דנה זיבוטינקי 116
12[QUOTE=skyfire]יחצנות??[/QUOTE]
חשדתי בהתחלה,
יחד עם זאת יחצן לא היה מפרסם בלי כתובת מדוייקת וטלפון......
פין חס - מזיין ולא חס
דנה זיבוטינקי 116
13חברים אני לא יחצן או יחצנית אני קורא בפורם אך מגיב לגבי מקומות שהייתי שגם בזה לא הכי בקי אני די חדש בתחום,השמח להגיב בפעמים הבאות עם ציון מקום ויותר פרטים
דורון
דנה זיבוטינקי 116
14עוד מישהו היה אצלה?
התקשרתי אליה היום, והיא נשמעת נחמדה. 250 שקל ל 40 דקות. מצד אחד בא לי ללכת, מצד שני כבר היו לי לא מעט נפילות, יש למישהו דעה נוספת עליה?
דנה זיבוטינקי 116
18התקשרתי אליה היום.
נשמעת חביבה מאוד בטלפון אמרה שמחר היא בחופש ותעבוד רק ברביעי.
עדיין פוחד מתקתוק מכיוון שיש חדש ליחצנות מצד המדווח.
דנה זיבוטינקי 116
19גם אם זה יחצנות אני חושב שהם מיחצנים אחלה בחורה אני אבדוק ואדווח לכם כאן הסופ"ש!
דנה זיבוטינקי 116
20שלום לכולם,
אני חדש פה וגם בתחום ... הייתי לפני מספר ימים אצל דנה הזו, וחשבתי שכדאי לעדכן את האנשים פה....
לצערי נראה שצדקתם, הבחורה אכן תקתוקיה בצורה הבנאלית ביותר ... נשמעת נחמדה ביותר בטלפון, מבטיחה 40 דקות ל250 ש"ח . טוענת שהיא בת 24, במציאות קרובה יותר ל40 . בחורה סה"כ נאה, חזה קטן ובכלל די "פטיט" . המקום נמצא באמצע הרחוב ולא דיסקרטי בכלל, ללא מקלחת וקטן מאוד ... מבקשת להתפשט, חוזרת עם תחתון בלבד ... אחרי מספר "ליטופי גב" שארכו כ6-7 דקות, מבקשת להתהפך, נותנת עבודת יד סתמית ומכנאית, שמוליק המסכן בקושי הבין מה קרה ... מבקשת 50 שקל נוספים על מנת להוריד את התחתון ...
בקיצור, אולי זו רק היתה החוסר כימיה שלי, אין לדעת, אבל לחזור לשם אני לא אחזור ... מה שנקרא "שומר כיסו ירחק..."
אני חדש פה וגם בתחום ... הייתי לפני מספר ימים אצל דנה הזו, וחשבתי שכדאי לעדכן את האנשים פה....
לצערי נראה שצדקתם, הבחורה אכן תקתוקיה בצורה הבנאלית ביותר ... נשמעת נחמדה ביותר בטלפון, מבטיחה 40 דקות ל250 ש"ח . טוענת שהיא בת 24, במציאות קרובה יותר ל40 . בחורה סה"כ נאה, חזה קטן ובכלל די "פטיט" . המקום נמצא באמצע הרחוב ולא דיסקרטי בכלל, ללא מקלחת וקטן מאוד ... מבקשת להתפשט, חוזרת עם תחתון בלבד ... אחרי מספר "ליטופי גב" שארכו כ6-7 דקות, מבקשת להתהפך, נותנת עבודת יד סתמית ומכנאית, שמוליק המסכן בקושי הבין מה קרה ... מבקשת 50 שקל נוספים על מנת להוריד את התחתון ...
בקיצור, אולי זו רק היתה החוסר כימיה שלי, אין לדעת, אבל לחזור לשם אני לא אחזור ... מה שנקרא "שומר כיסו ירחק..."