כ לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי) - דף 25 - סקס אדיר

לינדה במתחם בזל בתא (עברה לאזור עזריאלי)

241
שלום לכולם,
איני נוהג לדווח בפורום - מה שכן הרגשתי שאני חייב לאחר המלצה מ"עיסוי קצף".
אז ככה - סוכמה פגישה למשך שלוש שעות שבסופו של דבר בוטלה משיקולים שלי והגעתי לשעה / שעה וחצי.
כיוונה אותי וקבלה אותי בפעם הראשונה דיאנה, הייתה בינינו היכרות קלילה ולבקשת "עיסוי קצף" נמסר ד"ש - חייכה :).
הבחורה מתוקה מאוד וקלטתי שהיא מקשיבה לכל מילה ובסך הכל מעוניינת לרצות אותי בצורה הטובה ביותר.
נדהמתי באופן חיובי, זה היה קיצוני ודאגני - היא ממש חמימה. מה שכן אני את המראה לא ממש אהבתי וזה הוריד לי מעט.
התחלנו בכך שאני נכנס למקלחת זריזה שוכב על המיטה ומוותר בשלב הזה על המסאג'.
היא התחילה עם שמן באופן עדין לבקשתי והתחילה להתפשט.
תוך כדי המסאג' עוברת על כל מקום בגוף, ומשם התחילה לענג את חבריקו ואת הסגנים שלו - יש לה מגע נדיר!
לאחר מכן מתחילה במציצה נהדרת בין חבריקו לבין סגניו - זה עשה את העבודה והגעתי לסיפוק לאחר כ 15 דקות.
אני רוצה לציין שהיו לי טובות יותר, אבל זה תלוי, לצערי שלי רחב ורובן אינן מסתדרות עם זה - אני כבר רגיל. (לא היו טענות מצידה)
לאחר מכן עברנו למיטת המסאג' - פינוק מענק ובלתי נשכח ממנה שילב אירוטיקה ורוגע, הייתי מהופנט.
לאחר שעה ורבע סיימנו עם עבודת יד מרשימה שלה ובזה סיימנו, לסיכום:

* חיובי:
- אני חייב להגיד שהשתמשתי בפורום לא מעט, לא נתקלתי אצל אף בחורה בשירות מהסוג הזה - מומלץ ביותר.
- השדיים הכי ענקיים שנתקלתי בהם, למי שאוהב שייקח בחשבון שמדובר על F שיכולים לעטוף לו את הפרצוף :).
- המסאג' האירוטי אותי הדליק מאוד, היה מרגיע ומהנה עם שפשוף מענג היא בהחלט יודעת מה היא עושה והיכן לגעת.

* שלילי:
- למי שמפריע המשקל, ומחפש פצצה / יפיפייה שלא יגיע!
- דירה מעט קטנה, לא מסודרת והמקלחת מצומקת - לא אהבתי.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”