כ מעסה מפנקת בחולון בזול - סקס אדיר

מעסה מפנקת בחולון בזול

1
שלום חבריםם
השבוע יצא לי להיות בחולון הזדמן לי להיות שם בסידור קטן
חיפוש ביד 2 מצאתי מודעה צדה את עיניי והתקשרתי לשמוע פרטים אמרת לה 10 דקות אני אצלך
הגעתי לדירה פתח לי את הדלת בחורה בסביבות גיל 36 משהו כזה עם אני לא טועה רוסיה נראת טוב רזה חלקה חזה נפול כזה לא סיליקוני עגול נופל משהו שכזה
בקיצור מתחילים בטיפול שעולה 150 שקל עד 40 דקות
נכנסתי להתקלח לפני ואז מתחיל הטיפול עושה עיסוי סביר לא יותר מזה ואחרי כ25 דקות דיגדוגים כיפים ואז עוברת לבודי מאחורה ואמרת לי אתה רוצה להסתובב אני מסתובב והיא מקבלת חום לגבי האיבר שלי כמו תותח אומרת לי עומד הרבה זמן לא ראיתי גודל כזה
ואז מנשקת בבטן בחזה את הביצים בתור בונוס הנישוקים אמרתי לה מה עם התותח אני לא יכול גודל כזה יכול להיות שבאתי לה טוב בעין אז קיבלתי תבונוס הזה וביקשתי לעבור למיטה ליד מיטת העיסוי ועשתה לישם בודי ואני דוחף לה אצבעות והיא נהנת ואז אני משפשף לה אותו בין החזה וככה גמרתי בקיצור אני נהנתי היה כיף אחזור עם יצא לי להיות בסביבה

ממליץ למי שרוצה

נראה לי שמותר לפרסם כי פירסמה ביד 2 לא

מעסה מפנקת בחולון בזול

4
שלום רב
הייתי אצל העלמה, מקבלת בחולון בבניין רכבת ישן.
יש חניה בשעות היום ואפשר לומר שהכניסה די דיסקרטית.
אבל בדירה ישנם בני משפחה מה שגורם לך להיכנס לחדר "העבודה " תוך כדי הפניית מבט לצד השני וכמעט לעשות תאונה עם איזה אגרטל או משהו. לא נעים במיוחד.
דירה ישנה ובחדר מיטה זוגית ומיטת מסאג׳ צמודה לארון בגדים .
הגברת-לנה לדעתי בערך בתחילת שנות החמישים אולי טיפה פחות.
גובה מטר ושישים גוף סביר,פנים סבירות,רגליים די רזות ללא טוסיק, בטן משתפלת וחזה יפה טבעי בינוני פלוס ,טיפה נפול ( אני מת על זה).
העיסקה היא 150₪ עד 40 דקות מסאג + happy ending וסוג של בודי מסאג׳ לקראת סוף התהליך.
הבחורה נראית נקייה וכמו שאוהב סבתות מעלי רשם לא כל כך מכירה את המילה לא.
המסאג היה בינוני- ליטופים עדינים כאלה עם קרם והיא עם בגדים. אחרי עשרים דק הורידה חלק עליון והחלה למרוח את שדייה על הגב שלי לא בטירוף ולא ממש גורם לשמוליק להתרומם. כאילו היא לא מינית.
אחר כך מבקשת להתהפך,אני ביקשתי שתוריד את הג'ינס והיא הורידה ונשארה עם חוטיני אדום.
קצת ליקלוקי שדיים תוך כדי שהיא משפשפת לי קצת בצורה מעצבנת
רק באיזור הכיפה למעלה אבל כבר היו לי יותר גרועות במחיר יקר יותר אז זה בהחלט בסדר.
בהחלט נראה שאפשר להזרים אותה לעוד דברים אני פשוט לא ניסיתי
לא עשתה לי את זה ו במחיר הזה גם לא נעים לבקש.
בסך הכל היה בסדר- לא אחזור אבל במחיר מקבלים תמורה סבירה אם לא באים במטרה לזיין.
ציצי יפה ובחורה נחמדה מאוד ונקייה.
תהיו נחמדים ובהצלחה....

מעסה מפנקת בחולון בזול

8
הייתי.... אכזבה קשה... מקום קשה יום בחולון
פתחה לי את הדלת סבתא באזור ה-55 ולא 36 כמו שציינו למעלה...
בסלון הייתה אמא שלה שהסתכלה בערוצים רוסיים...
הייתי סופר חרמן אז נשארתי... גוף סביר... אבל רפוס
מס'ג נחמד וארוך... רציתי שתסיים את העבודה ולעוף משם...
150 ש"ח שבחינתי היו בזבוז.... עוד 50 והייתי יכול להיות עם צעירונת... למדתי את הלקח..
Hope for the best, plan for the worst

מעסה מפנקת בחולון בזול

10
נשמע מאוד מבטיח אז הלכתי לדגום.
קבענו לחמש אחרי הצהריים, הגעתי עד הרחוב בחולון ואז נאמר לי בטלפון שהלקוח הקודם עדיין לא הלך . המתנתי עוד כחצי שעה ברחוב, דבר ששנוא עלי ביותר.
בסוף עליתי לדירה. מסתבר שיש בעלת דירה שעונה לטלפונים ולא בדיוק שולטת בעברית, לצערי אני לא יודע רוסית. בחדר השינה יש מיטה זוגית ומיטה טיפולית ויש שלוש בנות שמועסקות במקום, כל אחת בימים שונים.
באותו יום היתה אישה שעברה את גיל החמישים להערכתי, בלונדינית עם גוף טוב לגילה. ביקשה 150 ש"ח ונתתי לה 200 להפגין רצון טוב.
עשתה לי מסאג' על מיטת הטיפול משהו בסגנון לגעת בקושי, לא מסאג' ולא מחרמן. בזבוז זמן. תוך כדי סיפרה לי שהיום אני כבר העשירי שלה והיא נורא עייפה. הצעתי לה שאני אעשה לה מסאג' כדי שתתעורר, ואכן עשיתי לה טיפול יסודי ולמרבה הפלא לא רק שלא התעוררה אלא כמעט נרדמה.
הצעתי שנעבור למיטה הזגית לבודי , לא הסכימה.
ביקשתי ממנה אקסטרה מכל סוג שהיא מוכנה, לא הסכימה.
בסוף התרצתה לעשות "שחרור" בעזרת החזה , בקושי רב הצלחתי לגמור. כשראתה את חוסר שביעות רצוני הציעה להחזיר לי 50 ש"ח. האמת אישה טובה, אבל אני לא לוקח טיפים בחזרה.
לבקשתי הפנתה אותי למקלחת בחדר אחר, לא היה אפילו רמז למים חמים, מזל שאין לי בעיה עם קרים. כיוון שצעקה לבעלת הבית שאין מים, הבנתי שהגברת לא התקלחה אפילו פעם אחת מהבוקר למרות שלדבריה אני מספר עשר.
ברחתי משם כל עוד נפשי, אין מה לדבר על לחזור לשם פעם נוספת.

שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”