כ דיווח - אלימלך רג - סקס אדיר

דיווח - אלימלך רג

1
שלום אנשים ,
רציתי לדווח על עיסוי שחוויתי באמצע שבוע שעבר , אני רק אציין שחזרתי לזירה לאחר תקופה ארוכה והחלטתי לנסות משהו חדש מאחר ונעלמו לי כמה פייבוריטיות שהיו לי בכיס .
הפשלתי שרוולים והתחלתי לחטט בפרסומים שביד 2 , האמת היא שהכל היה נראה שם אותו דבר ושום דבר מפתה .
החרמנות התעקשה ואיימה עליי לחפש עד שהגעתי לאחת עם תמונה וטוענת שאמיתית ,
התקשרתי .. נשמעה לי בחורה עדינה ואירוטית אומרת בטלפון שהיא דורשת 200 עבור עיסוי כולל בודי בסוף + הרפיה .
מפנה אותי לרחוב אלימלך ר"ג (לא זוכר בדיוק את המספר) סמוך לגן ילדים ..
פותחת לי את הדלת בחורה בסביבות גיל 35 גוף טוב עם פאה שחורה - קארה , מאוד מנומסת וכל הזמן מדגישה שהיא אוהבת לפנק ,
דרשה 200 קבלה 220 .
שאלתי אם אפשר להתרענן בדוש ואמרה לי בנימוס בטח , אני אביא לך מגבת .., נכנסתי להתקלח , מקלחת ישנה וניכר לראות שהדירה לא מתוחזקת והכל שם זה עסק .
נשכב על הגב תוך כדי שהיא מתחילה לעסות אותי אני שואל אם קר לה או אם יש סיבה לזה שהיא עדיין לבושה , לטענתה היא אוהבת לעסות ולעבוד עם בגדים ולקראת הסןף היא מורידה .. כמוכם , גם אני היתי כולי ציפיה , ולאחר עיסוי בינוני פלוס (ואני לארג) התחילו ליטופים מחרמנים שניסו לעלות את הג'ק למעלה .
ביקשה שאסתובב ונחשו מה ? כן .. נשארה עם בגדים , בקשתי שתתפשט הורידה חולצה וכשהתעקשתי ושאלתי מה עם המכנסים , עשתה טובה והורידה אותם עד לברכיים כולל תחתון . בקיצור ד י מ י ו נ ו ת ! לא בודי ולא נעלים , תוך כדי שהיא מנסה לחרמן אותי עם ליטופים בביצים שואלת אותי אם אני רוצה נשיקה בזין .. אמרתי ברור .. והיא אומרת לי שהיא רוצה עוד חמישים על מציצה ,
לצערי ולצערה באתי קליר עם 220 מרשרשים ולא היה לי יותר .. אמרתי לה "הבאתי לך 220 מבלי שתבקשי למרות שבקשת 200 .. אם היה לי פה היתי מביא לך " אמרה לי שזה החוק של המקום והיא חדשה וטענהנ שעובדת בדירה רק פעמים בשבוע ,ובימים אחרים בשבוע ישנן בנות פרטיות אחרות שעובדות .
אז מציצה לא קבלתי אולי ליקוק קטן על הזין כן . המשיכה לעשות לי ביד תוך כדי שאני משחק להעם הכוס ומנסה לדחוף לה אצבעות ,
היא לא סירבה ולא פתחה רגליים , גמרתי ואמרתי לה תודה
אם אחזור ? לא יודע .. אולי.
מראה - סה"כ פנים נאות גוף טוב , שדיים בינונים כוס מגולח . הפאה קצת בעסה אותי
שירות - השירות מקבל ציון נמוך ולא בגלל ניסיון תיקתוק , אלא , חוסר ניסיון (שאלה אותי באמצע עיסוי אם אני אוהב גם עיסוי בידיים , אמרתי לה תעשי מה שאת רוצה ויודעת ) , מעבר לזה ציפיתי לבודי ולא היה .

נ.ב
טוענת שהיא מאוד חדשה ואני השני שלה .. אמרה לי אם תחזור אפנק אותך יותר ..

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”