לפני מספר שבועות הגעתי לסחרוב 22 למרות הדיווחים השליליים כי רציתי לדגום את ליז האתיופית
אחרי המתנה של כמה דקות היא הגיעה וממש הופתעתי לטובה
ליז בחורה צעירה בערך בת 25, גובה 165 רזה גוף פצצה חזה בנוני לא סיליקון ותוסיק יפה
נכנסנו לחדר, אפשר 40 דק' עיסוי ב-230 או סקס בתוספת 100 ש'ח
הלכתי על העיסוי שילמתי והיא יצאה. מקלחת והיא חזרה אחרי 5 דק' בדיוק
החדרים שם ממש קטנים. המיטה צמוד לקיר ולכן הבחורות חייבות לעלות על המיטה בשביל העיסוי. בנוסף הקירות בגבס ושומעים כל מה שקורא מסביב (כולל בחדרים הצמודים)
האמת שעיסוי לא היה, למרות ששכבתי על הבטן היא עשתה לא יודע מה במשך 5 דק' (חצי עיסוי חצי ליטופים) וביקשה ממני להסתובב
החלטתי לזרום והיא התחילה לשחק עם הבולבול באגרסיביות יתר. ניסיתי להאיט אותה אבל היא עשתה כאילו לא מבינה מה אני רוצה
אחרי 5 דק' שניסיתי לחשוב על כל הדברים העצובים שקראו לי אי פעם כדי לדחות את הסוף לא יכלתי יותר והשפרצתי
ואז היא הסתכלה עלי ואמרה "אה רצית שאיט בגלל שאתה גומר מהר?"
המשפט הזה משום מה הדליק אותי (אני אוהב השפלות) ובימים שלאחר מכן רק חלמתי לחזור אליה ולזיין אותה במשך 40 דק'
אבל אני לא בקטע של זיונים עם בנות עובדות וחזרתי אליה אחרי משהו כמו חודש (באותו בוקר עשיתי ביד פעמיים להיות בטוח לנצל את כל הזמן איתה)
היא זכרה אותי והייתה נחמדה וחייכנית
שוב עיסוי עלוב, אבל הפעם ביקשתי שתעשה לי פוטג'וב בהתחלה לא הבינה (כנראה פעם ראשונה שלה) אבל מסתבר שדי הצליחה בזה וזה היה נעים מאוד
לצערי זה נגמר אחרי 20 דק' במקןם 40
לסיכום:
המקןם תקתוקיה 200% ומאוד לא דיסקרטי
ליז היא הבחורה האתיופית העובדת הכי מדליקה שראיתי עד עכשיו (הייתי עם תופז ונסה ועוד 3 אחרות שאני לא זוכר שמם)
עיסוי היא לא יודעת לעשות אבל היא זרמה עם כל מה שביקשתי וגם נותנת לגעת בכל מקום
אני אחזור אליה בהחלט (אני חייב להגיע ל-40 דק' ניצול...)