כ גניפר מלכה אתיופית מטבנקין - דף 2 - סקס אדיר

גניפר מלכה אתיופית מטבנקין

12
חברים, לקח לי כמה ימים ודגמתי את ג'ניפר האתיופית המקסימה. סיפרה לי שעבדה עד לא מזמן בסחרוב 22 באותו שם.
אני יודע שלהמלצות של ז'ונגלר צריך להתייחס ברצינות, ואכן בחורה לעניין, התייחסה אלי יפה מאד ונתנה לי זמן כמו שצריך. העלות - 220 ₪, המיקום מול מועדון "הבורסה", עובדת בייחוד בקרים. היא בחורה צעירה ונמוכה, מעט שמנמנה, עושה בודי כמו שצריך עם חיכוכים וקונטרות עם השדיים הגדולים שלה והטוסיק הבשרני. גמרתי די מהר למרות שניסיתי להתאפק, יש מצב שיש גם אקסטרות אבל לא בדקתי. מומלץ מאד לחובבי השחורות! תודה לז'ונגלר!
מחפש את הדבר האמיתי!

גניפר מלכה אתיופית מטבנקין

13
אז ככה זה הדיווח הראשון שלי אישרו לי את המשתמש ברגעים אלה ממש :)
אז ככה הייתי עם גניפר לפני כמה ימים ובאמת קיבלתי שירות מעולה חייכני ואת מלאו הזמן במחיר של 220 שקלים ישראלים
העיסוי אם אפשר לקרוא לו ככה הוא יותר ליטופים נעימים בגב אפשר לוותר עליהם באמת :( אבל הבודי שלה פשוט ואאאו יש לך תחת גדול ומדהים בצבע שוקולד חזה גדול ויפה גניפר לא רזה מידי ולא שמנה בדיוק האמצע יש במה לתפוס
אז ההרפיה לצערי סיימתי לבדי אבל זה לא אשמתה יש לי בעיה עם לגמור לוקח לי המון זמן אז נאלצתי לקחת את העניינים לידיים במלאו מובן המילה אחרי זה מקלחת זריזה והופ החוצה
המקום נמצע בדיוק מול מועדון הבורסה חוסר דסקרטיות בכניסה למבנה לצערי ברגע שנכנסים למקום ישר מובילים אותך לחדר אז שם זה טיפה יותר דסקרטי אבל עדיין הכנסה למבנה בעייתית טיפה
בנוסף הרגע הרגע הייתי באותו מקום עם גברת קורל יש לה קעקוע גדול מעל השבלול טיפול באמת מדהים ! נהנתי אפילו יותר מגניפר ממליץ לנסות מקווה שהדיווח הראשון היה בסדר
שלכם המוהנדס Hug

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”