כ מאיה מאזור - דיווח ראשון בפורום - דף 3 - סקס אדיר

מאיה מאזור - דיווח ראשון בפורום

21
בוקר טוב לכולם,

ביקרתי את ליאת אתמול (התכוננתי לסופה הגדולה...). לפני פירוט על הטיפול, פירוט על ההגעה.
כמו שכתב מישהו לפני, יש לה בעיית זמנים קשה.
התקשרתי אליה ושאלתי אם אפשר להגיע. שאלה מתי אני יכול ואמרתי עוד 15 דקות. אמרה שכן. בוא. תתקשר מהכניסה.
התקשרתי שוב מלמטה. התחילה לבלבל בטלפון שיש מישהו אחר עם אותה סיומת של הסלולרי שהתקשר אחרי והיא היתה בטוחה שהוא זה אני וכולי. בקיצור שאלה אם אני רוצה לנסוע לחולון לחברה שלה (הייתי מוכן - קראתי את זה כאן).

סירבתי בנימוס ואמרתי שנוסע. עצרה אותי ואמרה לי בוא, תעלה, אני אודיע לשני שהיתה טעות.
אכן, בדיוק שנכנסתי לדירתה (אקוואיום מרשים) היא דיברה עם השני שכבר היה למטה (מסכן). אמרה לו שחל בלבול וניסתה לשלח אותו לחולון. סירב וכנראה החליט להמשיך.

התחלה ממש לא טובה!! דרך אגב, ראיתי את מספר הטלפון שלו - לא מזכיר את שלי כלל.
המיטה כבר היתה מסודרת, אבל הסדין היה מלוכלך. ביקשתי שתחליף. ביקשתי להשטף. אמרה לי "עזוב, אחרי תתקלח".
היא כנראה תמניה, בת כארבעים. גוף טוב מאוד לגילה. טוב בערכים מוחלטים.
עיסוי כולל אבנים חמות. סביר בהחלט. סיבוב, ליטופים הדדים (לא הרשתה למטה) חירמונים ונגמר.

תקציר:
תיאום מחפיר = 3
מקום ככה, דיסקרטיות ככה = 5
עיסוי סביר פלוס = 7
שירותית - כן = 8
בודי נחמד ועבודה ידנית טובה = 8
תקתוק קל

מאיה מאזור - דיווח ראשון בפורום

25
את הברז שדפקה לי,לא אשכח-ואותה כן !
פעם ראשונה שהייתי אצלה: היה נחמד ולא יותר מזה.ניראית טוב,אבל טיפול סטנדרטי ואין מה להבליט בו.התנהגות ודיבורים מוזרים.
פעם שניה שרציתי להיות אצלה: קבענו לצהרים,וידאתי בבוקר,ואפילו הודעתי שאני בדרך כשעה לפני המועד- וכשהחניתי וצילצלתי
לברר אם פנויה ואפשר להגיע לדירה,פתאום התפלאה...טענה שיש בילבול... והמציאה סיפור הזוי...
פעם שניה ואחרונה לגמרי.מחקתי אותה.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”