם היא בקטע של
מסאג' ובודי או ש"תחדיר וזהו"?
הגברת עונה על התיאור הנחוץ על מנת להשביע את רצוני (ציצים ציצים ציצים מוחא כפייה ) ואני חושק בסקס ממשי, תודה מראש

27
אבוד, אתה צודק! אני תיכף משנה את את החתימה...
בעצם, לאחרונה התפלק לי רומן ולא נערות עובדות, אבל זה רק הזכיר לי את הסיכונים שבדבר הזה (וגם ירדתי בכמות הדיווחים..)
אז כשייגמר הרומן, תוחלף החתימה ויוחזרו הדיווחים.

אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

28
גם אני, מנסה להיגמל...
מצד שני, בודק כל כמה ימים את הפורום לראות אם יש משהו חדש.

מכל החוות-דעת שקראתי פה בפורום, חשבתי שרק לי מציק העניין של הפרצוף העצוב של המעסות, חוסר היכולת שלי לנהל שיחה, ולפעמים קוצר הרוח הבלתי ברור שלה ובנוסף לכל, לפעמים חוסר יכולת לגמור.

אני קובע פגישה אחרי שנמאס לי לדחות את עצמי שוב ושוב ואיך שאני לוחץ על ה-send, הדופק עולה.
אני קובע פגישה ונוסע לשם כולי בחשש, שלא אפגוש בטעות מישהו שאני מכיר, שלא ישאלו אותי מה אני עושה פה...

אני מגיע לבחורה ובקושי יוצר איתה קשר עין. גם אלה שמנסות לדבר איתי, אני לא יודע איך לנהל איתה שיחה אם אני לא רוצה לענות על שום שאלה.

עצם זה שהיא כבר ערומה ישר, הורס לי את כל הארוטיקה. אחרי כמה דקות אני מתרגל לזה וזה כבר לא מגרה. אני מחכה שהיא כבר תתחיל עם העבודת יד, אבל גם אז - זה מכני, זה חלש וזה חסר תשוקה.
אני מתאמץ בשביל הכבוד העצמי שלי לגמור ומאותו רגע רק רוצה לברוח משם.

בלי קשר לכסף, אני תוהה ביני ובין עצמי, אם בשביל זה הגעתי עד לפה - אם זה היה שווה את כל החוויה.
בשביל מה אני עושה את זה ?

אבל אני לא מוצא תחליף לסיפוק הדחף הזה. אז אחרי כמה ימים, אני שוב באתר, סוקר הודעות חדשות...
בודק מודעות ביד-2 ושוב מוצא את עצמי מתחיל עם הטלפונים...

29
חברה זה ממכר מאוד וקשה לצאת מזה כי הבנות באות בקלות בתשלום כמובן ועוסות כמצותך
והבנות באתרי הכריות קשות וחסודות גם אים נגמלתה לתקופה
בנינו תמיד בא לך להכנס לפורום אצלי כבר 15 שנה והכול התחיל מהמעסות שהיו רק עוסות עיסוי או בגלל כאב גב תתחתון
ואחכ באו האופציות ולפני זה היו טרופקנה וכול המכונים הטובים ביצחק שדה בתא והפרגיות בנות ה18 20 שכול אחת באה ממגזין פורנו
קשה להגמל מזה ולמצו זוגיות
בהצלחה לכם חברים
תן בין השתים ותגיע לשדיים
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”