כ האחרונות שלי. - סקס אדיר

האחרונות שלי.

1
היי חברים , אז זו רשימה של הבנות האחרונות שהייתי אצלן, ממי להיזהר וממי לא - סלחו לי אם לא תמיד יש אמצעי זיהוי. אם לא כתוב אחרת - אין באדי. כולם ביד 2. כולן סביבות ה40+ אני בקושי נכנס עם השם שלי ולא סביר שאענה להודעות.

אנג'ו בפ"ת - בהודעה כתוב שאין כלל הרפיה - אז אחרי 3 מפגשים , לפחות לי, הייתה. 150 לשעה.
טלי בפ"ת 130 ל45 דקות, כמדומני שמפרסמת פעמיים ב2 מספרים שונים, לא זוכר רחוב קיבלה כאן ביקורת קטלנית על ריח של פיפי, אז פיפי לא היה, אבל הרפיה גם לא.
אירנה בפ"ת 130 ל50 דקות , יש הרפיה, מעט מבוגרת אבל נראית לא רע בכלל. אסור להכניס אצבעות. אפשר ללטף
ליאת ברמת גן 150 ל45 דקות אשה עצבנית ומרירה, בהתחלה עשתה ביד, אח"כ כל פעם היא מתעצבנת ממשהו אחר ואיכשהו לא מביאה ביד, פשוט מעצבן.

האחרונות שלי.

7
הייתי אצל אנג'ו בפתח תקווה ראיתי אותה ולא נכנסתי איתה לא נמשכתי אליה דרשה 200 כולל שחרור ולא רצתה להוריד חולצה על זה דרשה עוד תוספת אמרתי לה כמה תוספת את רוצה ולא הסתדר איתה וויתרתי

אצל ליאת מרמת גן הייתי ולא וואווו לספר ממש לא עושה טובה שעובדת ולא הכי נחמדה בטלפון נראה לי צריכה קצת חופש להתאוורר ולחזור חזרה אם הייתה קצת נחמדה זה היה מוסיף המון והייתה דורשת 200 ל50 דקות לא היה לי בעיה לשלם לה אבל עושה טובה שעושה שחרור דקה ורבע וכל שניה מסתכלת כאילו מישהו בה וזה לא מוסיף לאוירה כנראה כבר לא אחזור אליה

אצל טלי הייתי לפני שנה וחצי ולא זכור לי שהיה ריח של פיפי או שתן עיסוי ליטוף כזה לא הרגיש לי עיסוי וגם לא היה שחרור אז לא חזרתי אליה

אירנה מכיר אותה כמה שנים הייתי אצלה כמה פעמיים אישה רזה מאוד נחמדה עד השחרור פעם הייתה יותר כיפית זורמת לעשות שחרור ולהיתפשט והיום עושה טובה שממש לא נראה שיש לה חשק גם אליה לא חזרתי
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”