כ הפתעה... מי חוזרת מחר לספא בחולון?? - דף 3 - סקס אדיר

הפתעה... מי חוזרת מחר לספא בחולון??

24
[QUOTE=אבשלום]חברים, לגבי כל השאלות כאן וגם בפרטי - הייתי עם מיקה והיא טובה ומשקיענית בטיפול בדיוק כמו שזכרתי.

הבלבול כאן הוא טבעי, כי היא לא עבדה בכלל בערך 4 שנים, אבל בזמנו שאלו עליה הרבה כשעזבה את התחום, וכאמור זאת לא ליאן מבן גוריון 18.

עכשיו תתכוננו לעוד שתי הפתעות שקשורות לספא בחולון: חוזרת לעבוד שם ימית התימניה ששאלתם עליה הרבה! מסרו לי שהיא תהיה מחר בערב.

ועוד הפתעה טובה: בימי שישי בבוקר חוזרת לעבוד קאתי שהיתה אחת המעסות האהובות שלי שם. תיהנו!!![/QUOTE]

אבשלום ידידי, מה שלומך?
ראשית כל הכבוד על המציאה והשיתוף מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה, מיקה היא אכן אחת הבנות היותר מוצלחות ואהובות בשוק.

שנית, לפני כשנתיים וחצי (על פי רמיזות די ברורות מהפקידה, ולא אפרט כאן) הסקתי שמיקה אופסנה במתקן כל שהוא של השב"ס.
דבר המסביר את חזרתה לעבודה אחרי הפסקה ארוכה.

http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=24739&KW=%EE%E9%F7%E4&title=39
פין חס - מזיין ולא חס

26
פין - חס ידידי, מה קורה?
ידעתי שהחברים הותיקים שעדיין כאן יתלהבו מהגילוי ובוודאי יבקרו שוב את מיקה.
למי ששאל - היא עדיין רזה ויפה כמו פעם, וגם הטיפול הוא ברמה גבוהה.
לגבי הרמיזות מהפקידה שקיבלת בזמנו - קראתי גם אז את הדברים, ואני באופן אישי לא מאמין. נראה לי ש"עבדו עליך", כמו שאומרים בלשון העם.
אם הייתי כותב את כל הסיפורים שבנות בתחום סיפרו לי על סיבות לפרישה מהתחום ומה הן עושות היום, הייתי יכול להוציא ספר... אבל, בינינו, מה זה חשוב, אנחנו צריכים להתעניין בבנות כשהן עובדות, ולא בחיים הפרטיים שלהן, אז בואו נמשיך להתרכז בזה בפורום.
מחפש את הדבר האמיתי!

27
הגעתי לספא האורגים לפגוש את מיקה ולבדוק על מה כל הרעש
מדובר בבחורה נמוכה רזה מאוד נטולת חזה בת 28-30 להערכתי
פנים סבירות נראית קצת מוזר לדעתי. לא עשתה לי את זה
נפסלה על הסף רק בגלל המראה ולא נכנסתי איתה לטיפול.
יכול להיות שבגלל שציפיתי לבחורה יפיפייה בעקבות הדיווחים התאכזבתי מהמראה הסביר מינוס.
גודל הציפייה כגודל האכזבה.
לעניין השירות הטוב כפי שדווח מבחינתי הוא לא רלוונטי מכיוון שאין אקסטרות במקום.

אף פעם לא נתקלתי במישהי שווה במקום הזה. יש פער גדול בין הדיווחים לבין המציאות בפועל.
הגעתי לשם גם לפני מספר חודשים כדי לדגום את סיוון בעקבות דיווחים חיוביים וגם אז התאכזבתי בגלל המראה והשירות.
חבל :(
מן הסתם שמין זה לא סתם וסתם מין זה כיף.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”