כ סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי - דף 42 - סקס אדיר

סמדר בודי מסאז' עם חזה ענק - דיווח עיסוי אירוטי

415
שלום לכל החברים חיוך הייתי רוצה לקבל מושג לחזה/גוף של סמדר.. מה הסדר גודל וגם איך היא נראית בכללי צבע שיער וצבע גוף וכו..

אני אשים פה שתי דוגמאות של שתי נשים מדהימות בעייני אם מישהו יוכל לציין דמיון כלשהו בגודל החזה או לשים פה מישהי שלדעתו דומה אני ממש אשמח ויימנע ממני את ההפתעה כשאגיע אליה(שיכולה להיות גם טובה אך גם יכולה להיות מאכזבת)..

תודה לעוזרים

418
הייתי לפני כחודש ושכחתי לדווח ...

מקבלת באיזור ספורטק דרום .
שמנה לעומת העבר , אך גם ה"איזורים האסטרגיים" גדלו בהתאם ( החזה במידה 11 / GG אם אני זוכר נכון ... ) .
הייתי למעלה משעה ברוטו ( כולל סמול-טוק , ומקלחות לפני ואחרי ) . למעשה אין בכלל עיסוי במלוא מובן המילה - אלא מרבית הזמן שכבתי על הגב וסמדר נעה מולי ועלי בשלל זוויות , כולל כמובן מגע רב עם החזה העצום .
הייתה סבלנית מאוד איתי בדרך לגמירה השנייה , ובכלל נותנת תחושה בין-אישית נהדרת .

בהחלט תענוג השווה 300 שקל , לאור הנהוג במחוזותינו .
ממליץ לכל אחד לפחות לנסות פעם אחת , כי היא בהחלט לא בחורה שגרתית .

419
משום מה אני לא מצליח לפרסם את התגובות שלי וזה מחכה על סטטוס בהמתנה לאישור הנהלת הפורום מלא זמן.. התגובה שלי היא סובייקטיבית ומנסה להמחיש לאנשים את מה שמצפה להם לכן אנסה להיות מדוייק. בכל אופן הייתי אצל סמדר והמיקום בו היא נמצאת מאוד דיסקרטי אך באזור מעט מפוקפק. מבחינת מראה ומימדים היא מזכירה לי את joanna bliss מוזמנים לחפש יש לציין שסמדר יותר שמנה ועם חזה יותר גדול. היחס שלה בטלפון קצת מהסס יכול להיות שנובע מזה שהיא רוצה שתרגיש שאתה יותר רוצה להשיג אותה או משהו.. במפגש עצמו היא מאוד נחמדה ונותנת להרגיש בנוח. אני אישית אוהב מאוד חזה גדול אבל טיפה התאכזתי מהמראה שלה לכן לא אפרט גם יותר מדי על מהלך האקט עצמו למרות שהפנים שלה חמודות, גוף מעט לא פרופורציונאלי לטעמי. בסוף סמדר גם נותנת תחושה של "יש זמן" ולא ממהרת אותך החוצה שזה מאוד נחמד. זהו בגדול :)

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”