כ איזבל מNY מסז'יסטית בודי בישראל כולל פרוסטט- דיווח - סקס אדיר

איזבל מNY מסז'יסטית בודי בישראל כולל פרוסטט- דיווח

1
קראתי בפורום על מסז' בודי פרסומת ,ע"י ישראלית שעלתה מניו יורק.

לפי התמונות היא הייתה מוכרת לי ,אבל לא הייתי בטוח, ולכן הלכתי לנסות.

עלות המסז' 300 שקלים לשעה, לא ממש זול...

ואכן זו הייתה היא , האם היה שווה.?

הקדמה -

לפני כ6-7 שנים, הייתי אצל מסזיסטית בצפון ת"א, היא הייתה עם מבנה גוף בינוני מלא , ועשתה גם סשנים של מלכות

אני כמובן הלכתי על חלק המסז' - שהיה טוב ביותר , ולכן חזרתי אליה כמה פעמים, עד שטסה לניויורק.

מהמסז'ים זכרתי שהיו לה רגלים גדולות ועבות בעיקר שרירי תאומים.... גדולים וכבדים.

ואני מאוד אוהב שהבחורה שרירית... בעיקר ברגליים.

זכרתי שהיא הייתה קשוחה , ודי מעצבנת , מסוג האנשים שחושבים שם תמיד צודקים.

בסך הכל אז מאוד נהנתי....

לפני כמה ימים התארחתי אצלה במקום מרכז בת"א,

המקום דיסקרטי, נקי ומסודר, דירה יפה,

הבחורה פתחה לי את הדלת... וראיתי שזו היא...

אומנם היא יותר התבגרה, והרגלים שלה נהיו רזות הרבה יותר , אבל המסז' היה ממש מענג

היא השתמשה בטכניקה של מסז' חזק וחלש עדין, ועדין עם ציפורניים,

היא אוהבת לעשות פרוסטטה (אני לא ממש מת על זה מרגיש כאילו בא לי ללכת לשירותים)

יש לה זוג שדיים גדולים עם פיטמות יפות , והיא די חרמנית

המינוס שלה שהיא חופרת מדי על ארה"ב בעיקר....

ויש לה מבטא אמריקאי מוגזם מדי, (הרי היא לפני 6 שנים הייתה בארץ, מה זה המבטא הזה?)

חוץ מזה די בסדר.

המסז' טוב, יש מקלחת , עדיף כמובן להגיע נקיים ומסודרים ואז להתקלח, היא מאוד נקיה

אין לי את המספר אפשר למצוא אותו פה באתר בפרוסמות

2
wow
הדיווח הגיע לי בדיוק בזמן, אתמול עברתי על המודעות שלה שמשכו את תשומת ליבי, חיפסתי דיווח ולא מצאתי כלום, והבוקר אני מוצא את הפוסט הזה. זה מוכיח כמה חשוב לדווח.
כמה שאלות בסיסיות:
האם יש בודי, אם כן פרונטלי ובערום מלא?
מה עם נגיעות והכנסת אצבעות?
מציצה?
החזה שלה נראה מרשים בתמונות, כמה נותנת להנות ולהתעסק איתו?
מה הסיכוי למין?
שבוע טוב
אפולו

3
היה שרשור בפורום לא מזמן. בטלפון היתה קשוחה ברמה שלא היה נראה לי בטוח לשכב עם הגב אליה, לפי טון הדיבור שלה נראה שהיא עושה מה שהיא רוצה ולא מה שאתה רוצה. אם מישהו ידווח אחרת אולי אדגום
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

6
מדובר בישראלית צ׳חלה בשם מור.
כשהיא לא מתחפשת לאיזבל פרום ניו יורק, היא מטיילת בחוץ עם הכלבה שלה, סיגריה וכוס נס קפה ענקית ומדברת/צועקת בסלולר עם חברות שלה בעברית עם מבטא ישראלי שבכל קונסטלציה אחרת היה מפחיד את מי שעיניו בראשו. אגב מחוץ לבית היא נראית כמו מנקה קשת יום. כשהיא ב״סשן״ היא קצת יותר משקיעה.
אז מה היה לנו? דירה במרכז המטופח של תל אביב, שדרות דוד המלך מול הרבנות. כניסה - לא דיסקרטית!!! בניין פרטי עם שכנים רבים בו כולם מכירים את כולם ואם אתה זר שואלים אותך לאן. ממול לדירתה - משרד הומה של עו״ד ידוע.
במהלך הביקור, אחרי מסז׳ סתמי עם ריפרופי ציפורניים (להלן -״טנטרה״) היא אשכרה מתעקשת לדחוף אצבעות לישבן (של המטופל) תוך שהיא מלרלרת בחוסר דיסקרטיות ובאנגלית ניו יורקית מוגזמתתתת על פרטיהם של לקוחות קודמים שלה, ובזמן שהיא חופרת (תרתי משמע) באגרסיביות יתר ובציפורניים מחודדות (לא נעים) היא מנדבת שמות, עיסוקים ושעות הגעה של לקוחות, חלקם מפורסמים.
אחר כך היא מבצעת גימור סטרילי ותקתקני באיבר הלקוח, נותנת עצות לבריאות טובה (drink a lot of water!) ובזמן שאתה נפרד ממנה בדלת ונגעל מצחנת הכלבה (שלה), אתה כמובן פוגש את עורך הדין הנודע שנועץ בך עיניים (הוא יודע היטב מה עשית).
לאחר שנפנפת לשלום לפרטיות שלך, 400 ש״ח ועשרים וחמש דקות גנובות, אתה מוצא פתק על הרכב שהחנית מול ביתה של מור, סליחה, איזבל פרום דה בלוק, שלשונו ״ביקור אצל זונה הינו פלילי ובלתי מוסרי, מספר הרכב שלך נרשם.״
בקיצור... על אחריותכם.

בוגדנוביץ

8
אני אתחיל עם זה לפני הכל: איזבל היא המעסה הכי טובה שיצא לי העונג להכיר בכל 8 השנים שבהם אני הולך למכונים ולפרטיות. אין אפילו תחרות או יכולת להשוות.

עכשיו שזה יצא מהמערכת שלי, אתחיל לפרט.
הגעתי לאיזבל דרך המודעה הרשמית שלה פה. התקשרתי למספר, קיבלתי פרטים, ואז התקשרתי למספר האישי שלה אשר קיבלתי מהטלפון שהיא מפרסמת פה.
משיחת הטלפון עוד היא נשמעה מאוד נעימה, שאלה אותי מה אני מחפש, ולאחר שהתאמנו ציפיות, קבענו שעה.
היא הובילה אותי למקום קרוב מאוד אליה, ואז התקשרה וביקשה שאמתין כמה דקות בזמן שהלקוח שאצלה מתארגן ויוצא. המתנתי שם ולאחר 8 דקות היא התקשרה, הובילה אותי לבניין והכניסה אותי.
נגלה לפני גוף מופלא פשוט. איזבל היא מטר 65 לערך, אבל אני לא טוב במדידת גובה. שדיים גדולים ועסיסיים, ופנים מחייכות מההתחלה.
דיברנו קצת, והיא הפנתה אותי למקלחת.
לאחר מכן נכנסתי לחדר העיסוי.
מוטב לציין שזוהי הדירה שלה שבה היא גם חיה, ולכן חדר העיסוי הינו מיועד לכך.
החדר הכיל מיטת עיסוי ייעודית ואווירה מאוד נעימה עם מידת האור הנכון.
נשכבתי על הבטן והשארתי את גופי לחסדי איזבל.
איזבל יודעת לעסות. זה לא עיסוי אירוטי בהתחלה, אלא עיסוי אמיתי.
היא מפעילה לחץ ויודעת איפה לגעת. ויש לה שרירים.
היא עושה הכל, כתפיים, גב, ראש.
לאחר כחצי שעה לערך של עיסוי יסודי אך מענג ומורגש, היא ביקשה ממני לעמוד על ארבע על המיטה.
שמעתי אותה שמה כפפות ומורחת משהו על הידיים שלה, ולא ידעתי בהתחלה מה היא עושה עד שהיא התחילה להסתובב עם האצבע שלה סביב פי הטבעת שלי. מודה ומתוודה, נלחצתי מעט. לא חוויתי בחיי רימינג בעבר ולא הייתי בטוח למה לצפות או איך זה ירגיש.
כשהיא הכניסה את האצבע שלה פנימה בעדינות הרגשתי משונה אך נעים.
בנוסף לעבודה ידנית קלה שלה על הזין שלי שכבר התחיל להתעורר זה היה בהחלט משהו ייחודי.
לאחר כמה דקות כאלו היא ביקשה ממני להסתובב. החליפה כפפה, ביקשה ממני להרים טוסיק והתחילה עם הכנסת אצבעות נוספת.
בשלב מסויים היא התקרבה אלי, חלצה את השדיים המופלאים שלה ונתנה לי לשחק ולמצוץ אותם, בעדינות כי היא רגישה, תוך כדי משחק שלה עם הזין שלי.
לא היה לי ספק שהיא יודעת את העבודה שלה היטב בשלב הזה.
דבר אשר חשוב לציין, היא תגרה אתכם ותשחק בכם. כל פעם שהרגשתי שעוד שנייה אני גומר, היא הפסיקה ונתנה לי להירגע. רק כאשר היא מצאה זאת למתאים היא אפשרה לי לגמור על ידי משחק ידני ואצבע בחור לקול תרועה ושמחה.
נותרתי רועד לכמה דקות לאחר הסיום, רק נרגע מהחוויה שעברתי עכשיו.
לאחר מקלחת נוספת, שיחה נעימה קצרה, והחלפת 300 שקל יצאתי ממנה מרחף ומאושר כולי.
אני יודע שעוד אחזור הרבה, ואני ממליץ לכל אחד לנסות אותה פעם אחת.
זה 300 ש"ח לשעה. מחיר הוגן לכל נפש ותענוג גדול מאוד לפי טעמי לפחות.

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8512

תהנו לכם

,TRUST those who seek the truth

.DOUBT those who find it

10
אז ככה ,
המפגש עולה בין 400 ל500 למשך שעה.
ממוקמת קרוב לכיכר רבין.
העיסוי שלה חזק ואיכותי . הבחורה שוקלת לפחות 90 קילו.
עיסוי הפרוסטטה הוא הטוב והמושקע ביותר שקיבלתי והתנסיתי אצל כולן (אורה מרחוב יחזקאל, סוזנה מרחוב ארנון, יאנה משלמה המלך,ואפילו ויקי מקרית אתא)
לדעתי היחס שלה מתנשא מאד והנה לכם דוגמא:
לאחר עיסוי הגב הסתובבתי על מנת לקבל טיפול פרוסטטה , פניתי לאיזבל ודרשתי "תביאי לי כרית ממש לא נוח לי ככה",
איזבל לא אהבה את הדרישה וענתה לי שישראלים הם חצופים לא יודעים לומר בבקשה וחפרה לי על זה שבאו לבקר אותה ידידים מחו"ל וגם הם הביעו בפניה תרעומת על הנימוס הישראלי.
מחובתי לציין שנימת הקול שלי היתה מאד רגועה ומנומסת.
בכל אופן אני מאד ממליץ עליה לפחות לפעם אחת בחיים !

טוב שם משמן טוב
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”