כ דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה - דף 5 - סקס אדיר

דיווח החודש וחצי האחרונים שלי, ודעה

41
ובכן, בנאדם,

אני קורא ומבין על מה אתה מדבר, אבל מזווית קצת שונה. אפרט:

אשתי ואני, 23 שנה ביחד, והפעם האחרונה ששכבנו היתה בחודש דצמבר 2013. לא, לא טעיתי - 2013.
יש לנו זוגיות מכובדת, ובעוד רוב חברי התגרשו או פרודים - אנחנו עדיין סוחבים את העגלה, כפי שרשם כאן מישהו.
אבל לא שוכבים.

ברור לחלוטין שאני לא יכול לחיות כך. אנחנו הולכים לטיפול זוגי ומדברים על הכל, ואולי גם נחזור לאינטימיות.
אבל אני לא יכול רק לאונן במשך שנה פלוס, כן ?
וכיוון שאינני מעונין לבגוד - הבנות הללו הן פתרון נכון.

בשנה וחצי האחרונה פגשתי כמה, הטובה ביותר בהן ענתה לשם "שיר", מר"ג, וכבר פרשה.
חבל מאוד, כי היא היתה אחת האינטליגנטיות, הנעימות והשמחות שהכרתי, והזיונים איתה הותירו אותי לא פעם - בעננים.
גם השיחות אחרי, שוכבים מובקים כמה דקות, היו כייפיות.

אז מה עושים ?
אני ממתן את ההגעות שלי לבנות, ולפעמים מעדיף מסאג' טוב והרפיה, על פני זיון מלא.
פעם בחודש-חודש וחצי, ואני מרוצה.

לא מתיימר ליעץ לאף אחד, כמובן - לכל אחד העניינים שלו - אבל אם אוכלים בכל יום עעוגת שוקולד, זה כבר לא כיף...

42
אני חושב ברצינות גמורה שצריך לפתוח פורום פסיכולוגי באתר, מדוע שיהיה רק פורום רפואי פיזי? רק צריך למצוא לו שם יפה. ולמנהלי הפורום אל תדאגו זה לא יוריד לכם את הפרנסה רק אולי ינצלו עוד כמה מהבור הזה.
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

43
וואו,בהחלט דיון ראוי
אז ראשית מדובר באמת בהרבה מאוד כסף.והכל בשביל ריגוש קצר.וידוי קטן-גם אני עברתי מבגידות רומנים למסאגים זונות ושוב רומנים ושוב זונות עד שזהו נגמר התקציב.כמה כסף שרפתי?-מלא כמעט דירה.רק לשם הבנה של כמה הייתי מכור-אחרי שהיה לי רומן סוער שכמעט נחשף(והייתי מכור לריגוש של הכמעט נחשף)גם היא שהיתה נשואה הבינה שזה לא לעיניין-התמכרתי לזונה בת זונה שידעה לעשות לי נעים חבלז...מסכום קבוע של 300 ₪ למפגש,הקעתי לסכום של 6000 ₪ בחודש קבוע,ושתפסתי את עצמי שזה ממש דפוק,בגדתי בה עם זונה אחרת...כך שעדין שילמתי מלא כסף.
אני יודע שיש שיגידו את עיניין הפנטזיות...אז גם אני הייתי שם,אפילו הפתעתי את עצמי ב 20000 ₪ לטירוף חושים מפגש אחד(ועזבו אין הצדקה..)לבסוף אחרי שהגעתי לסכום לא הגיוני חדלתי מעל 3 שנים.פשוט נגמלתי.
היעד היה לזיין רק בחול-וזה נוח פשוט ובעיקר מאפשר להתפרע במחיר סביר כמו תאילנד וכו...נכון שהיו לי לא מעט פיתיים מידי פעם אחד לחודשיים לערך-אבל זה רק כדי לבדוק שאני עדין בתפקוד.

המלצה שלי-החלט על סכום תקציב שנתי-ובהתאמה תשתמש בו תוך כדי מחשה על נסיעות גיחות הפתעות וכו.-הרי מי שניסה לא רוצה באמת להגמל.....

דבר אחרון-עזבו רומנים...הכרויות... זה טוב עם אתם בעיניין של זוגיות ילדים וכו....-לנשואים אני מזהיר תתרחקו כמו מאש-גם יקר גם מסוכן וגם הורס לכם את הבריאות.

44
אי אפשר לסכם ולכתוב במשך 20 שנה עלה לי כך וכך

כי לפני זה תכין טבלה כזאת

לחם X יום X חודש X 20 שנה

חלב X יום X חודש X 20 שנה

גבינה X יום X חודש X 20 שנה

ירקות X יום X חודש X 20 שנה

בשר X יום X חודש X 20 שנה
שתיה X יום X חודש X 20 שנה

וכן הלאה והלאה

ואח"כ תכין טבלה של הכנסות

אז תראה שהסכום שהוצאת עבור בנות עובדות הוא לא גדול יחסית

נכן שבאם זה עולה כמה אלפים ש"ח בחודש

צריכים לחשוב כמה יש לי למחיה וכמה לשאר דברים וכמה אני משאיר לבנות שעובדות

גם אי אפשר לעשות סכום שנתי

רק סכום בכל פעם יש כסף או אין

כי גם אם יש כסף, כ"א עושה חשבון כמה זה יעלה והאם כדאי להוציא כזה סכום וכמה אני אהנה

גם על גלידות אני יכול לכתוב כמו בזנות

כמה גלידות ביום וכמה בשבוע וכו' ונגיע לסכום קטן ונשאל את אותן השאלות

45
בהחלט אחלה דיון
אני מעולם לא ניסיתי לחשב כמה בזבזתי
אני נותן הערכה גסה ומקווה שאני לא מעגל למטה שהוצאתי בשנים האחרונות משהו כמו 200000 ש"ח
אם זאת כמות הבחורות זיינתי היא בהתאם לכסף שהוצאתי
ואחרי 200 בחורות הפסקתי לספור
אני לפעמים מנסה לשחזר כל זיון וזיון אך ללא הצלחה

46

אם תהיה לכם אישה (ובית וילדים...) ותחשבו כמה שילמתם במשך 20 שנה על זיונים שהאישה נותנת לכם - תגיעו ל
מיליונים!!!

ותכל'ס - לא הרבה זיונים ב- 20 שנים...

זונה הרבה יותר משתלמת מאישה קבועה (ובית, ומשכנתא, ואוטו, וילדים...)
המגביה עוף - ירחיק ראות

47
חברים הכל במידה. ה-כ-ל במידה.

עכשיו נגמר לי סיפור עם מישהי (תודה לאל, למרות שכמו שאמרתי הייתה מאוד איכותית (=אהבה לקבל בישבן))
600 ש"ח כבר הלכו על אחת אחרת וקבעתי כבר עם עוד אחת..
ואז אתה תופש את עצמך, בואנה רק תחילת החודש, מה להוציא אלפי שקלים......
אז הזזתי את השנייה לתאריך לא ידוע. הרי אי אפשר להשתולל ככה, וזה מתחיל להשפיע גם על הכיס וגם על המוח וגם על הזוגיות הקבועה ואפילו על הגוף. פיסית.

מצד שני, להתנזר זה לא אנחנו :))

(לא יכול לדווח על הראשונה, מדובר ביזיזה-אישית-ממומנת)

אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך

48
אחד הפוסטים היותר מענינים ...

ולהלן התובנות שלי בענין נערות עובדות :

הרב המכריע של הבנות בתחום מגיעות למקצוע מתוך סיפור חיים קשה או מצב בלתי אפשרי בחייהן שאלץ אותן להכנס לשוק הבשר.
יש מעטות מאוד שהן נימפומניות וגם מרוויחות טוב וגם נהנות על הדרך , רב הנשים בתחום סובלות מאוד וכבר במפגש הראשוני אתה מרגיש את הקור והלחץ מהסיטואציה שמשדרת נותנת השירות , לחלק מהגברים זה לא מזיז כל הוא הם תוקעים חור אבל רב הגברים זקוקים לחום ,חיוך ומילה טובה כדי שמשהו יזוז שם למטה וזה משהו שנדיר לקבל אצל נערה עובדת גם אם היא של הביוקר.
מאידך רבים מן הגברים נשואים לנשים יפות ,איכותיות ומשכילות שעול החיים ...ילדים ,משכנתא ,חובות ,עבודה שחק אותן עד לרמה שהן כבויות לא פחות מאותן נערות עובדות ואז שגבר חוזר אחרי יום עבודה ומגלה ששוכב לידו דג קר במיטה (ולא משנה כמה יפה הדג) אז הראש מתחיל לנדוד למחוזות אחרים . אקיצר החיים הם לא זין הם תמיד קשים ! אני חושב שנכון שכל אחד ימצא את הדרך הכי מתאימה לו כדי לעבור את החיים האלו במינימום תסכול וכעס גם אם זה אומר לשים כמה זוזים בחודש על שרמוטות. הדבר היחיד שצריך להנוחת גברים במיוחד נשואים זה איך לא לחטוף מחלות בכל מאורות הביוב כי ברגע שאתה מביא חרא הבייתה ...זה סוף הסיפור!
הבעיה של רוב הנשואים זה שאם אם לא יוזמים סקס עם האישה אז האישה לא תיזום ...יש נשים נשואות שלא חושבות בכלל על סקס .
זה לא מעסיק אותן ושכבר מדגדג להן למטה הן מאוננות ללא בושה אפילו שאנחנו לידן במיטה ...
לסיכום ... "אכלו ושיגלו כי מחר ...תנבלו !"
הברון שפיכענהאוזן

49
לאיצטגנין היקר עם כל ההערכה שיש לי כלפיך ועל דעתך שנשמעת בפורום ארשה לעצמי להביע את דעתי לחלוק עליך ולסכם בקצרה את כל מה שברברתי למעלה: אין כמו אשה טובה שמחכה לך בבית נותנת לך חיבוק חם אמיתי ואוהב כי זה מה שאנחנו צריכים באמת. גם ברור לכולם שללכת לזונה יותר זול מלהחזיק אשה, אך העניין הפיננסי כמה שהוא גדול הוא עדיין שולי ביחס לבור הפסיכולוגי שאנחנו נכנסים אליו, רק שאנחנו הגברים דפוקים במוח ואוהבים גלידות חדשות ואחר כך מתמכרים לטעם שלהן.
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

50
" אשה טובה שמחכה לך בבית נותנת לך חיבוק חם אמיתי ואוהב כי זה מה שאנחנו צריכים באמת"

תראה לי איפה יש כזו. אולי בסרטים בהוליווד.
היום אתה מגיע הביתה, אשתך צועקת לך בקושי שלום מהמיטה, ואת הפנים שלה אתה לא ראית כבר הרבה זמן כי הפנים שלה קבורות בוואטצאפ בשיחות על אלוהים יודע מה.

אז מה, להתלונן? הרי אם תתחיל ב"למה את לא מתייחסת אלי" תקבל פי 7 תלונות.

לך לנערה, תשתחרר ותמשיך להתקיים עם הפרדוקס המופלא הזה של חיי נישואים - ילדים - משפחה.

אני לא משלם לה בשביל סקס, משלם לה בשביל שהיא תלך
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”