כ סוזנה - עיסוי פלוס מבת 45~ פרטית מראשון לציון - דף 6 - סקס אדיר

סוזנה - עיסוי פלוס מבת 45~ פרטית מראשון לציון

52
היי,
הייתי אצלה (שוב) שבוע שעבר.
היא התחילה לעשות את העיסוי באיזה מקום אבל בגלל שהתקשרתי מאוחר כי כבר הייתה בבית וקיבלתי את העיסוי שם.

אין הרבה מה לספר (הרוב כבר כתבו) - חזה גדול, בחורה חופרת וילד שנמצא בבית בגלל החופש הגדול...

אשמח אם מישהו יוכל להמליץ על מישהי עם חזה כמו של סוזאנה.. בא לי לגוון (:

53
שלום לכולם אני די חדש כאן!
קראתי את הפוסטים פה ולמרות הדעות החלוקות החלטתי לבקר את הגברת.
בטלפן הייתה חסרת סבלנות בעליל!
אך כשהגעתי השתנה דפוס ההתנהגות מקצה לקצה.
בכל אופן סיפרתי לה שהייתי אצלה מספר פעמים למרות שזה לא נכון!
זרמה עם זה למרות שאמרה שאני אפילו לא מוכר לה.
בגדול אין לי מה להוסיף בפרטים על האקט עצמו אך לאחר מכן בשיחה שתוך כדי התארגנות ליציאה הבנתי ממנה בדיבור שהיא די ליברלית,על מציצה חשופה לא הייתה מוכנה לדבר שלשם חתרתי אבל בקטע של ביזאר קל ומקלחות משותפות היא די פתוחה למי שזה מדבר אליו רק צריך לתפוס אותה בטיימינג מתאים אני חושב!
TakoBalls

57
היום הייתי אצל הגברת. מקבל פרטים בטלפון, מסובב את הרכב ומגיע למקום. מבקשת להמתין למטה חמש דקות ואז מתקשרת אליי ואומרת לי לעלות.
דירה לא מסודרת כמו שכבר ציינו לפניי אך סבירה בהחלט. מטפס איתה לקומה השניה בתוך הבית ושם נמצא החדר הקטן שציין אך בנוסף למיטת המסאג' יש גם מיטת נוער שעליה נרחיב בהמשך.
שואלת איזה טיפול תרצה ואני שואל מה יש? מקבל תשובה שמסאג' עם הרפיה זה 150 וכל הטיפול זה 200. כמובן לוקח את כל הטיפול.
מתקלח ועולה על מיטת המסאג' ומקבל מסאג' טוב לטעמי, קצת חלש אבל אני אוהב ככה. כולל מיקוד בנקודות הכואבות ומידי פעם שליחת ידיים לחבר שלמטה.
לאחר זמן מה, לא בדקתי כמה אבל היה קודם מסאג' מושקע, מתחילה ללטף יותר במרץ את החבר ואז אומרת לי בוא נעבור למיטה.
קם ועובר לשכב על הגב, ואז אני מבחין בשני שדיה הגדולים. מקודם היא הייתה עם שמלה אז ראיתי שיש שניים גדולים אבל לא תארתי לי שכאלה גדולים. לגברת יש חזה מכובד ביותר!!
אני על הגב והגברת שמה גומי ומתחילה למצוץ, מציצה חלשה אבל סבירה. לאחר מכן אומרת איך אתה מעדיף, שאלתי איך היא אוהבת ואז אמרה שהיא אוהבת דו"ג, הסתובבה וכבר אני עליה בדוגי. לאחר מספר דקות השכבתי אותה על הבטן והמשכתי לפמפם תוך ששדיה יוצאים החוצה מתחת לבטן ואז אפשר למזמזם אותם תוך כדי. ככה באה הגירה הטובה.
לסיכום:
גוף: 8 מבוגרם עם גוף טוב וחזה גדול ויפה
שירות: 9 עושה מסאג עם כל הלב ואחרי זה זיון סבבה.
האם אחזור: כן

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”