כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - דף 41 - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

406
הייתי היום אצל סמדר (בפעם השניה). אתוודא ואומר שאין לי ניסיון רב בנושא (סמדר היא השניה שאני נפגש איתה בתחום הבודי-מסאג), אבל קראתי הרבה חומר בפורום והבנתי ממה להיזהר. איך אסכם את הפגישות עם סמדר? קודם כל פגישות. נפגשים, משוחחים ומכירים האחד את רעותו (רק בסוף יש את נושא הבודי). סמדר היא ההפך מתיקתוק והפגישות שלי איתה מאוד מפנקות ונעימות.

לסמדר נשמה גדולה. היא מפנקת ואוהבת ולרגע לא נוצר בך הרושם שהיא מתנהגת כך באופן מלאכותי. לדעתי זה סוד הקסם שלה.

להבנתי סמדר מעוניינת לקבל לקוחות חדשים (אבל לא בכמויות והאיכות מאוד חשובה לה). אם מישהו מעוניין ניתן לפנות אלי בה"פ והוא יקבל את הסלולאר.

409
אחחח סמדר
זה התחיל בהסתמסות לפני שבוע כבר ...כן יוצא לא יוצא ...עד להיום להיום ....אחרי שסיימה להתעורר ... פתחה לי את הדלת בחורה לטעמימהממת מלאונת כמו שאני אוהב עור לבן צחור כמעט שיער שחור חיוך תמידי ...הופתעתי לא ציפיתי ...מודה ..אני חושב שכל זה בנוסך לחזה הענק שלה ....לא משתווה לאנרגיות שלה ...פשוט מקסימה
איו צורך להכנס לפרטי המפגש....כי היא פשוט חוויה אמיתית
קצת גרמה לי לחכות בחוץ כי הקדמתי אבל שווה כל שניה שחיכיתי
"מבוזבזת" כי הייתה יכול להיות אחלה פגישה בפאב ...
מקווה שיצא לכם לםגוש אותה ושזה יקרה תשמרו על נימוס וכבוד
בחורה שלא פוגשין כל יום או בכלל

410
לאחר זמן ארוך של נסיונות שלא צלחו הגעתי לבחורה קיבלה אותי בחיוך אהבתי שהיא לא מאלה שישר מפנות אותך למיטה, ישבנו ודיברנו חיבוקים נשיקות ואחר כך בזמן שבחורה אחרת הייתה אומרת שעוד מעט נגמר הזמן נכנסתי למקלחת חשבתי שתתקתק אותי אבל קיבלתי כפול מהזמן שדובר, שילמתי לה בסוף כפול והסתכלה עלי כאילו לא יודעת מה אני רוצה ממנה, חשוב לה היחס והשירות יותר מהכל. אחרי שיצאתי כבר רציתי להתקשר שאני בא למחרת עוד פעם כי הרגשתי באמת כמו חברה אמיתית, אפילו שבאמת עיסוי לא היה שם אולי באשמתי כי היה מלא מלא ציצי שאין כאלו דברים, עד כדי כך שמאז כל בחורה שראיתי שאלתי אם היא ירדה בכמה מידות בחזיה... בקיצור עולמי
מרעיבו שבע משביעו רעב.. מן המקורות

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”