בטלפון דניאל נשמעה די נחמדה והבטיחה הרים וגבעות, ליברלית נותנת לגעת,..... תבוא זה לא לטלפון.
התאום לצערי היה די מורכב, דניאל עובדת בדירה שעושה רושם פרטית, היא לא גרה שם, אולם עובדת א'-ה' 10-19 (בפועל בסביבות 17:30 היא כבר לא בקטע שלעבוד).
עלות 250 ש"ח
דניאל מקבלת ברעננה בבית משותף בקומה שניה, די דסקרטי, ברחוב צדדי ליד רח' קרן הייסוד (כתובת מדוייקת תקבלו מדניאל)
צברית מרוקאית, שחומה עם שיער שחור ארוך.
חזה גדול מידה 6 בערך נוטה ליפול.
מספרת שהיא בת 29, לדעתי לפני 16 שנה הייתה בת 29.
בקיצור מלפית שנראת לא רע לגילה עם נתוני פתיחה לא רעים.
דניאל מדברת המון, ודי חפרה לי על איך הגעתי וכו' וכו'.
כשהגעתי לדירה שאלה, "מה אנחנו עושים היום",
מאחר ובמודעה ובטלפון דיברנו על מסז', לא באמת ידעתי מה לבקש, שאלתי עם יש מצב למציצה ודניאל השיבה בחיוב ללא כל הסתייגות, בעיה או תוספת תשלום. וכן דרך מעולה לסתום לה את הפה קצת
התפשטתי ודניאל אחרי, נשכבתי על מיטת עיסוי, דניאל העניקה לי מציצה חשופה עמוקה וטובה, היא בקשה שאודיע לה שאני עומד לגמור כדי שתתכונן ולא תשתנק, האמת לא ציפיתי לאישור גמירה בפה, אבל עכשיו, אחרי האישור, אפילו הרגשתי בנח לגמור לה בפה.
בזמן שדניאל מצצה וליקקה, שיחקתי לה בשבלול שהיה מגולח רטוב ומזמין, לא יודע אם דניאל אהבה את שתי אצבעותי שחדרו עמוק עמוק, (בכל זאת קשה לדבר עם פה מלא ועוד בזיין עומד זקוף).
כפי שדניאל ביקשה הודעתי לה שאני עומד לגמור, דניאל מצידה הגבירה את קצב המציצה והתכוננה לבאות, תוך שניות השפרצתי את כל מרכולתי בפיה של דניאל שהמשיכה והמשיכה למצוץ ולדעתי את מיירב השפיך נאלצה לבלוע. רק בסיום האקט הלכה מחוייכת לשטוף את הפה והפנים.
דניאל חזרה לחדר והמשכנו בחירמונים הדדים ובשיחה נחמדה שלא אפרט אודותיה.
שאלתי את דניאל אם יש מצב בפעם הבאה לזיון והיא השיבה בחיוב, לא היה כח לעוד סיבוב, לא בטוח שאפשרי לגמור פעמיים בביקור אחד, שווה לנסות בפעם הבאה.
סה"כ ביקור מוצלח ונחמד.
הייתי 40 דקות בדירה,
מחיר 250 ש"ח
מציצה חשופה עם גמירה בפה.
טל: בפרטי.
בהנהתאום